BTC USD 32,500.9 Gold USD 1,782.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Muay Thai Chaiyya/ Capoiera

epi_san

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,363
Reaction score
26
Points
70
aku minat gak ..
berguling2 badan ..
hehe
 
Sponsored Post

masreemie

Super Active Member
Joined
May 16, 2007
Messages
6,761
Reaction score
0
Points
60
kalau capoeira ni harusla yg laki pakai baby-t gak kan? heheh...n tapi mmg best ar tgk diorang...
 

zattara

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
tak yah...buat sendiri saja...memula pi beli coke sebotoi (yang botol kaca)...minum-kasi abis...jangan buang...rezeki tu...

lepas tu amik botol kosong tu kau gilingkan kat tulang kering kau tu...buat hari-hari...sehari buat 100 kali...dah agak2 buat setahun kau pi hentak pokok pisang ngan tulang kering kau tu...

:eek::eek::eek:

sapa boleh tahan giling tulang kering ngan botol kaca tu lebih dari 10 kali aku belanja makan briani mattop extra lauk...

#:-S#:-S#:-S#:-S

sapa berani try...

~X(~X(~X(

yap...tepat sekali...guling2kan botol kat tulang kering tu..
cuma aku nak tambah sikit tips kat sini..masukkan air panas suam kat dalam botol tu...baru guling2kan dia...

then..lagi satu..klau dok area kampung la...batang ubi kayu tu...
mmg best biler di amalkan..."katok-katok" kat tulang kering tu...
nak tambah power lagi...pukul2 seluruh tubuh...40 ari jer..

insyaallah...anda akan terasa lepas tu caman...nak sepak batang pinang pon orait...:)paid
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,712
Reaction score
229
Points
83
yap...tepat sekali...guling2kan botol kat tulang kering tu..
cuma aku nak tambah sikit tips kat sini..masukkan air panas suam kat dalam botol tu...baru guling2kan dia...

then..lagi satu..klau dok area kampung la...batang ubi kayu tu...
mmg best biler di amalkan..."katok-katok" kat tulang kering tu...
nak tambah power lagi...pukul2 seluruh tubuh...40 ari jer..

insyaallah...anda akan terasa lepas tu caman...nak sepak batang pinang pon orait...:)paid


Ni betol2 ke cobaan nih? ~X(
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register