Munir: Rakyat Perak mahu PAS kembali

CG Sponsors
Mata38

Fun Poster
Joined
Jan 30, 2013
Messages
944
Reaction score
4
Points
15Sayangi Perak, Yakini PAS

Rata-rata rakyat Perak mahu Pakatan Rakyat kembali berkuasa . Tidajk dapat dinafikan buat masa ini gelombangnya mahu Dato' Seri Mohamad Nizar Jamaludin menjadi Menteri Besar Perak semula. Oleh itu semua pihak perlu menurut kehendak rakyat.

PAS Perak sudah hampir 100 peratus bersedia menghadapi pilihanraya umum kali ini . Pemilihan calon-calonnya pun sudah hampir selesai. Tunggu masa diisytiharkan oleh pucuk pimpinan tertinggi. Begitu juga dengan agihan kerusi pun sudah hampir selesai.

"Insya Allah pilihanraya umum kali ini, pencapaian PAS akan lebih baik berbanding pilihanraya 2008. PAS ada sasaran kerusi dan tumpuan lebih kepada DUN DUN sasaran.

"Menerusi dua program kita yang besar di negeri ini saperti Jelajah Perakite, PAS Perak semakin yakin rakyat akan mengembalikan semula kerajaan negeri Perak kepada Pakatan Rakyat pada pilihanraya umum ke 13". Penegasan itu dibuat oleh Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, Misbahul Munir Masduki sewaktu pertemuan dengan wartawan Harakah di sini pada 6 Desember lalu.

Menurut beliau senario ini dapat dilihat dengan sokongan rakyat yang begitu ketara apabila pimpinan Pakatan Rakyat turun padang bertemu rakyat di setiap pelusuk kawasan dan kampung di negeri ini. SokongaN yang miningkat dari kalangan orang Melayu kian ketara sejak kebelakangan ini, selagigus menafikan tohmahan Umno/Bn bahawa pengaruh PAS sudah merosot dari kalangan bangsa Melayu.

Melalui dua program besar baru-baru ini seperti Jelajah Perakite, siri-siri ceramah serentak bagi menjawab tohmahan UMNO BN di setiap DUN dan sekarang `program berkampung' di Setiap DUN yang PAS bertanding ternyata dapat sambutan yang sangat hebat.

Sumber: Warta Utara
 
Last edited:
Sponsored Post

mygol

Super Active Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
5,761
Reaction score
71
Points
70
Sayangi Perak, Yakini PAS

mcm pernah dgr...
tapi di mana ya?
:D:))
 

dragger

Super Active Member
Joined
Aug 29, 2008
Messages
8,548
Reaction score
35
Points
70
penjawat2 awam di bangunan SUK tau dulu masa DS Nizar jd MB selalu imamkan mereka solat Zohor. Insya Allah PAS akan kembali di Perak
 

aHLoNGYaKuZa

Active Member
Joined
Mar 15, 2013
Messages
1,514
Reaction score
10
Points
25
Rakyat akan membuat penilaian yg sewajarnya nanti
 

mido

Active+ Member
Joined
Feb 23, 2007
Messages
4,861
Reaction score
12
Points
25
Nizar? Majority melayu perak tak suka dia..

Munir ni Yg Siok Sindri..
 

mhassan

Fun Poster
Joined
Apr 22, 2011
Messages
478
Reaction score
0
Points
10
kerajaan umno diperak tak sah...kerajaan haramjadah tu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register