BTC USD 64,916.0 Gold USD 2,329.33
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell MURAH Barangan Lampe Berger utk dijual!

salmiah_salim

Fun Poster
Messages
603
Joined
Sep 17, 2008
Messages
603
Reaction score
127
Points
23
Hi Semua!

Barangan Lampe Berger utk Dijual!

Harga Murah!

Dapat stok dari bekas ahli Lampe Berger. Dia nak berhenti tapi barang dia masih banyak lagi, nak return dah tak boleh so nak jual murah nak cover balik modal dia sikit. So bantu lah member aku ni.

Stok yang ada:

Minyak Aromaterapi
Diffuser

So PM me for details. Thanks
:)cgrock :)cgrock
 
Sponsored Post

Hi Semua!

Barangan Lampe Berger utk Dijual!

Harga Murah!

Dapat stok dari bekas ahli Lampe Berger. Dia nak berhenti tapi barang dia masih banyak lagi, nak return dah tak boleh so nak jual murah nak cover balik modal dia sikit. So bantu lah member aku ni.

Stok yang ada:

Minyak Aromaterapi
Diffuser

So PM me for details. Thanks
:)cgrock :)cgrock

Buat masa skang ni nak let go minyak aromaterapi 2 liter dengan harga RM 200.00
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register