BTC USD 38,018.4 Gold USD 1,775.23
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Mungkinkah Fiza diservis 2 ekor kuda hitam??

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
Ni adalah pertanyaan seorang isteri yg merasa was was dengan alasan suaminya..



Nak tanya sikit kat korang

betul ke ubat perangsang seks yg jalanan neh (whatever brand ler) boleh legakan rasa sakit pinggang?

cam tak logic je aku rasa...

bukan haper ari tu aku kemas2 beg laki aku balik tang JB pastu kat zip bawah beg tu (ala..tempat yg slalu kita letak kasut/selipar tuh) haku terjumpe la sepeket ubat perangsang neh (dah terbukak takde isik)...nama ubat tu GALI-GALI gambar kuda itam dua eko...ubat indon je...pastu aku jumpa kertas ade tulis cam neh FIZA 012-7482642   (no tidak dapat dihubungi,aku da sahkan utk mengelakkan prasangka warga CG.)

aku slalu kemas beg tu, so aku tau le tu mesti baru lagi tu..

bila aku tanya laki aku dia jawab dia makan ubat tu untuk legakan sakit pinggang bawak keta long distance (ya rite dah SAMPAI baru nak MAKAN "UBAT")...pastu no tipon pompuan tu adalah no pekerja hotel Selesa Inn, amik no pasal nnt senang nak booking bilik (ya rite pompuan tu sorang je yg dok jaga hotel tu 24/7, atau maybe top sgt selesa inn ni sampai nak booking kena kenal org dalam gitew)...

nak mengakal org pun berpada2 la sket...


pada pendapat korang,ape yg telah terjadi dan bagaimana cara korang buat supaya x terjebak seperti kes diatas???
 
Last edited:
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
aku da call no tu utk kepastian dan mengelakkan perbalhan suami isteri ni,tapi malngnye,,tak dapat dihubungi..
 

ah fan

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2009
Messages
8,148
Reaction score
28
Points
70
uiks..kes kantoi laki mkn luar ke ni pokdin?
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
uiks..kes kantoi laki mkn luar ke ni pokdin?

lebih kurang gitu,tapi nampaknye,,isteri tu cube gak coolkan diri ngan bertanya pada org lain...

aku suspek,fiza sudah mendapat habuan servis khidmat 2 eko kuda hitam seperti yg dinyatakan diatas.
 

kodek

Active Member
Joined
Jan 3, 2008
Messages
1,647
Reaction score
4
Points
35
aku 2 minggu lps dok kt hotel selesa 2 minggu .. x perasan lak ade gadis2 sane name fiza .. abis seme gadis2 hotel aku ngurat .. haha
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
lebih kurang gitu,tapi nampaknye,,isteri tu cube gak coolkan diri ngan bertanya pada org lain...

aku suspek,fiza sudah mendapat habuan servis khidmat 2 eko kuda hitam seperti yg dinyatakan diatas.

hahaha..

terbaikkk...kuda belangg nii
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
aku 2 minggu lps dok kt hotel selesa 2 minggu .. x perasan lak ade gadis2 sane name fiza .. abis seme gadis2 hotel aku ngurat .. haha

kalau xde pompuan nama fiza,ntah2 nyah yg laki die layan...wakakkaka

:eek::eek::eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register