BTC USD 57,345.2 Gold USD 1,788.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mungkin Kah Lim Guan Eng Peluk Islam??

Sponsored Post

honey_jzi

Active Member
Messages
1,180
Joined
Feb 25, 2008
Messages
1,180
Reaction score
1
Points
25
sama2 kita doakan hidayah terus diterima beliau..

dengan itu kelima-lima negeri under PR diterajui oleh Islam..

:)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock
 

iswarahijau

Super Active Member
Messages
6,060
Joined
Dec 12, 2007
Messages
6,060
Reaction score
44
Points
70
kita pakat2 buka kelab penyokong Lim guan Eng aka khalifah umar aziz.sapa nak jadi presiden/
 

iswarahijau

Super Active Member
Messages
6,060
Joined
Dec 12, 2007
Messages
6,060
Reaction score
44
Points
70
:-? tuan tanah,
aku cari kat blog teresa kok takdepun artikel yg ko cut and paste tu? ke kau amik dari komen pembaca?? :-? :-?
boleh kasi link lengkap tak?
 

lambor

Fun Poster
Messages
495
Joined
Feb 22, 2007
Messages
495
Reaction score
0
Points
10
kalau betoi elok sangat lah............ tapi kena ingat kita semua orang politik ni apa boleh jadi............ mungkin untuk memenangi hati rakyat aje............ jangan kita mudah lupa.... silap tergadai macam pulau batu putih. Mungkin tak sekarang... tapi 100 tahun akan datang.......... diharapkan semua yang memegang tapuk pemerintahan negara tercinta ini sedar sebelum terhilang
 

mahir79

Active Member
Messages
1,762
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,762
Reaction score
112
Points
33
hehehe
kalau dia islam...
aku vote dia PM
 

zolympus

Elite Member
Messages
3,417
Paid Membership
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,417
Reaction score
244
Points
33
:-? tuan tanah,
aku cari kat blog teresa kok takdepun artikel yg ko cut and paste tu? ke kau amik dari komen pembaca?? :-? :-?
boleh kasi link lengkap tak?
Aku pun nak cakap perkara serupa berkenaan dengan integriti artikel yang dikatakan diambil dari laman web Teresa Kok ini. Bagaimana Teresa Kok yang berlainan agama (Teresa Kok ialah Kristian) menulis ayat berbunyi begini.

Jika niat Guan Eng itu benar, kita sama-samalah doakan agar hajatnya itu dimakbulkan Allah S.W.T

??

Kenapa selain dari IswaraHijau, orang lain cuma jadi angguk-angguk geleng-geleng je berkenaan dengan artikel yang didakwa diambil dari laman TeresaKok.com ini ? Mahu jadi spammer saja?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register