(mot)free Class For 10 Person, Percuma Untuk 10 Orang Sahaja

CG Sponsors




wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
Salam guys,

Kepada sesiapa yg dah join under farid, jadi teruskan belajar. Ini sama je kepada free dan bayar, sebab kalau yg bayar, duit akan dipulangkan jika tidak membawa apa2 keuntungan kepada anda manakala yang free akan kene bayar kalau dia dapat keuntungan dari pelajaran yg diajar di MOT.

Jadi aku open kepada sesiapa yang nak join, kelas ni masih fresh dan masih belum banyak info posting, tp mudah juga korang nak follow.

Laman web : http://mot.3nee.com

Yang nak sertai, just daftar kat www.3nee.com, dan request kat [email protected] hanya emelkan username 3nee.com korang dan aku akan setkan membership korang ke MOT student.


Apa yg korang belajar dalam MOT?

-Bagaimana hendak menjadi pencipta produk!
-Bagaimana hendak menjadi seorang publisher yg berjaya!
-Video marketing skill (Ada orang cakap ini long time skill, lets see..hump..)
-Stay One Keyword Method.
-Advertising Placement Trick
-How to be a fake millionaire to real millionaire method!
-Build Own Sales Letter Website.

Jangan salah faham!
-No need to buying ebook ! lol...

Dan yang penting,
Belajar dalam BM+BI...haha..jom2 join..free
 
Sponsored Post

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
aku pun berminat nih
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
username = building
 

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
tinggal 8 kekosongan jer untuk joi MOT secara percuma....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register