BTC USD 56,951.3 Gold USD 1,834.81
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Muay Thai Chaiyya/ Capoiera

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,699
Reaction score
226
Points
83
Salam semue..

Aku nak join kelab muay thai @ tomoi/capoiera tapi tak tau kalu ada yg dekat2 area Ampang. Kalu ada kasitau la ye lokasi dan yurannya sekali. Lagi satu umur dah tua cam aku ni (25 thn)sesuai lagi ke nak join ek? Mekacihhhh :D:)cgrock
 
Sponsored Post

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
41
Points
125
tua ke 25 tu?
aku rasa mcm muda je
 

jijigren

Active Member
Joined
May 4, 2007
Messages
1,317
Reaction score
12
Points
25
Best kalo dpt belajar.. aku pun dah 25.. tp x plak rasa tua.. haha
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,699
Reaction score
226
Points
83
tolong tolong berminat betul nih :D
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Salam semue..

Aku nak join kelab muay thai @ tomoi/capoiera tapi tak tau kalu ada yg dekat2 area Ampang. Kalu ada kasitau la ye lokasi dan yurannya sekali. Lagi satu umur dah tua cam aku ni (25 thn)sesuai lagi ke nak join ek? Mekacihhhh :D:)cgrock

tak yah...buat sendiri saja...memula pi beli coke sebotoi (yang botol kaca)...minum-kasi abis...jangan buang...rezeki tu...

lepas tu amik botol kosong tu kau gilingkan kat tulang kering kau tu...buat hari-hari...sehari buat 100 kali...dah agak2 buat setahun kau pi hentak pokok pisang ngan tulang kering kau tu...

:eek::eek::eek:

sapa boleh tahan giling tulang kering ngan botol kaca tu lebih dari 10 kali aku belanja makan briani mattop extra lauk...

#:-S#:-S#:-S#:-S

sapa berani try...

~X(~X(~X(
 

qreemall

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
tak yah...buat sendiri saja...memula pi beli coke sebotoi (yang botol kaca)...minum-kasi abis...jangan buang...rezeki tu...

lepas tu amik botol kosong tu kau gilingkan kat tulang kering kau tu...buat hari-hari...sehari buat 100 kali...dah agak2 buat setahun kau pi hentak pokok pisang ngan tulang kering kau tu...

:eek::eek::eek:

sapa boleh tahan giling tulang kering ngan botol kaca tu lebih dari 10 kali aku belanja makan briani mattop extra lauk...

#:-S#:-S#:-S#:-S

sapa berani try...

~X(~X(~X(

mcm best....
:-?:-?:-?:-?:-?:-?
 

tOksiak

Active Member
Joined
Jun 16, 2007
Messages
2,197
Reaction score
0
Points
20
kalau tak silap MEK yg kt dalam salam pantai timor tu ada buka pusat Muay Thai ni area kampung pandan tapi tOk tk berapa pasti sgt...dengar2 siter mcm tu laaaa.....

teringat zaman tengok org belajor muay dulu...heheheh...
 

RyomaKun

Active+ Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
4,329
Reaction score
6
Points
25
emm best ni..nak belajar capoiera gak ler..bukan capura...
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,699
Reaction score
226
Points
83
kalau tak silap MEK yg kt dalam salam pantai timor tu ada buka pusat Muay Thai ni area kampung pandan tapi tOk tk berapa pasti sgt...dengar2 siter mcm tu laaaa.....

teringat zaman tengok org belajor muay dulu...heheheh...

Tima kasih la tok...tapi tok takde ke alamat @ website die?
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,699
Reaction score
226
Points
83
tak yah...buat sendiri saja...memula pi beli coke sebotoi (yang botol kaca)...minum-kasi abis...jangan buang...rezeki tu...

lepas tu amik botol kosong tu kau gilingkan kat tulang kering kau tu...buat hari-hari...sehari buat 100 kali...dah agak2 buat setahun kau pi hentak pokok pisang ngan tulang kering kau tu...

:eek::eek::eek:

sapa boleh tahan giling tulang kering ngan botol kaca tu lebih dari 10 kali aku belanja makan briani mattop extra lauk...

#:-S#:-S#:-S#:-S

sapa berani try...

~X(~X(~X(

ko try dulu la eboss aku nak carik pusat tomoi bukan nak carik pasal kahkahkah:eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register