Multi i - usb untuk buat banyak Monitor kat PC kita

CG Sponsors




underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,493
Reaction score
4,245
Points
196
MULTI-I Two Channel adalah alat USB yang membolehkann kita untuk
menggunakan lebih dari satu monitor (hingga 8 biji serentak) tanpa VGA kad yang baru.

Resolusi (maksimum 1400×1050) (horisontal/ vertikal).

Hanya sambungkan kabel VGA ke alat ini dan sambungkan kabel USB yang ada ke komputer untuk dapatkan multi monitor.
:)
 
Last edited:
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Best jugak.... Tapi tak pening ker?
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
multi moniter watpe ek, kalo kedai video ok gak tu, leh pasang bidio byk2.. kalo guna sendiri mau pening, nak tgk monitor yg mane satu... :D:D
 

underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,493
Reaction score
4,245
Points
196
multi moniter watpe ek, kalo kedai video ok gak tu, leh pasang bidio byk2.. kalo guna sendiri mau pening, nak tgk monitor yg mane satu... :D:D
kat kedai laen... ini untuk besarkan saiz skrin monitor :D
 

cencoro

Fun Poster
Joined
Aug 28, 2007
Messages
252
Reaction score
3
Points
15
wah bagus ni...ada jual kat mana ni?
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
uik.. xpnh tgk ler .. menarik nih..:D.. leh buat byk benda ngan lebih fokus
 
Sponsored Post
Top
Log in Register