BTC USD 54,280.9 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Muhammad Sajjad aka Sajat kini di Australia

akudotcom

CG Top Poster Club
Messages
20,074
Joined
Jun 17, 2007
Messages
20,074
Reaction score
2,945
Points
201
Bang jad kene pegi bangladesh
Sana da bole terima transgender hehe
 
Sponsored Post

akudotcom

CG Top Poster Club
Messages
20,074
Joined
Jun 17, 2007
Messages
20,074
Reaction score
2,945
Points
201
SAJAT

1. Sajat pondan. So? Kau jealous ke ketiak dia lagi licin daripada ketiak berkerak hitam kau?

2. Sajat dituduh di Mahkamah Syariah kerana memakai pakaian wanita. Aku tak faham macam mana benda ni satu jenayah? Tudung dan baju kurung tu dia curi ke? Tak kan? So dia boleh buat apa sahaja la kan dengan hak dia?

3. Kalau jenayah sekalipun, ia termasuk dalam victimless crime. Ada ke kau patah kaki sebab dia pakai baju perempuan? Ini bukan jenis jenayah curi duit 2.6 bilion.

4. Katanya perbuatan dia hina islam. Kan aku dah cakap hina islam ni bila kau jadi warden pusat tahfiz kau rogol budak 10 tahun. Kau hina islam bila kau asyik sebut "Allah sayang" tapi hantar gambar cipcap kat perempuan. Kau hina islam bila siang malam pungpang syurga neraka tapi tak bagi bini dan 5 orang anak kat rumah yang kebulur tu makan sebaliknya kau cari betina lain.

5. Kau tak suka dia sebab katanya dia suka provok. Aku follow dia dari dulu la. Aku lagi kenal perangai kau dari perangai dia. Dia promo produk, kau asyik maki dia babi, masuk neraka, tanya ada telur atau cipap bagai la. Bila dia pergi Lubnan dan kemudiannya ada letupan gudang tu, kau serang IG Sajat kata tu bala sebab dia bercuti sana. Bila dia pergi Mekah dan kemudiannya kes Covid mendadak, kau kata tu Allah murka sebab Sajat datang. Persoalannya, kalau tak suka kenapa tengok? Perangai pantat ni perangai sama yang korang buat bila timbul isu pertikaian atlet paralimpik Malaysia-Ukraine. Aku ingat ayat, "Dah la cacat, penipu pula." Akhirnya, ternyata atlet tu tak salah pun. Kau tak rasa bodoh ke? Dan juga ada isu Dua Lipa panggil ayah dia gelaran 'babi' dalam bahasa Albania. Beratus melayu tersial merenyam kelentit nak beritahu babi dalam BM bermaksud pig. Kau ingat Dua Lipa baca satu komen je tak boleh faham ke sial? Sajat tak malukan nama Malaysia tapi kau tu!

6. Semua benda ada cause & effect. Bila Sajat tak tahan dengan bulian kau, dia upload la pose-pose tetek. Tahu pula kau marah. Bila dia kata nak keluar Islam, kau tanya tak tahu hukum agama ke? Hakikat yang kau tak nampak adalah homoseksual 2 kali ganda berkemungkinan tinggalkan agama dari heteroseksual. Ini berdasarkan kajian dari US tapi juga mungkin relevan di Malaysia. Apa tidaknya, kau kacau orang yang tak kacau kau dengan gunakan Quran sebagai senjata. Kau sebut pondan, kunyit, gay babi tu tak dosa pula ke?

7. Ada orang kata dia diburu sebab kes penipuan (fraud) bukannya isu dia transgender. Media yang kononnya sensasikan. Tapi bila aku cari keratan berita dimaksudkan yang aku jumpa adalah dia jadi saksi dan mangsa kes penipuan kad pengenalan bukannya dia yang dituduh.

8. Dan ada juga kes libatkan Sajat dan stokis utama dia, OWA Resources. Apabila gagal membayar RM200K (sebab Sajat terpaksa lari daripada kes hina Islam), syarikat tu failkan prosiding bankrupsi. Ni kes sivil bukannya jenayah. Apa ke jadahnya polis dan pejabat agama cari dia kes sivil? Kau tahu beza ke tak sivil dan jenayah?
[Aku cuba cari elemen 'Sajat menipu' dengan mencari kes ni dekat eLaw tapi habuk pun tak ada. Kalau ada reported judgment dekat LexisNexis atau CLJ, tolong bagi aku.]

9. Sajat ni setahu aku baik je. Tak kacau orang pun. Dia bagi sedekah. Bagi anak yatim makan. Dia ambil sebagai anak angkat kembar lelaki dan perempuan. Time ni dia 'susah' dia bagi 1.5k je setiap minggu. Kau nak bagi RM300 setiap 3 bulan pun macam pengemis mak kau tu dibuat.

Sekian. Pergi mampus.

The Rational Rakyat
 

lau_kau

Legendary Member
Messages
16,430
Joined
Aug 2, 2007
Messages
16,430
Reaction score
2,683
Points
201
SAJAT

1. Sajat pondan. So? Kau jealous ke ketiak dia lagi licin daripada ketiak berkerak hitam kau?

2. Sajat dituduh di Mahkamah Syariah kerana memakai pakaian wanita. Aku tak faham macam mana benda ni satu jenayah? Tudung dan baju kurung tu dia curi ke? Tak kan? So dia boleh buat apa sahaja la kan dengan hak dia?

3. Kalau jenayah sekalipun, ia termasuk dalam victimless crime. Ada ke kau patah kaki sebab dia pakai baju perempuan? Ini bukan jenis jenayah curi duit 2.6 bilion.

4. Katanya perbuatan dia hina islam. Kan aku dah cakap hina islam ni bila kau jadi warden pusat tahfiz kau rogol budak 10 tahun. Kau hina islam bila kau asyik sebut "Allah sayang" tapi hantar gambar cipcap kat perempuan. Kau hina islam bila siang malam pungpang syurga neraka tapi tak bagi bini dan 5 orang anak kat rumah yang kebulur tu makan sebaliknya kau cari betina lain.

5. Kau tak suka dia sebab katanya dia suka provok. Aku follow dia dari dulu la. Aku lagi kenal perangai kau dari perangai dia. Dia promo produk, kau asyik maki dia babi, masuk neraka, tanya ada telur atau cipap bagai la. Bila dia pergi Lubnan dan kemudiannya ada letupan gudang tu, kau serang IG Sajat kata tu bala sebab dia bercuti sana. Bila dia pergi Mekah dan kemudiannya kes Covid mendadak, kau kata tu Allah murka sebab Sajat datang. Persoalannya, kalau tak suka kenapa tengok? Perangai pantat ni perangai sama yang korang buat bila timbul isu pertikaian atlet paralimpik Malaysia-Ukraine. Aku ingat ayat, "Dah la cacat, penipu pula." Akhirnya, ternyata atlet tu tak salah pun. Kau tak rasa bodoh ke? Dan juga ada isu Dua Lipa panggil ayah dia gelaran 'babi' dalam bahasa Albania. Beratus melayu tersial merenyam kelentit nak beritahu babi dalam BM bermaksud pig. Kau ingat Dua Lipa baca satu komen je tak boleh faham ke sial? Sajat tak malukan nama Malaysia tapi kau tu!

6. Semua benda ada cause & effect. Bila Sajat tak tahan dengan bulian kau, dia upload la pose-pose tetek. Tahu pula kau marah. Bila dia kata nak keluar Islam, kau tanya tak tahu hukum agama ke? Hakikat yang kau tak nampak adalah homoseksual 2 kali ganda berkemungkinan tinggalkan agama dari heteroseksual. Ini berdasarkan kajian dari US tapi juga mungkin relevan di Malaysia. Apa tidaknya, kau kacau orang yang tak kacau kau dengan gunakan Quran sebagai senjata. Kau sebut pondan, kunyit, gay babi tu tak dosa pula ke?

7. Ada orang kata dia diburu sebab kes penipuan (fraud) bukannya isu dia transgender. Media yang kononnya sensasikan. Tapi bila aku cari keratan berita dimaksudkan yang aku jumpa adalah dia jadi saksi dan mangsa kes penipuan kad pengenalan bukannya dia yang dituduh.

8. Dan ada juga kes libatkan Sajat dan stokis utama dia, OWA Resources. Apabila gagal membayar RM200K (sebab Sajat terpaksa lari daripada kes hina Islam), syarikat tu failkan prosiding bankrupsi. Ni kes sivil bukannya jenayah. Apa ke jadahnya polis dan pejabat agama cari dia kes sivil? Kau tahu beza ke tak sivil dan jenayah?
[Aku cuba cari elemen 'Sajat menipu' dengan mencari kes ni dekat eLaw tapi habuk pun tak ada. Kalau ada reported judgment dekat LexisNexis atau CLJ, tolong bagi aku.]

9. Sajat ni setahu aku baik je. Tak kacau orang pun. Dia bagi sedekah. Bagi anak yatim makan. Dia ambil sebagai anak angkat kembar lelaki dan perempuan. Time ni dia 'susah' dia bagi 1.5k je setiap minggu. Kau nak bagi RM300 setiap 3 bulan pun macam pengemis mak kau tu dibuat.

Sekian. Pergi mampus.

The Rational Rakyat
Ok next smbl mkn kuaci hahaha
 

TT

CG Super Hardcore Club
Messages
161,452
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
161,452
Reaction score
22,030
Points
1,671
Nur Sajat dedah siapa dirinya yang sebenar

PETALING JAYA – Usahawan kontroversi Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman atau Nur Sajat hari ini mengaku dia merupakan seorang ‘transgender’.

Menerusi video ‘live’ di akaun TikTok miliknya, Nur Sajat berkata, dia takut untuk mendedahkan mengenai perkara itu semasa tinggal di Malaysia kerana bimbang bisnesnya akan terjejas susulan kecaman yang bakal diterima daripada orang ramai.

“Sajat takut kena kecam, saya usahawan (jadi) kalau boleh tak nak beritahu orang ramai. Biarlah mereka (rakyat Malaysia) kenal kita sebagai Nur Sajat, perlu ke cerita latar belakang hidup kita pada orang lain,” katanya.

Menurut Nur Sajat, dia mahu berkongsi kejayaannya dalam perniagaan pada orang ramai, bukannya mahu menjaja cerita tentang dirinya sebagai ‘transwoman’.

“Sajat nak berkongsi pasal kejayaan, bukannya nak bercerita tentang diri sendiri lainlah kalau kita ini ‘jual diri’ bolehlah kita bercerita tentang diri sendiri.

“Di sini saya mengaku saya merupakan ‘transwoman’. Faham ‘woman’ ialah perempuan cuma membezakannya ialah perkataan ‘trans’ kira saya ini memang perempuan pun,” jelasnya.

Dalam pada itu, Nur Sajat turut menjelaskan syarikat Owa Resources itu yang menfailkan saman terhadap beliau sebelum ini merupakan sepupunya sendiri.

“Mereka sebenarnya bekas pekerja Sajat di bahagian pemasaran. Saya dah bincang dengan keluarga sepupu untuk membuat bayaran secara ansuran, tapi di pihak sana mereka tak nak (tolak),” ujarnya.

Sebelum ini Kosmo! melaporkan Nur Sajat berhijrah ke Australia dan ‘cerai’ talak tiga dengan Malaysia untuk memulakan hidup baharu selepas menjadi pelarian di Thailand setelah lari dari negara ini pada Februari lalu . -K! ONLINE

 

TT

CG Super Hardcore Club
Messages
161,452
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
161,452
Reaction score
22,030
Points
1,671
Di sini saya mengaku saya merupakan ‘transwoman’. Faham ‘woman’ ialah perempuan cuma membezakannya ialah perkataan ‘trans’ kira saya ini memang perempuan pun,” jelasnya.

Ceh pondan ni nk claim ppuan je
 

guri2demon

Active Member
Messages
2,190
Joined
Mar 17, 2010
Messages
2,190
Reaction score
663
Points
81
SAJAT

1. Sajat pondan. So? Kau jealous ke ketiak dia lagi licin daripada ketiak berkerak hitam kau?

2. Sajat dituduh di Mahkamah Syariah kerana memakai pakaian wanita. Aku tak faham macam mana benda ni satu jenayah? Tudung dan baju kurung tu dia curi ke? Tak kan? So dia boleh buat apa sahaja la kan dengan hak dia?

3. Kalau jenayah sekalipun, ia termasuk dalam victimless crime. Ada ke kau patah kaki sebab dia pakai baju perempuan? Ini bukan jenis jenayah curi duit 2.6 bilion.

4. Katanya perbuatan dia hina islam. Kan aku dah cakap hina islam ni bila kau jadi warden pusat tahfiz kau rogol budak 10 tahun. Kau hina islam bila kau asyik sebut "Allah sayang" tapi hantar gambar cipcap kat perempuan. Kau hina islam bila siang malam pungpang syurga neraka tapi tak bagi bini dan 5 orang anak kat rumah yang kebulur tu makan sebaliknya kau cari betina lain.

5. Kau tak suka dia sebab katanya dia suka provok. Aku follow dia dari dulu la. Aku lagi kenal perangai kau dari perangai dia. Dia promo produk, kau asyik maki dia babi, masuk neraka, tanya ada telur atau cipap bagai la. Bila dia pergi Lubnan dan kemudiannya ada letupan gudang tu, kau serang IG Sajat kata tu bala sebab dia bercuti sana. Bila dia pergi Mekah dan kemudiannya kes Covid mendadak, kau kata tu Allah murka sebab Sajat datang. Persoalannya, kalau tak suka kenapa tengok? Perangai pantat ni perangai sama yang korang buat bila timbul isu pertikaian atlet paralimpik Malaysia-Ukraine. Aku ingat ayat, "Dah la cacat, penipu pula." Akhirnya, ternyata atlet tu tak salah pun. Kau tak rasa bodoh ke? Dan juga ada isu Dua Lipa panggil ayah dia gelaran 'babi' dalam bahasa Albania. Beratus melayu tersial merenyam kelentit nak beritahu babi dalam BM bermaksud pig. Kau ingat Dua Lipa baca satu komen je tak boleh faham ke sial? Sajat tak malukan nama Malaysia tapi kau tu!

6. Semua benda ada cause & effect. Bila Sajat tak tahan dengan bulian kau, dia upload la pose-pose tetek. Tahu pula kau marah. Bila dia kata nak keluar Islam, kau tanya tak tahu hukum agama ke? Hakikat yang kau tak nampak adalah homoseksual 2 kali ganda berkemungkinan tinggalkan agama dari heteroseksual. Ini berdasarkan kajian dari US tapi juga mungkin relevan di Malaysia. Apa tidaknya, kau kacau orang yang tak kacau kau dengan gunakan Quran sebagai senjata. Kau sebut pondan, kunyit, gay babi tu tak dosa pula ke?

7. Ada orang kata dia diburu sebab kes penipuan (fraud) bukannya isu dia transgender. Media yang kononnya sensasikan. Tapi bila aku cari keratan berita dimaksudkan yang aku jumpa adalah dia jadi saksi dan mangsa kes penipuan kad pengenalan bukannya dia yang dituduh.

8. Dan ada juga kes libatkan Sajat dan stokis utama dia, OWA Resources. Apabila gagal membayar RM200K (sebab Sajat terpaksa lari daripada kes hina Islam), syarikat tu failkan prosiding bankrupsi. Ni kes sivil bukannya jenayah. Apa ke jadahnya polis dan pejabat agama cari dia kes sivil? Kau tahu beza ke tak sivil dan jenayah?
[Aku cuba cari elemen 'Sajat menipu' dengan mencari kes ni dekat eLaw tapi habuk pun tak ada. Kalau ada reported judgment dekat LexisNexis atau CLJ, tolong bagi aku.]

9. Sajat ni setahu aku baik je. Tak kacau orang pun. Dia bagi sedekah. Bagi anak yatim makan. Dia ambil sebagai anak angkat kembar lelaki dan perempuan. Time ni dia 'susah' dia bagi 1.5k je setiap minggu. Kau nak bagi RM300 setiap 3 bulan pun macam pengemis mak kau tu dibuat.

Sekian. Pergi mampus.

The Rational Rakyat

Bukan pegawai agama yg jadikan isu kesalahan Sajat ni isu besar.
Dia sendiri yg besar kan isu dia ni sampai sanggup lari serata dunia.
 

guri2demon

Active Member
Messages
2,190
Joined
Mar 17, 2010
Messages
2,190
Reaction score
663
Points
81
Nur Sajat dedah siapa dirinya yang sebenar

PETALING JAYA – Usahawan kontroversi Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman atau Nur Sajat hari ini mengaku dia merupakan seorang ‘transgender’.

Menerusi video ‘live’ di akaun TikTok miliknya, Nur Sajat berkata, dia takut untuk mendedahkan mengenai perkara itu semasa tinggal di Malaysia kerana bimbang bisnesnya akan terjejas susulan kecaman yang bakal diterima daripada orang ramai.

“Sajat takut kena kecam, saya usahawan (jadi) kalau boleh tak nak beritahu orang ramai. Biarlah mereka (rakyat Malaysia) kenal kita sebagai Nur Sajat, perlu ke cerita latar belakang hidup kita pada orang lain,” katanya.

Menurut Nur Sajat, dia mahu berkongsi kejayaannya dalam perniagaan pada orang ramai, bukannya mahu menjaja cerita tentang dirinya sebagai ‘transwoman’.

“Sajat nak berkongsi pasal kejayaan, bukannya nak bercerita tentang diri sendiri lainlah kalau kita ini ‘jual diri’ bolehlah kita bercerita tentang diri sendiri.

“Di sini saya mengaku saya merupakan ‘transwoman’. Faham ‘woman’ ialah perempuan cuma membezakannya ialah perkataan ‘trans’ kira saya ini memang perempuan pun,” jelasnya.

Dalam pada itu, Nur Sajat turut menjelaskan syarikat Owa Resources itu yang menfailkan saman terhadap beliau sebelum ini merupakan sepupunya sendiri.

“Mereka sebenarnya bekas pekerja Sajat di bahagian pemasaran. Saya dah bincang dengan keluarga sepupu untuk membuat bayaran secara ansuran, tapi di pihak sana mereka tak nak (tolak),” ujarnya.

Sebelum ini Kosmo! melaporkan Nur Sajat berhijrah ke Australia dan ‘cerai’ talak tiga dengan Malaysia untuk memulakan hidup baharu selepas menjadi pelarian di Thailand setelah lari dari negara ini pada Februari lalu . -K! ONLINE


Macam mana la mak ayah dia boleh sumpah yg dia ni khunsa.
Termasuk kategori org xjujur, nak buat loan bank agak2 lepas lagi x. Hehe.

https://malaysiadateline.com/ibubapa-nur-sajat-bersumpah-anaknya-khunsa/
 

akecema

CG Top Poster Club
Messages
23,874
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,874
Reaction score
3,011
Points
206
Nur Sajat dedah siapa dirinya yang sebenar

PETALING JAYA – Usahawan kontroversi Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman atau Nur Sajat hari ini mengaku dia merupakan seorang ‘transgender’.

Menerusi video ‘live’ di akaun TikTok miliknya, Nur Sajat berkata, dia takut untuk mendedahkan mengenai perkara itu semasa tinggal di Malaysia kerana bimbang bisnesnya akan terjejas susulan kecaman yang bakal diterima daripada orang ramai.

“Sajat takut kena kecam, saya usahawan (jadi) kalau boleh tak nak beritahu orang ramai. Biarlah mereka (rakyat Malaysia) kenal kita sebagai Nur Sajat, perlu ke cerita latar belakang hidup kita pada orang lain,” katanya.

Menurut Nur Sajat, dia mahu berkongsi kejayaannya dalam perniagaan pada orang ramai, bukannya mahu menjaja cerita tentang dirinya sebagai ‘transwoman’.

“Sajat nak berkongsi pasal kejayaan, bukannya nak bercerita tentang diri sendiri lainlah kalau kita ini ‘jual diri’ bolehlah kita bercerita tentang diri sendiri.

“Di sini saya mengaku saya merupakan ‘transwoman’. Faham ‘woman’ ialah perempuan cuma membezakannya ialah perkataan ‘trans’ kira saya ini memang perempuan pun,” jelasnya.

Dalam pada itu, Nur Sajat turut menjelaskan syarikat Owa Resources itu yang menfailkan saman terhadap beliau sebelum ini merupakan sepupunya sendiri.

“Mereka sebenarnya bekas pekerja Sajat di bahagian pemasaran. Saya dah bincang dengan keluarga sepupu untuk membuat bayaran secara ansuran, tapi di pihak sana mereka tak nak (tolak),” ujarnya.

Sebelum ini Kosmo! melaporkan Nur Sajat berhijrah ke Australia dan ‘cerai’ talak tiga dengan Malaysia untuk memulakan hidup baharu selepas menjadi pelarian di Thailand setelah lari dari negara ini pada Februari lalu . -K! ONLINE


1. Islam suruh ambik tindakan org mcm ni. Kalau xambik maka kerajaan adalah zalim

2. Kalau hidup nampak mudah. Kalau mati mcm mane? Sape nak uruskan? Nak mandikan sape? Nam kapankan mcm mane? Nak solat untuk pompan ke lelaki?
 

lats840

Active+ Member
Messages
3,204
Joined
Mar 15, 2009
Messages
3,204
Reaction score
922
Points
81
1. Islam suruh ambik tindakan org mcm ni. Kalau xambik maka kerajaan adalah zalim

2. Kalau hidup nampak mudah. Kalau mati mcm mane? Sape nak uruskan? Nak mandikan sape? Nam kapankan mcm mane? Nak solat untuk pompan ke lelaki?

Dio tak fikir yg no 2 tu....
Dio fikir seronok, mewah, bisnes....
Sedih kdg2 tgk dugaan yg dio kene hadap...
Kesian.... Berat ujian tu...
Tapi bilo makin di kesian kek dio...
Dio makin naik lemak, makin mngado2...
Makin buat org raso nak pijok yo.....

Harap2 dio gi aussie tu...
Dpt la dio fikir dgn tenang....
Jumpa balik simpang jalan yg dio salah masuk dulu....

Bertuah ko ni abam jat....
Ramai rakyat msia amik tau cito psal ko....
Tk kiro la yg kutuk ko... Yg back up ko...
De point is, ekau ado org yg nk amik tau ttg ekau...

Kalo den, mmpuih ekau la....
Den tkdo kesabaran nk nasihat org mcm ekau....
Kalo ado org nak kaki kan ekau, den nak join...
Alaaaa... Kaki2 manjo yo, dpt sedas duo kek perut tu.. Ok dah...
Buat lesson learned...
Hahhahahaa...
 

dloanman

CG Top Poster Club
Messages
30,566
Joined
Apr 15, 2012
Messages
30,566
Reaction score
2,288
Points
206
Nur Sajat dedah siapa dirinya yang sebenar

PETALING JAYA – Usahawan kontroversi Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman atau Nur Sajat hari ini mengaku dia merupakan seorang ‘transgender’.

Menerusi video ‘live’ di akaun TikTok miliknya, Nur Sajat berkata, dia takut untuk mendedahkan mengenai perkara itu semasa tinggal di Malaysia kerana bimbang bisnesnya akan terjejas susulan kecaman yang bakal diterima daripada orang ramai.

“Sajat takut kena kecam, saya usahawan (jadi) kalau boleh tak nak beritahu orang ramai. Biarlah mereka (rakyat Malaysia) kenal kita sebagai Nur Sajat, perlu ke cerita latar belakang hidup kita pada orang lain,” katanya.

Menurut Nur Sajat, dia mahu berkongsi kejayaannya dalam perniagaan pada orang ramai, bukannya mahu menjaja cerita tentang dirinya sebagai ‘transwoman’.

“Sajat nak berkongsi pasal kejayaan, bukannya nak bercerita tentang diri sendiri lainlah kalau kita ini ‘jual diri’ bolehlah kita bercerita tentang diri sendiri.

“Di sini saya mengaku saya merupakan ‘transwoman’. Faham ‘woman’ ialah perempuan cuma membezakannya ialah perkataan ‘trans’ kira saya ini memang perempuan pun,” jelasnya.

Dalam pada itu, Nur Sajat turut menjelaskan syarikat Owa Resources itu yang menfailkan saman terhadap beliau sebelum ini merupakan sepupunya sendiri.

“Mereka sebenarnya bekas pekerja Sajat di bahagian pemasaran. Saya dah bincang dengan keluarga sepupu untuk membuat bayaran secara ansuran, tapi di pihak sana mereka tak nak (tolak),” ujarnya.

Sebelum ini Kosmo! melaporkan Nur Sajat berhijrah ke Australia dan ‘cerai’ talak tiga dengan Malaysia untuk memulakan hidup baharu selepas menjadi pelarian di Thailand setelah lari dari negara ini pada Februari lalu . -K! ONLINE


Napolah jadi transgender? Kan bagus klu jd bas transnasional? Boleh khidmat pd org ramai hntr org sani sini.

Atau jadi transformers bleh jadi robot bosar gadang lwn resakse skyrim...

Hadehhhh xdo pekdoh buleh pekdohhhhh yeyheyyyyy!
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register