BTC USD 16,963.5 Gold USD 1,797.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Xploit Machine

CG Top Poster Club
gem
Messages
38,959
Top Poster #10
Joined
Nov 23, 2012
Messages
38,959
Reaction score
4,919
Points
296
Awards
1
Pernah memiliki txr150. beli Rm500. restore & jual balik harga rm1.9k juga. tk untung sgt. sbb harga brng pn dah mahal.

betul, cari kat kampung2 boleh ushar murah .. kekadang pakcik2 ada pakai tu, sparepart memang rare .. dari awal beli sampai total lost takder rezeki nak sarung fairing Jerung

:(
 
Sponsored Post

AMHFZ

Super Active Member
Messages
5,225
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,225
Reaction score
242
Points
73
betul, cari kat kampung2 boleh ushar murah .. kekadang pakcik2 ada pakai tu, sparepart memang rare .. dari awal beli sampai total lost takder rezeki nak sarung fairing Jerung

:(

Den pnya beli mmg dah convert tapak jerung. owner lama buat. tp den pakai gamma. sbb lagi smart. hehe.
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
gem
Messages
38,959
Top Poster #10
Joined
Nov 23, 2012
Messages
38,959
Reaction score
4,919
Points
296
Awards
1
Den pnya beli mmg dah convert tapak jerung. owner lama buat. tp den pakai gamma. sbb lagi smart. hehe.

oh convert, spot welding kat body la tu .. saya punya ori jerung, masa beli 2nd RM2.5k, RX-Z pun ada full fairing tapi market Thailand

TXR150 aka Jerung (Full Fairing) - Thailand Market

suzuki-panther-jerung-08.jpg



TXR150 aka Jerung (Standard) - Malaysian Market

Suzuki-TXR150.jpg
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register