Multi Lot Pending Order EA

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20910
USD / JPY
104.286
GBP / USD
1.36696
USD / CHF
0.88931
USD / CAD
1.28327
EUR / JPY
126.092
AUD / USD
0.76268

CG Sponsors




mynor5535101

Active+ Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
4,452
Reaction score
189
Points
33
Siapa Boleh Buat EA dgn External parameter seperti berikut.

Pending Order GAP=100
Gap From current Price=100
TP for Stop order=300
TP for Limit Order=100
Stop Loss=1000

Buy Stop
1st Buy Stop Lot=0.16
2nd Buy Stop Lot=0.08
3rd Buy Stop Lot=0.04
4th Buy Stop Lot=0.02
5th Buy Stop Lot=0.01
Sell Stop
1st Sel Stop Lot=0.16
2nd Sell Stop Lot=0.08
3rd Sell Stop Lot=0.04
4th Sel Stop Lot=0.02
5th Sell Stop lot0.01
Buy Limit
1st Buy limit Lot=0.01
2nd Buy Limit Lot=0.02
3rd Buy Limit Lot=0.04
4th Buy Limit Lot=0.08
5th Buy limit Lot=0.16
Sell Limit
1st Sell limit Lot=0.01
2nd Sell Limit Lot=0.02
3rd Sell Limit Lot=0.04
4th Sell Limit Lot=0.08
5th Sel limit Lot=0.16





Ini teknik manual saya. dan trading. strategi saya. Bagi stop order saya start dari Lot besar ke Lot kecik dan Limit order dari lot kecik ke besar.

P/S Sekarang manualy input...letih... Siapa yang pandai buat tu post kat sini....:D

Meiryoku telah buat EA ini mari kita test setting ramai ramai

EA Multi Lot Pending Order

Ea Teknik GRID terbaru Klik di sini



Terima kasih pada Meiryoku..
 
Last edited:
Sponsored Post

Muhammad_27

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,914
Reaction score
86
Points
70
cuba Belajar pelan2 buat sendiri... lagi bermakna... suma dpat...
 

pagiygglpkinisdhtrg

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
3,795
Reaction score
405
Points
41
Siapa Boleh Buat EA dgn External parameter seperti berikut.

Pending Order GAP=
Gap From current Price=
TP for Stop order
TP for Limit Order
Stop Loss=

Buy Stop
1st Buy Stop Lot=
2nd Buy Stop Lot=
3rd Buy Stop Lot=
4th Buy Stop Lot=
5th Buy Stop Lot=
Sell Stop
1st Sel Stop Lot=
2nd Sell Stop Lot=
3rd Sell Stop Lot=
4th Sel Stop Lot=
5th Sell Stop lot
Buy Limit
1st Buy limit Lot=
2nd Buy Limit Lot=
3rd Buy Limit Lot=
4th Buy Limit Lot=
5th Buy limit Lot=
Sell Limit
1st Sell limit Lot=
2nd Sell Limit Lot=
3rd Sell Limit Lot=
4th Sell Limit Lot=
5th Sel limit Lot=

Ini teknik manual saya. dan trading. strategi saya. Bagi stop order saya start dari Lot besar ke Lot kecik dan Limit order dari lot kecik ke besar.

P/S Sekarang manualy input...letih... Siapa yang pandai buat tu post kat sini....:D
Kalau ada upah aku ingat cepat skit bole siap bro. Amacam :D
 

mynor5535101

Active+ Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
4,452
Reaction score
189
Points
33
Kalau ada upah aku ingat cepat skit bole siap bro. Amacam :D
Kalau nak ikut upah aku dah boleh tempah dari EA programer dari Russia. Tapi aku nak EA ni FREE dan di Pos dalam Forum ini....:eek::eek::eek:

P/s .Kegunaan nya untuk Warga CG secara FREE....
 

astagold.UMOFX

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
13,054
Reaction score
605
Points
161
bole tempah dgn russia? berapa agaknya kos dia tu? kat mana nak tempah tu? :D
 

pagiygglpkinisdhtrg

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
3,795
Reaction score
405
Points
41
Kalau nak ikut upah aku dah boleh tempah dari EA programer dari Russia. Tapi aku nak EA ni FREE dan di Pos dalam Forum ini....:eek::eek::eek:

P/s .Kegunaan nya untuk Warga CG secara FREE....
Itu hari kata kawan ko nak buatkan free. Dia mintak upah ke :D
 

junkredish

Fun Poster
Joined
Oct 18, 2008
Messages
167
Reaction score
9
Points
15
bro, cter sket teknik ni lebih detail

Siapa Boleh Buat EA dgn External parameter seperti berikut.

Pending Order GAP=
Gap From current Price=
TP for Stop order
TP for Limit Order
Stop Loss=

Buy Stop
1st Buy Stop Lot=
2nd Buy Stop Lot=
3rd Buy Stop Lot=
4th Buy Stop Lot=
5th Buy Stop Lot=
Sell Stop
1st Sel Stop Lot=
2nd Sell Stop Lot=
3rd Sell Stop Lot=
4th Sel Stop Lot=
5th Sell Stop lot
Buy Limit
1st Buy limit Lot=
2nd Buy Limit Lot=
3rd Buy Limit Lot=
4th Buy Limit Lot=
5th Buy limit Lot=
Sell Limit
1st Sell limit Lot=
2nd Sell Limit Lot=
3rd Sell Limit Lot=
4th Sell Limit Lot=
5th Sel limit Lot=

Ini teknik manual saya. dan trading. strategi saya. Bagi stop order saya start dari Lot besar ke Lot kecik dan Limit order dari lot kecik ke besar.

P/S Sekarang manualy input...letih... Siapa yang pandai buat tu post kat sini....:D
 

meiryoku

Fun Poster
Joined
Nov 7, 2008
Messages
329
Reaction score
22
Points
15
wah, macam menarik jer strategi ni...
pending order hedging plus martingale...
trade manual berjaya ker?
pakai pair aper?
boleh share setting?

simple jer ea ni kalau nak buat...
kalau aku rajin aku cuba buat...

:)
 

tgt123

Freshie
Joined
Nov 11, 2006
Messages
37
Reaction score
4
Points
11

Attachments

zixox

Fun Poster
Joined
May 29, 2008
Messages
717
Reaction score
8
Points
20
Kalau nak ikut upah aku dah boleh tempah dari EA programer dari Russia. Tapi aku nak EA ni FREE dan di Pos dalam Forum ini....:eek::eek::eek:

P/s .Kegunaan nya untuk Warga CG secara FREE....
aku ada ea PO ni....kalau nak....ada tambah method lain tak...atau just simple PO dan martingale....
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register