BTC USD 47,228.2 Gold USD 1,752.66
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Motor/skuter yg sesuai

jaws_am

Legendary Member
Top Poster #5
Joined
May 29, 2008
Messages
16,145
Reaction score
5,877
Points
321
avantiz ok dah..
maintenance x teruk sangat..

RM 5.5k
 
Sponsored Post

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
9,311
Reaction score
890
Points
126
org tua bg demak ex90 je. 2k lebih je
demak banyak problem bro .
better honda yamaha sym ..
skuter mentene tinggi skit
amik kapcai save mentenen ..
 

miniang90

Junior Member
Joined
Aug 22, 2011
Messages
52
Reaction score
2
Points
11
Ok ak guna motor lc 135 .. nak tau kalau modified ekzos besar sikit,
Ada efek minyak hitam tak? Macam minyak hitam boleh kurang ke apa ke?
Heheheh ak noob siakk pasal motor ni baru nak berjinak2
 

Tin_kosong

Freshie
Joined
Sep 6, 2016
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Ok ak guna motor lc 135 .. nak tau kalau modified ekzos besar sikit,
Ada efek minyak hitam tak? Macam minyak hitam boleh kurang ke apa ke?
Heheheh ak noob siakk pasal motor ni baru nak berjinak2

modi je lar ape masalah ko ? hahahah
rasanya tak efek ape kecuali ekzos ko ade bocor ke tank minyak engin bocor ye efek minyak enjin jadi ....
kena jaga tau minyak enjin tu guna yg ada power cth shell advance power hahaha
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
24,804
Reaction score
2,682
Points
201
minyak engine apa ni? petronas ke?
 

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,388
Reaction score
132
Points
43
Benelli VZ125i lah...seat pun lembut,body tak gegar
 

fogofo

Banned
Joined
Jun 19, 2013
Messages
113
Reaction score
0
Points
10
minyak engine apa ni? petronas ke?
Orang tu cakap pasal minyak engine shell la bro haha
Power advance yng baru nak try letak kat ysuku ak tgk berapa jauh boleh pegi laju dia haha
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
24,804
Reaction score
2,682
Points
201
Orang tu cakap pasal minyak engine shell la bro haha
Power advance yng baru nak try letak kat ysuku ak tgk berapa jauh boleh pegi laju dia haha
maafkan saya tersilap meneka tadi. ok lah minyak engine shell. Pastikan "Untuk pasaran Malaysia" baru beli.
 

fogofo

Banned
Joined
Jun 19, 2013
Messages
113
Reaction score
0
Points
10
Ok ak guna motor lc 135 .. nak tau kalau modified ekzos besar sikit,
Ada efek minyak hitam tak? Macam minyak hitam boleh kurang ke apa ke?
Heheheh ak noob siakk pasal motor ni baru nak berjinak2
Tak pernah lagi ak dgr modi ekzos effect kat minyak hitam paling tidak tank minyak kau kering hahaha.
Minyak hitam kau kurang check valve takut minyak makan.
Try dulu lah yg brader tu mention shell power tu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register