BTC USD 60,901.5 Gold USD 1,793.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mudah 300-500pips weekly konsisten jika tahu menggunakan LEAD INDICATOR 2011

uncleazrich

Super Active Member
Joined
Sep 7, 2009
Messages
5,329
Reaction score
145
Points
73
Mahu dapat konsisten pips setiap hari?

Sekarang LEAD INDICATOR plus live support cara bagaimana menggunakannya.. inilah penyelesaian kepada masalah anda.

Saya hanya tawarkan kepada mereka yang merebut peluang shj.






Gabungan lead indi disetting oleh expert indimaker maka indicator ini bolehlah dianggap sbg-> POWER++ lead ^^indicator yg mampu utk memberikan arah tuju harga secara tepat setiap hari.

Kebiasaannya dalam 1 minggu akan keluar 3-4 strong signal spt diatas dan pengalaman saya seminggu boleh dapat dalam 300-500pips secara konsisten

setakat ini belum ada false signal


Bukti keberkesanan Indicator ini (latest)

8/12/2010



9/12/2010



Setiap indicator mempunyai kelebihan & kelemahan yang tersendiri.Ada indicator yang sesuai sewaktu market rangging (side way) dan ada pula sewaktu market trending.

Tetapi kebanyakkan kebanyakkan drp kita membuat teknikal analisis daripada indicator yg lagging.betulkan?

Sekarang saya ingin berkongsi kepada anda tentang LEADING indicator ini yang mana ianya boleh memberikan arah tuju harga yang sebenar & sangat tepat.



Uploaded with ImageShack.us


Saya hanya buka TAWARAN ini TERHAD kpd 20orang shj yg berminat untuk mendapatkan indicator +LIVE SUPPORT cara mahu menggunakannya ini.Selepas itu saya akan pertimbangkan.

Saya benar2 komited so saya hanya mencari mereka yg benar-benar komited sahaja.Serius mmg saya hendak lihat anda berjaya didepan mata saya..hanya dengan menggunakan indi ini & kefahaman cara hendak apply MM+teknik super compounding yg betul


PERHATIAN :saya akan tunjukkan cara yg betul menggunakan indicator ini bukan shj dlm waktu trending tp dlm waktu rangging

Ia adalah leading indicator yang akan menunjukkan price direction yg sebenar so kita dapat mengetahui price akan menuju ke arah mana bagi setiap masa 4jam. 10.00pagi, 2.00petang,6.00petang,10.00malam,2.00pagi dan 6.00pagi

Kenapa saya hendak menjual indicator ini?



Sebab saya ingin berkongsi kepada anda cara yang mudah, & consistent mendapatkan sejumlah pips yang besar 50pips/100pips/300pips bagi setiap post .Tapi terpulang pada anda untuk bernilai.indicator ini mmg superb..kita dapat mengetahui arah tuju harga melalui beberpa panduan /bacaan yg saya akan berikan nanti

Susahke nak baca indicator ini?

Sangat senang.Itu nanti saya akan ajar bagaimana nak baca indi ni.

Ada banyak cara yg sesuai..yg paling simple..just check every 4hours.yg lain2 saya akan update dlm room skype nanti.mmg best

Anda boleh gunakan indicator ini untuk semua pair samada trade pd major pair ,cross pair atau *eksotik pair GU,GJ,EU,ECF,EJ,UJ,EG dll

Kalau insta tf dlm range berikut.

bermula pukul
10.00pagi
2.00petang
6.00petang
10.00mlm
2.00ptg
6.00pagi

just check cs pada waktu tu shj kalau ok..dah boleh entry

sangat simple

Bonus Tambahan
(SAYA AKAN KONGSIKAN TEKNIK SUPER POWER COMPOUNDING - Boleh menjana keuntungan 5X ganda daripada profit anda)

Hanya menggunakan indi ini anda entry post pada masa yg betul dan tepat dah boleh pulun beratus2 pips seminggu dan berterusan setiap masa .tak perlu hadap PC berjam2

Teknik SUPER POWER COMPOUNDING TECHNIQUE memang sangat sesuai utk mereka yg telah mendapatkan pips secara berterusan /konsisten

Saya juga akan share kepada anda bagaimana mahu menggunakan bonus (welcome bonus 30%,10%) yang diberikan oleh broker untuk mengaut keuntungan berlipat kali ganda tanpa mengusik modal asal anda. Ingat teknik ini sangat berkesan dan realistik untuk dipraktikan


:DMoney back guarantee selepas 30hari


berminat & komited sila pm saya segera @ add my skype uncleazrich...:D

Peluang datang sekali..terima kasih kerana memberi perhatian​
:)cgrock

Eksklusif untuk VIP shj-Scalp Cara SNIPER more than 100% sehari-ikut sistem mylead+priceaction+snr+MM yang betul
berikut adalah salah satu a/c dlm tempoh 10hari











Jika anda berminat & komited sila add skype sy uncleazrich:)
 
Last edited:
Sponsored Post

uncleazrich

Super Active Member
Joined
Sep 7, 2009
Messages
5,329
Reaction score
145
Points
73
tq atas perhatian anda.nanti sy akan reply segala pm & skype.thanks
 

warheadfx

Active Member
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,274
Reaction score
278
Points
41
laaa ... indi ni pun kau nak jual gak ke??? jgn la bro .. indi ni free ... kat dlm cg pun diorang dah kasi link .....
 

uncleazrich

Super Active Member
Joined
Sep 7, 2009
Messages
5,329
Reaction score
145
Points
73
betul mmg banyak spt indi ini dipasaranboleh sedut kalau nak sedut..kalau ada a'a.yg ni aku bagi sesuatu 'bernilai' yg penting komitment aku utk memahamkan korang semua ttg indi ni..kira belajar sampai pandai yg lain2 konsep, mm,super compounding sampai korang muntah2.hehehe.
 
Last edited:

redace

Active Member
Joined
Dec 16, 2007
Messages
1,765
Reaction score
13
Points
25
setting kot tak sama dengan indi free.....berapa ntah harga indi berbayar ni?
 

HitTP

Fun Poster
Joined
Dec 4, 2010
Messages
169
Reaction score
0
Points
10
Leading indi & teknik compounding...hmmm...tuan TT..nanti check PM...thanks
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16425
USD / JPY
113.441
GBP / USD
1.37610
USD / CHF
0.91595
USD / CAD
1.23674
EUR / JPY
132.074
AUD / USD
0.74680

CG Sponsors




Top
Log in Register