BTC USD 48,122.9 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell !!!..Murah.. 3 in 1 Branded Tie Set, for 2009; Tie, cufflink, handkerchief...!!!

lipas_angkasa

Junior Member
Joined
Oct 1, 2008
Messages
75
Reaction score
0
Points
6
Salam...
Kat sini saya ada jual 3 in 1 tie set la pulak...

1 set mengandungi:

  • Neck Tie
  • Cufflink
  • Saputagan

Packaging yang cantik
Branded (GUCCI, BOSS, GIORGIO ARMANI & LV) * bukan original tau....
Design yang cantik:)
Stok Terhad.


Harga? MURAH cuma RM 27.00 Sahaja termasuk poslaju.
untuk kawasan Sabah & Sarawak, Tambahan RM2

macamana nak beli?
  1. sms no 0172838498, inform code.
  2. saya check & maklumkan stok ader lagi atau tak
  3. customer buat payment pakai bank transfer/maybank2u 101011361186
  4. sms reff. no, details; nama & alamat, & email kpd saya
  5. once payment confirm saya akan poslajukan ke alamat yang diberikan.


Gambar dan code adalah seperti di bawah.


Tie-cufflinks-set-2.jpg


Tie-cufflinks-set2-2.jpg



Selamat bergaya untuk tahun 2009

:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

misscordelia

CG Top Poster Club
Joined
May 26, 2008
Messages
30,420
Reaction score
62
Points
120
RM27 termasuk pos laju?
Memang kompem murah ... :D

Kat PS jual satu je RM25...
siap ada cufflink & handkerchief lagik... :)cgrock
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Cantik cantik semua..kalau ada brand EBOSS lagi cantik...
 

lipas_angkasa

Junior Member
Joined
Oct 1, 2008
Messages
75
Reaction score
0
Points
6
cmana nak beli nih? :-?
macamana nak beli?

1. sms no 0172838498, inform code. bagitau minat yang maner
2. saya check & maklumkan stok ader lagi atau tak (buat masa skang sumer stok ader)
3. customer buat payment pakai bank transfer/maybank2u 101011361186
4. sms reff. no, details; nama & alamat, & email kpd saya ([email protected])
5. once payment confirm saya akan poslajukan ke alamat yang diberikan.

terima kasih..
 

lipas_angkasa

Junior Member
Joined
Oct 1, 2008
Messages
75
Reaction score
0
Points
6
cmana nak beli nih? :-?
macamana nak beli?

1. sms no 0172838498, inform code. bagitau minat yang maner
2. saya check & maklumkan stok ader lagi atau tak (buat masa skang sumer stok ader)
3. customer buat payment pakai bank transfer/maybank2u 101011361186
4. sms reff. no, details; nama & alamat, & email kpd saya ([email protected])
5. once payment confirm saya akan poslajukan ke alamat yang diberikan.

terima kasih..
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
kalau nak mai tgk sdirik taklih eh? :D
duk kat area maner nih?
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
LAWA NI utk awek2 bg kat aku
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register