Wanted Mpob License

CG Sponsors




328i

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2008
Messages
898
Reaction score
2
Points
15
ada sesiapa di sini boleh tolong untuk mendapatkan lesen MPOB ni x,,,,diharap ada yang bleh membantu....
 
Sponsored Post

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
mpob tu apemende?malaysian palm oil tu ke?ko nak dptkan lesen ni utk ape?
 

328i

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2008
Messages
898
Reaction score
2
Points
15
saya nak apply lesen ni untuk eksport apa yang berkaitan dengan palm oil bro,,,x syok la pinjam kawan2 punya,,,,,
kalau ada sesiap yang ada contact ke atau tau prosedur boleh membantu,,,, dialu2kan
 

acib

Active Member
Joined
Dec 5, 2007
Messages
2,403
Reaction score
1
Points
25
under sykt sendri ke individual bro ?
 

328i

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2008
Messages
898
Reaction score
2
Points
15
boleh under syarikat atau individu ke......
kalau individu mcm mana?
kalau syarikat mcmmana?
prosedur?
 

air sejuk

Fun Poster
Joined
Aug 24, 2010
Messages
168
Reaction score
0
Points
10
lesen mpob mesti atas nama syarikat.tak ada atas nama individu.nak urus niaga minyak,kapasiti modal besar.sebab kena book stok dulu.kalau tak ada urusniaga dalam masa 1 tahun,mpob akan tarik semula lesen yang kita ada.
 

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
igt tt nk jadi kontraktor angkut buah sawit n jual kt kilang
 

mded

Fun Poster
Joined
Nov 15, 2006
Messages
512
Reaction score
61
Points
20
tanya terus dgn Wisma Sawit Kelana Jaya.. 03-78022849..
 

cjd

Fun Poster
Joined
May 3, 2011
Messages
107
Reaction score
2
Points
15
tumpang iklan ye tt..

ada tak sesiapa yang ada kabel untuk dapatkan lesen mpob beserta kuota subsidi minyak masak..memang sekarang dah dibekukan tetapi mungkin ada warga cg yang ada kabel dasar laut mungkin boleh usahakan..hal2 lain boleh dibincang sekiranya serius.
email to [email protected].

tq
 
Sponsored Post
Top
Log in Register