For Sale Motosikal Suzuki panther 150

CG Sponsors




Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
20,487
Reaction score
3,409
Points
236
Pernah memiliki txr150. beli Rm500. restore & jual balik harga rm1.9k juga. tk untung sgt. sbb harga brng pn dah mahal.
betul, cari kat kampung2 boleh ushar murah .. kekadang pakcik2 ada pakai tu, sparepart memang rare .. dari awal beli sampai total lost takder rezeki nak sarung fairing Jerung

:(
 
Sponsored Post

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,149
Reaction score
220
Points
73
betul, cari kat kampung2 boleh ushar murah .. kekadang pakcik2 ada pakai tu, sparepart memang rare .. dari awal beli sampai total lost takder rezeki nak sarung fairing Jerung

:(
Den pnya beli mmg dah convert tapak jerung. owner lama buat. tp den pakai gamma. sbb lagi smart. hehe.
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
20,487
Reaction score
3,409
Points
236
Den pnya beli mmg dah convert tapak jerung. owner lama buat. tp den pakai gamma. sbb lagi smart. hehe.
oh convert, spot welding kat body la tu .. saya punya ori jerung, masa beli 2nd RM2.5k, RX-Z pun ada full fairing tapi market Thailand

TXR150 aka Jerung (Full Fairing) - Thailand Market

suzuki-panther-jerung-08.jpg



TXR150 aka Jerung (Standard) - Malaysian Market

Suzuki-TXR150.jpg
 
Sponsored Post
Top
Log in Register