Monavie Malaysia Sdn. Bhd. (853287-H)( AJL931796) - www.monavie.com

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

farmasi

Active Member
Joined
Jan 14, 2008
Messages
1,308
Reaction score
1
Points
0
Location
facebook, internet, sg buloh, shah alam, pj & kl
Assalamu'alaikum dan salam 1MALAYSIA.

Saya ingin mengambil kesempatan ini utk memperkenalkan syarikat MLM yang saya nampak mempunyai masa depan yang cerah untuk kita sama-sama membina pendapatan.

Saya dan ramai lagi yg telah menjalankan perniagaan ini sebelum ia dilancarkan di Malaysia dan telah terbukti produknya amat berkesan & pembayaran bonusnya memang tinggi.

Kepada semua forumer/kawan-kawan di sini saya ingin mengajak anda semua untuk sama-sama menyertai MONAVIE sambil kita membina sebuah perniagaan yang cukup hebat di dunia MLM sekarang.

Alhamdulillah Monavie sudah boleh beroperasi di Malaysia mulai 25 Januari 2010 dan secara rasmi akan dilancarkan dengan penuh gemilang pada 27 April 2010.

Sementara di peringkat SOFT LAUNCH ini segeralah ambil peluang untuk menjadi yg terawal sepertimana saya sendiri telah join sejak Febuari 2008 di Singapura.
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

farmasi

Active Member
Joined
Jan 14, 2008
Messages
1,308
Reaction score
1
Points
0
Location
facebook, internet, sg buloh, shah alam, pj & kl
Testimony



Testimony
1) I think the Monavie fruit juice also play a very important role.
This blend of 19 power-packed superfruits cured my serious backache in just 3 weeks time!
And i dont have to sleep with my sleeping pill for 1 month already.
This fruit juice is amazing! I can feel myself are healthy from within now..

2) My mum used to have serious neck and shoulder pain for many years..
She need to go for acupuncture every week.
After taking it for 3 weeks, her problem totally solved!
It’s a real amazing powerful fruit juice.
I have a friend study in US,she told me Monavie is the top health product in US, its famous .
Btw,it convince me because i saw the testimonial video from youtube.com.

3) For the Monavie juice, initially have to drink 4 oz a day to treat a problem.
1 bottle will only last for a week. For treatment purpose,it needs at least 1 box to see good result.
But you do have a very good sleep after drinking 2 oz each time.
Its excellent for those who has sleeping problem due to stress..
Its a very healthy organic power pack fruit juice.
Its a wonderful superfood for anti-aging purpose.
I have a girl friend found that her fine lines around her eyes were gone
after consuming this juice for 2 years !
Its better than eye cream!



youtube.com/watch?v=Tvgw_jceqZg
kalau youtube ni tak boleh tengok, kat bwh ni linknya ya
yg sengaja dibuangkan huruf y pada youtube
outube.com/watch?v=Tvgw_jceqZg
 

His777ham

Active Member
Joined
Feb 19, 2008
Messages
2,156
Reaction score
3
Points
0
rasa menatang monavie nie sedap ke..aku nengok kebanyakn ubat minum minum nie rasanya..x sedap...
 

farmasi

Active Member
Joined
Jan 14, 2008
Messages
1,308
Reaction score
1
Points
0
Location
facebook, internet, sg buloh, shah alam, pj & kl
ape rasa monavie

rasa menatang monavie nie sedap ke..aku nengok kebanyakn ubat minum minum nie rasanya..x sedap...
jus monavie ni ok rasanya masam2, mcm fruit punch.
u pernah rasa INTRA atau XANGO?
Intra boleh terasa manis dia, xango lebih masam drp monavie.
kira monavie kat tengah2 ler drp 2 jus tadi,
yg penting tak ade masalah utk diminum, anak saya umur 2 tahun boleh minum jus ni

kalau u nak bandingkan JUS dengan syrup ubat batuk atau pati2 ikan haruan/gamat ke mmg ler jauh berbeza.
Air pati ikan haruan tak lalu, ape lagi gamat.
Gamat healin aje ok.

Ini kategori jus buah-buahan, 19 jenis buah
Melainkan u mmg tak suka any fruit juice, tak dapat den nak bantu.
:D
 

farmasi

Active Member
Joined
Jan 14, 2008
Messages
1,308
Reaction score
1
Points
0
Location
facebook, internet, sg buloh, shah alam, pj & kl


Monavie ialah jus gabungan 19 jenis buah-buahan
Kandungan utamanya ialah Acai Berry daripada Acai Palm(jenis2 pokok kelapa)
Byk terdpt di hutan Amazon, Amerika Selatan, Brazil dan Peru
Buah Acai ni kecik, bulat dlm 1 inci macam anggur, warnanya deep purple
Di sana acai dijadikan pelbagai jus, sorbet, dan ice-cream
Kecik2 cili padi, khasiatnya tersangatlah byk!

* Boosts energy levels
* Improves digestive function
* Improves mental clarity/focus
* Promotes sound sleep
* Provides all vital vitamins
* Contains several important minerals
* Is an extremely powerful free radical fighter
* Acai has very high levels of fibers
* Cleanses and Detoxifies the body of infectious toxins
* Strengthens your immune system
* Enhances sexual desire and performance
* Fights cancerous cells
* Slows down the aging process
* Promotes healthier and younger-looking skin
* Alleviates diabetes
* Normalizes and regulates cholesterol levels
* Helps maintain healthy heart function
* Minimizes inflammation
* Improves circulation
* Prevents artherosclerosis
* Enhances visual acuity
* Relieves arthritis pain
* Helps to clear skin of warts
* Reduces the occurrence of seizures
* Helps to reduce physical injuries & speed up recovery
* Helps stabilize normal blood sugar levels
* Helps improve patients suffering from leukemia
* Fights general depression
* Supports weight loss
* Improves upon your overall physical strength

Bagi yg ada masalah susah tidur/tak boleh tidur/tidur tak nyenyak (kerap terjaga)
minum Monavie 30ml pertama dah boleh rasa keberkesanannya.
Stress juga boleh menyebabkan gangguan tidur,
minumlah Monavie utk bantu anda relax kan diri

Sakit sendi lutut, tengkuk, leher, pinggang dan sendi-sendi yg lain,
dalam 2-3 hari dah beransur lega.

Bengkak/Lebam/Terseliuh cepat sembuh secepat 60ml-120ml pertama.

Cadangan minum Monavie
30ml pagi, 30ml malam - utk kesejahteraan umum
60ml pagi, 60 ml malam - utk tujuan rawatan

Boleh diminum oleh semua golongan tua/muda kanak2 lelaki/wanita
ibu mengandung & menyusukan anak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register