To Sell >>MURAAHNYA BIOPHYTO CHEART!! Mmg BERKESAN Dan SELAMAT!! Berat TURUN 32KG??

CG Sponsors




daisyaima

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2009
Messages
2,609
Reaction score
1
Points
25




Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera!!

SELAMAT DATANG KE KEDAI ONLINE DAISYAIMA!!
Masa untuk SIHAT sambil BERJIMAT!

:)cgrock


Cara membuat pesanan

KAEDAH TEMPAHAN

1. SMS / WhatsApp SAHAJA di talian 013-7751923 (Aima)
2. Melalui yahoo messenger (id : aimadaisy)
3. Melalui email ([email protected]) Sangat dialu-alukan!
4. PM di CG


KAEDAH BAYARAN :

1. Internet Banking
2. Kaunter Bank
3. Tunai (perjumpaan) - JB**
4. Mesin Deposit Tunai - CDM (JIka bayar lebih-baki bayaran akan dikembalikan, setelah pengesahan bayaran dibuat)

**Untuk anda di sekitar JB, caj penghantaran MINIMUM = RM5 ATAU
penghantaran PERCUMA terus ke tempat anda / tempat perjumpaan dan bayaran adalah COD (cash on delivery) dengan BELIAN MINIMA RM200 ke atas.

NOMBOR AKAUN :

Maybank :- 101133293521 (Rozaimah binti Roslan)

CIMB :- 01160087959528 (Razali bin Chik)

-Sila masukkan email [email protected] di ruangan '3rd Party Email Address' untuk bayaran secara online banking.


PENGESAHAN :

SILA PM di FB / email SAHAJA untuk maklumkan detail bayaran dan alamat. SILA COPY PASTE format berikut dan lengkapkan data-data yang berkaitan:

1. NAMA PENUH
2. ALAMAT
3. No. TELEFON
4. TARIKH bayaran dibuat
5. MASA bayaran dibuat
6. JUMLAH BAYARAN dan nama BANK
7. SENARAI PRODUK yang ditempah beserta KUANTITI
8. Sertakan sekali SALINAN BUKTI transaksi bayaran yg telah dibuat (TAK PERLU bagi REF NO.) - Kegagalan anda sertakan bukti bayaran akan mengebabkan tempahan anda mungkin lewat dipos / diproses.


=========================================================



JOM SIHAT dan LANGSING dengan CHEART Biophyto Ginger Plus Capsule!!
PRODUK MURAH!! Keluaran TEMPATAN!! HALAL dan ADA KELULUSAN dari KKM!! :D


CHEART Biophyto Ginger Plus Capsule



1 Botol = 80 Biji Kapsul = Untuk 13-20 hari penggunaan
Harga: RM35
Pos Laju : SM RM6, SS RM10






OFFER!! OFFERR!!!

3 Botol RM99 SAHAJA!!
PERCUMA POS LAJU SM!!
PERCUMA DETOX GOLD FOOT PATCH 14PCS!!
PERCUMA KUPON DISKAUN RM5 untuk 1 belian seterusnya!!
PERCUMA PAnduan Langsing Berkesan Eksklusif HANYA dari saya!!
(Sabah/srwk + RM5)


Kini LANGSING BUKAN SEKADAR IMPIAN! :D
:)cgrock

Jom BORONG!! AGEN DIPERLUKAN!
PRODUK MURAH DAN BERKESAN!!
MUDAH DIJUAL dan UNTUNG LUMAYAN!! :)cgrock

15 Botol RM24/botol PERCUMA Pos Laju SM, SS+RM10
30 Botol RM23/botol PERCUMA Pos Laju SM, SS+RM15
50 Botol RM22/botol PERCUMA Pos Laju SM, SS+RM20
100 Botol RM20/botol PERCUMA Pos Laju SM, SS+RM30





 
Last edited:
Sponsored Post

daisyaima

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2009
Messages
2,609
Reaction score
1
Points
25
Syarikat MNK SUPPLIES telah berjaya mengeluarkan produk sulungnya beberapa bulan yang lalu.
 Biophyto Ginger Plus Capsule


Produk ini dihasilkan menggunakan Teknologi Nano yang berasaskan 100 % herba dan uniknya dihasilkan dari gabungan 6 herba terpilih iaitu:-
- FOLIUM MURRAYA PANICULATA (Kemuning Kuning)
- FOLIUM MORINDA (Buah Mengkudu)
- FRUCTUS GARCINIA CAMBOGIA
- ZINGIBER OFFICINALE RHIZOME (Halia)
- RADIX ACALYPHA INDICA (Kucing Galak)
- CENTELLA ASIATICA FOLIUM (Pegaga)

Gabungan 6 herba ini mampu mengatasi semua masalah seperti :-

- mengurangkan berat badan
- mengurangkan kadar kolestrol
- menghalang pembentukkan lemak
- menambahkan tenaga
- meredakan tekanan darah tinggi
- melegakan sembelit dan perut kembung
- menguatkan system imunisasi
- mengandungi ‘XERONINE’ yang menggalakkan pertumbuhan tisu
melambatkan penuaan
- mencerdaskan minda
- mencantikkan kulit


1botol ada 80 bji.
Sekali makan 4-6 biji. So 1 btl utk 13-20 hari
Kalau ada masalah lawas, mkn 6bji. Utk 70kg++ elok mkn 5-6bji
Kalau kurg 70kg, mkn 4-5 bji je sehari sekali.
Kapsulnya xbesar n senang nk telan. Don worry
Apakah KEBAIKAN dan FUNGSI KANDUNGAN JENIS2 HERBA kami itu :-
-FOLIUM MURRAYA PANICULATA (Kemuning Kuning)
KEMUNING adalah tumbuh liar di semak belukar, tepi hutan, atau bisa juga ditanam sebagai tanaman hias dalam pot dan tanaman pagar. Kemuning dapat ditemukan sampai ketinggian +/- 400 m dpl.
Yang biasa di tanam untuk memagari pekarangan, biasanya jenis yang berdaun kecil dan lebat. Semak atau pohon kecil, bercabang banyak, tinggi 3-8 m, batangnya keras, beralur, tidak berduri. Daun majemuk, bersirip ganjil dengan anak daun 3-9, letak berseling. Helaian anak daun bertngkai, bentuk bulat telur sungsang atau jorong, ujung dan pangkal runcing, tepi rata atau agak beringgit, panjang 2-7 cm, lebar 1-3 cm, permukaan licin, mengilap, warnanya hijau, bila diremas tidak berbau.

Kemuning bersifat pedas, pahit, hangat, memiliki khasiat seperti:-
→pemati rasa,
→penenang,
→penghilang radang,
→rematik,
→tiroid,
→bengkak,
→pelancar peredaran darah,
→dan penghalus kulit.

-FOLIUM MORINDA (Buah Mengkudu)
Buah mengkudu juga dikenali sebagai buah Noni di Kepulauan Hawaii. Buah mengkudu yang kulitnya berkedut-kedut dan kebiasaannya terdapat di tepi-tepi belukar itu menyimpan 1001 rahsia yg amat bermakna untuk sekalian manusia. Malahan ia juga telah dicatat dalam manuskrip purba sebagai1 bahan utama dalam ramuan perubatan sejak 2000 tahun lalu.

Seluruh bahagian pokok mengkudu ini mempunyai khasiat dan kelebihannya yang tersendiri bermula daripada akar, daun dan buah. Daun buah mengkudu boleh dijadikan ulam. Buahnya pula diproses untuk dijadikan jus dan boleh dimakan bersama kuah rojak.

Banyak kelebihan buah mengkudu dari segi kesihatan, antaranya ialah:
→merawat kanser,
→meredakan tekanan darah tinggi,
→merawat kencing manis,
→asma,
→meredakan stress,
→senggugut,
→awet muda
→dan macam-macam.

Buah mengkudu ini juga dipercayai mengandungi lebih banyak enzim proxeranin jika dibandingkan dengan nenas. Enzim ini amat penting untuk tubuh manusia khususnya untuk memelihara ketahanan tubuh badan dan sumber terbaik pembentukan protein dalam badan manusia. Disebabkan banyak kelebihan buah mengkudu ini maka tak hairanlah ia digelar sebagai ratu tumbuhan.

-FRUCTUS GARCINIA CAMBOGIA
Dalam bahasa saintifiknya Garcinia Cambogia adalah sejenis tumbuhan tropika yang banyak manfaatnya. HCA, ekstrak bio-tersedia Garcinia Cambogia didapati selamat untuk kegunaan manusia. Kajian ini dijalankan untuk mengetahui kesan HCA pada berat badan dan perut profil ekspresi gen lemak tikus Sprague-Dawley. Kajian telah membuat kesimpulan bahawa HCA didapati berkesan untuk menyekat pertambahan berat badan badan pada tikus. Walau bagaimanapun, tahap plasma leptin tidak terjejas dan tahap leptin lemak dalam perut diturunkan.
Satu lagi kajian mendapati Garcinia boleh menrencatkan karbohidrat dan ini secara tidak langsung membantu menurunkan berat badan.

-ZINGIBER OFFICINALE RHIZOME (Halia)
Halia digunakan sebagai rempah, bahan perisa, makanan dan juga ubatan.
Terdapat Ayat Al-Quran yang menyatakan bahawa minuman yang dicampurkan dengan halia dan diberikan kepada kita di dalam syurga. Firman Allah (Q:76:17, Surah Al Insan) Maksudnya: “Dan mereka dalam syurga itu diberi minum sejenis minuman yang dicampurkannya dari halia(zanjabil)”.
Hal ini membuktikan bahawa halia mempunyai khasiat kepada manusia sama ada sebagai sumber makanan ,minuman mahupun perubatan.
→Halia di gunakan sebagai ubatan bagi merawat kembung serta sakit perut
→Membantu penghadaman makanan
→Mengeluarkan angin dalam usus
→Menghilangkan bau mulut.
→Halia juga sangat mujarab untuk mengelak masalah sering lupa.
. →Membuang angin dan lemak dalam badan
→Mengurangkan berat badan
→Menurunkan kadar kolestrol dalam badan
→Membersihkan usus dari toksin dan bakteria
→Melancarkan peredaran darah
→Menurunkan tekanan darah tinggi
→Melegakan sembelit

-RADIX ACALYPHA INDICA (Kucing Galak)
Kucing Galak merupakan satu lagi tanaman herba yang berkhasiat. Malah akarnya dikatakan boleh dihidu oleh kucing walaupun dari jauh.
Menurut Dr. Mohd Said Saad(Ketua Pusat Sumber Genetik Tumbuhan, Institut Biosains UPM), khasiat pokok kucing galak ini terletak pada bahagian akar dan daun.
Anda boleh menggunakan salah satu daripadanya untuk mengubati penyakit kulit, merawat ulser mulut, dan menambahkan kekuatan badan.

-CENTELLA ASIATICA FOLIUM (Pegaga)
Pegaga berasal dari kawasan Asia iaitu India, Sri Lanka dan Madagascar dan juga Afrika Timur.
Bagi kaum Melayu ia dimakan secara segar sebagai ulam dan juga sering dijadikan kerabu dengan campuran dengan daun herba lain.
Bagi kaum Cina pegaga dijadikan minuman penyejuk badan manakala untuk kaum India digunakan sebagai tonik kecerdasan minda.
Masyarakat India juga menjadikan pegaga sebagai sumber perubatan untuk penawar racun, anti kanser,,ubat cirit birit dan dijadikan tonik mengubati penyakit kulit dan saraf.

Sejarah perubatan Ayur Veda menunjukkan pegaga sebagai sumber paling baik dan menyegarkan untuk sel-sel otak dan otot manusia.Istimewanya tumbuhan menghijau ini turut dijadikan penawar dalam menurunkan tekanan darah, melawaskan kencing, penyembuhan luka, ulser, masalah kulit dan penawar alahan.
Tumbuhan ini kaya dengan pelbagai zat makanan seperti protein, gentian, zat besi dan vitamin A dan C.

Dalam bidang kecantikan khasiat daun pegaga terbukti mampu menjadi bahan tambahan kepada anti selulit dan anti kedutan untuk mata, muka dan menambah ketegangan kulit dan akhirnya membentuk kulit baru.

Pegaga telah diiktiraf oleh Pertubuhan Kesihatan Sedunia ( WHO ) sebagai herba yang menjana kecerdasan berfikir terutama di kalangan kanak-kanak. WHO memperakui bahawa pegaga kaya dengan pelbagai ramuan ubatan. Herba ini amat mujarab dan akan memperbaiki fungsi minda seperti meningkatkan daya ingatan dan penumpuan fikiran. Dr. Robert D. Willix Jr. dalam bukunya Health and Longevity Newsletter menggelar sebagai “herba ajaib” kerana ia dapat membantu peredaran darah serta meningkatkan kesihatan kulit.

Pegaga bermanfaat untuk mengawal penyakit-penyakit berikut :
→Pembengkakan Hati
→Demam Campak
→Sakit Tekak
→Batuk Kering
→Asma
→Brokitis
→Radang
→Mata Merah
→Keputihan
→Tekanan Darah Tinggi
→Sakit Perut
→Disentri
→Cacing
→Buasir
→Batuk berdarah
→Infeksi Saluran Kencing (kencing kotor).
Di samping itu, pegaga juga memberi kesan kepada beberapa peringkat pembentukan tisu seperti menghilangkan parut, membina kolagen, merangsang pembentukan rambut dan kuku.
Produk ini dikilangkan mengikut piawaian yang sah melalui beberapa prosedur. Produk ini dihasilkan di kilang yang bertaraf GMP (Good Manufacturing Process) dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL10100067T).

Produk ini disahkan bebas dari kala racun berjadual seperti SIBUTRAMINE. Produk ini sesuai dan selamat digunakan oleh setiap individu dan sesuai untuk semua peringkat umur. Kandungan Xeronine yang tinggi melambatkan proses penuaan bagi kulit setiap individu.
C’Heart Total Care juga menawarkan harga yang berpatutan dan mampu dimiliki oleh setiap individu dari semua golongan.
 
Last edited:

daisyaima

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2009
Messages
2,609
Reaction score
1
Points
25
Testimoni cheart biophyto

Jom lihat TESTIMONI ;)











































 
Last edited:

daisyaima

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2009
Messages
2,609
Reaction score
1
Points
25
nak yang murah, yang selamat dan yang BERKESAN? ni la dia Biophyto Ginger Plus Capsule!! :)cgrock
 

daisyaima

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2009
Messages
2,609
Reaction score
1
Points
25
Oh ye ni cara mkn biophyto:
Sehari SEKALI JE..mkn 4-6 biji selepas mkn mlm atau sebelum tidur..
Senang je kan ;)
 

daisyaima

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2009
Messages
2,609
Reaction score
1
Points
25
1botol ada 80 bji.
Sekali makan 4-6 biji. So 1 btl utk 13-20 hari :)
Kalau ada masalah lawas, mkn 6bji. Utk 70kg++ elok mkn 5-6bji
Kalau kurg 70kg, mkn 4-5 bji je sehari sekali.
Kapsulnya xbesar n senang nk telan. Don worry ;)
 

daisyaima

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2009
Messages
2,609
Reaction score
1
Points
25
Lai2 ..digalakkan PM FB / email utk order ye. Kot2 xsmpat nk jenguk kedai ni ;)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register