BTC USD 54,406.3 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

mtk pengesahan dr polis

azryn81

Active+ Member
Messages
3,620
Joined
Nov 15, 2009
Messages
3,620
Reaction score
8
Points
25
tumpang tanyer,

jumaat lepas sy gi pesuruhjaya sumpah nak mintak pengesahan utk apply keje, bila sy ckp nak apply keje kerajaan, dia nasihatkan pi mtk signature dr pegawai gred A cth pengetua sekolah @ polis.

sbbkan la ni cuti skolah, pengetua pun cuti, so sy ingat nak pi balai polis tp sblm tu nak tau gak ade ke sesape kat sini penah mtk signature dr polis? yg org tu kata, mtk je kat yg pangkat ASP, cuak gak ni sbb 1st time masuk balai, watnye kena marah ke, :(

kwn sy ckp penah dgr org mtk kat polis, tolong ek sbb due datenye isnin ni (21/12) :((
 
Sponsored Post

insyi©

CG Top Poster Club
Messages
28,101
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
tumpang tanyer,

jumaat lepas sy gi pesuruhjaya sumpah nak mintak pengesahan utk apply keje, bila sy ckp nak apply keje kerajaan, dia nasihatkan pi mtk signature dr pegawai gred A cth pengetua sekolah @ polis.

sbbkan la ni cuti skolah, pengetua pun cuti, so sy ingat nak pi balai polis tp sblm tu nak tau gak ade ke sesape kat sini penah mtk signature dr polis? yg org tu kata, mtk je kat yg pangkat ASP, cuak gak ni sbb 1st time masuk balai, watnye kena marah ke, :(

kwn sy ckp penah dgr org mtk kat polis, tolong ek sbb due datenye isnin ni (21/12) :((

sek mmg cuti tp pengetua berkerja....

polis bukan mkn org..mana plak nak kena marah tanpa sebab...adeh
 

tebbaloi

Legendary Member
Messages
13,457
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
pernah itu hari g balai polis nilai tu temankan member aku mintak cop dan pengesahan sijil² sebab dia nak apply gomen.. pangkat sarjan dah bule cop dan sign bro..
 

fordLASER

Legendary Member
Messages
10,806
Joined
Mar 22, 2007
Messages
10,806
Reaction score
54
Points
120
xder hal punya...
polis nih pun manusia gak...

polis hanya kasar pd penjenayah atau suspek ... sbb mereka ada lesen utk buat mcm tu dah memang kerja mereka...

aku penah pegi buat apa yg ko nak tu...
Oklah xder masaalah punya...
melainkan klau ko ada buat salah , ha, itu lain cerita?...
 

helmihussain

Active+ Member
Messages
3,205
Joined
Nov 11, 2007
Messages
3,205
Reaction score
7
Points
25
tumpang tanyer,

jumaat lepas sy gi pesuruhjaya sumpah nak mintak pengesahan utk apply keje, bila sy ckp nak apply keje kerajaan, dia nasihatkan pi mtk signature dr pegawai gred A cth pengetua sekolah @ polis.

sbbkan la ni cuti skolah, pengetua pun cuti, so sy ingat nak pi balai polis tp sblm tu nak tau gak ade ke sesape kat sini penah mtk signature dr polis? yg org tu kata, mtk je kat yg pangkat ASP, cuak gak ni sbb 1st time masuk balai, watnye kena marah ke, :(

kwn sy ckp penah dgr org mtk kat polis, tolong ek sbb due datenye isnin ni (21/12) :((


aduih...apa nih penakut...camna la nak kerja cam ni...
adui..
nak kata tak mature...umur 28...
:eek:
 

azryn81

Active+ Member
Messages
3,620
Joined
Nov 15, 2009
Messages
3,620
Reaction score
8
Points
25
oic..bukan pe, sy ni penakut sket, tambah plak xde kwn nak teman, takutla kalu kena tanye byk soklan ker, tq ek sbb tolong bgtau..isnin pg2 sy gi balai polis, huhu..

sarjan pon boleh ek?!
 

fordLASER

Legendary Member
Messages
10,806
Joined
Mar 22, 2007
Messages
10,806
Reaction score
54
Points
120
kom pegi sana jgn lebih2 pulak...
kang buat jumpa sarjan cun kang xnak balik pulok....
 

afas77

Fun Poster
Messages
250
Joined
May 10, 2008
Messages
250
Reaction score
1
Points
15
boleh..takde masalah punya brader..

Lain la kalau kau ni dah ader rekod kat polis, dikehendaki polis ke ; atau kau pernah langgar kereta polis ke.., memang la cuak sikit nak pegi..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register