MP3 lagu askar /patriotik/lagu rakyat

CG Sponsors




CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
Hello Hi and salam kat semua member CG dan peminat MP3 yang luar biasa susah nak dapat... Mp3 lagu askar macam lagu gempur wira dan lagu rakyat lelama bolehlah kita kongsikan disini.Ada tu peminatnya sebab laling pun banyak kali dapat PM nakkan lagu sebegini..Here we go.:)

Sharing is caring..So berikut ialah links lagu2 MP3 such as.


1.panzerlied-from_battle of the bulge


2.Gempur Wira


3.darah satria


4.berbuat jasa

5.lagu PDRM



6.lagu UMNO


7.+++
 
Sponsored Post

melayujb

Fun Poster
Joined
Mar 13, 2007
Messages
308
Reaction score
0
Points
10
Hello Hi and salam kat semua member CG dan peminat MP3 yang luar biasa susah nak dapat... Mp3 lagu askar macam lagu gempur wira dan lagu rakyat lelama bolehlah kita kongsikan disini.Ada tu peminatnya sebab laling pun banyak kali dapat PM nakkan lagu sebegini..Here we go.:)

Sharing is caring..So berikut ialah links lagu2 MP3 such as.


1.panzerlied-from_battle of the bulge


2.Gempur Wira


3.darah satria


4.berbuat jasa

5.lagu PDRM



6.lagu UMNO


7.+++


ak bleh nak download la..leceh tul mung server opis ni block sume bentuk download kot..
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
kalau sape² ada lagu negeri tiap negeri lagi best. mcm lagu penang, lagu kedah dan semua negeri, best gak leh dgr lagu semua negeri
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
Oh ya I dapat PM lagi dari beberapa silent member kat CG yg jumpa thread ni melalui search engine nakkan lagu patriotik Gempur Wira dan sebagainya..Huhu yerlah nak hari pahlawan tak lama lagikan.

Tulah bila I check link, semua dah kojol. So I upload kat tempat paling best di Rapidshare. Ni Link dia :)cgrock
Code:
http://rapidshare.com/files/225827405/lagu_patriotik.rar
 
Sponsored Post
Top
Log in Register