MONEY ONLINE TUTOR (MOT) Free Class For 30 Person, Percuma Untuk 30 Orang

CG Sponsors




wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
Salam guys,

Hari tu aku ada buka thread untuk bagi 10 orang join MOT secara percuma.. Tetapi malangnya pelajar yang diberikan peluang keemasan itu tidak masuk kelas...

So sekarang nak offer kepada 30 orang lagi.

Siapa cepat dia dapat untuk join secara percuma.

Ini sama je kepada free dan bayar, sebab kalau yg bayar, duit akan dipulangkan jika tidak membawa apa2 keuntungan kepada anda manakala yang free akan kene bayar kalau dia dapat keuntungan dari pelajaran yg diajar di MOT.

Jadi kelas ni open kepada sesiapa yang nak join, mmg mudah juga korang nak follow kelas ni.

Laman web : http://mot.3nee.com

Yang nak sertai, just daftar kat www.3nee.com, dan request kat [email protected] hanya emelkan username 3nee.com korang dan aku akan setkan membership korang ke MOT student.


Kenapa anda Harus Pilih MOT?

1.Mempunyai 3 Orang tutor dalam bidang affiliate, adsense dan CMS e107.

2. Mempunyai khidmat "1 On 1 Tutoring iaitu pelajar boleh berkomunikasi dengan tutor".

3. Perisian dan Script Laman web disediakan secara PERCUMA.

4. Ilmu dalam bidang Marketing yang tak terhingga.

5. Trik dan Teknik dalam PPC, BUM, VM(Marketing).

6. Forum Perbincangan masalah dan aduan pelajar MOT.

7. Mempunyai Blog dan Forum khas sebagai sumber rujukan untuk pelajar MOT.


Modul Pembelajaran MOT.

Marketing ==> Website Anda ==> Pelanggan ==> Duit$$$

Minggu Pertama(Lesson 1)
Hari 1 = Pengenalan Niche, Produk, Servis & Jenis-jenis Marketing.
Hari 2 = Clickbank + Video Marketing atau Pay Per Click(PPC)
Hari 3 = Video Marketing(Pembinaan Video) atau PPC(Pembinaan Landing Page)
Hari 4 = Hari Percubaan Berlangsung
Hari 5 = Perbincangan dan Bantuan Untuk Lesson 2
Hari 6 = Keputusan + Penjanaan Wang Melalui Clickbank

Minggu Kedua(Lesson 2)
Hari 1 = Kegunaan MOT & Forum Marketing + Action Taker
Hari 2 = Hari Percubaan Pelajar Berlangsung
Hari 3 = Perbincangan dan Bantuan Untuk Lesson 1
Hari 4 = Keputusan + Penjanaan Wang melalui MOT

Minggu Ketiga(Lesson 3)
Hari 1 = Produk Sponsor & Forum Marketing atau PPC + Action Taker
Hari 2 = Penggunaan Artikel dan Pemilihan Keyword
Hari 3 = Hari Percubaan Berlangsung
Hari 4 = Perbincangan dan Bantuan Untuk Lesson 3
Hari 5 = Keputusan + Penjanaan Wang Melalui Sponsor 3nee.com

Minggu Keempat(Lesson 4)
Hari 1 = Perbincangan antara Student MOT
Hari 2 = Berinteraksi sesama pelajar(Berkenalan)
Hari 3 = Status Pelajar Bertukar Senior
Hari 4 = Senior mengajar Junior yang sertai bawah mereka
Hari 5 = Bonus Kepada Pelajar MOT yang Setia

Minggu Kelima dan Keenam(lesson 5)
Hari 1 = Pengenalan Product Merchant
Hari 2-5 = Mengumpul Data dan Analisis
Hari 6-8 = Menguji Pakai Produk
Hari 9 = Perbincangan masalah
Hari 10 = Pelancaran Produk atau Service

Minggu Ketujuh dan Kelapan(lesson 6)
Hari 1 = Pengenalan CMS dan SiteBuilder
Hari 2-5 = Pembinaan Laman Web
Hari 6-7 = Percubaan laman Web
Hari 8-10 = Pelancaran Laman Web dan Marketing

Jangan salah faham!
-No need to buying ebook ! lol...

Dan yang penting,
Belajar dalam BM+BI...haha..jom2 join..free
 
Sponsored Post

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
bump...
xde ke yang nak join ni....
free jer...
 

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
haritu ramai yang nak join bila dah tutup yang free...

ni dah xde ke yang nak??
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
aku nak.. kat ng pun ada yang offer tapi diam camtu jer...
 

arnabkacak

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
2,557
Reaction score
28
Points
30
bila start kelas ni..ni dilakukan secara maya ke...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register