MONAVIE - jeunessetransition.com (DSA United States Member)

CG Sponsors




chica

Freshie
Joined
Mar 8, 2008
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
Code:
MONAVIE (acquired by Jeunesse) a member of DSA United States - [URL="http://www.dsa.org/forms/CompanyFormPublicMembers/view?id=6477100000360"][B]Company membership[/B][/URL]
Memperkenalkan MLM yang paling gempak kini - MONAVIE

Hq baru dirasmikan di Bangsar pada 17/4/2010. Jadi sesiapa yang ingin menjadi pioneer bolehlah click link di bawah.


* Dari USA, majalah INC menamakannya Syarikat #18 Paling Pesat.
* Menjana jualan 2 Billion USD dalam masa 4 tahun.
* Pengasas Monavie ialah bekas Vice President Usana.
* Pengedar #001 ialah Brig Hart (pendapatan US$950000 sebulan)iaitu rekod paling tinggi dalam sejarah industri MLM.
* Brig Hart bekas pengedar Amway yang membawa teamnya memasuki Monavie. Beliau mengganti rugi Amway lebih daripada USD12 juta.



Dailin Larsen, pengasas Monavie.















Produk Monavie hanya satu. Monavie ialah gabungan jus daripada 19 buah-buahan yang paling berkhasiat di dunia. Buah yang paling istimewa ialah buah beri acai.

Buah beri acai hanya terdapat di hutan Amazon di Brazil. Ia adalah salah satu makanan yang mempunyai kandungan antioksida paling tinggi di dunia. Tidak hairanlah ia dinamakan sebagai makanan "Superfood" di dunia.

Meminum 120ml jus Monavie memberikan kandungan antioksida yang sama dengan memakan 13 sajian buah-buahan.











Antara pengguna termashur Monavie:

*Pelakon Brad Pitt
*Pelakon Denise Richard
*Bos Viacom Sumner Redstone
*Bekas president Amerika Bill Clinton
*Pemain Boston Redsox, Jonathan Papelbon
*Pelumba rali Indianapolis 500, Tomas Scheckter


....dan banyak lagi!


Monavie mendapat liputan berita (bukan iklan) gemuruh di dunia, termasuk:

* CNN.com
* MSNBC
* ABC News
* NBC News
* Fortune Magazine
* Inc Magazine
* Fox News
* CBS News
* Buletin Utama
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
dah ada thread ni..buleh merge kan :D
 

chica

Freshie
Joined
Mar 8, 2008
Messages
33
Reaction score
0
Points
6


* Monavie Ungu (Original)) ialah gabungan jus 19 buah berkhasiat. Memberikan tenaga dan antioksidan kepada tubuh badan.

* Monavie Merah (Pulse) dengan tambahan sterol tumbuhan untuk membantu mengurangkan paras kolesterol.

* Monavie Hijau (Active) dengan tambahan glucosamine yang melegakan sakit-sakit sendi. Akan datang ke Malaysia.


Minuman serba sempurna ini mambantu penyakit-penyakit:

* Buasir
* Strok
* Arthritis
* Kanser
* Leukimia
* Kencing manis
* Kesukaran tidur
* Sembelit
* Masalah jantung
* Kadar kolesterol tinggi
* Tekanan darah tinggi
* Ketidakhadaman / gastrik



Orang yang tidak perpenyakit juga mendapat manfaat daripadanya:

* Awet muda
* Stamina yang tinggi
* Keupayaan memfokus yang lebih baik
* Kulit lebih lembap dan muda
* Memperbaiki pengedaran darah
* Memperbaiki sistem penghadaman
* Mencegah penyakit Alzheimer
* Tidur yang lebih lena
* Mencegah mutasi sel-sel
* Perlindungan daripada virus / bakteria



Tetapi, apa yang paling penting ialah Monavie peluang bisnes yang mantap.

* Tanpa pelaburan beribu dan berpuluh ribu - yuran daftar RM60
* Tidak perlu menyimpan stok, pelanggan order online
* Peluang berkembang ke Taiwan (Ogos 2010), Indonesia, Thailand dan banyak lagi negara. Monavie kini beroperasi di 15 buah negara.
* Hanya terdapat sekitar 5000 pengedar Monavie di Malaysia kini - jadilah pioneer sekarang!
* Potensi besar untuk meletup, dengan pasaran baru bakal dibuka.
* Senang untuk bina downline.



Kalau ada apa-apa soalan, boleh kemukakan di sini. Saya akan cuba bantu sebanyak yang mungkin.:D
 

chica

Freshie
Joined
Mar 8, 2008
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
Macam superimposed saja gambar Monavie kat atas nih.
 

chica

Freshie
Joined
Mar 8, 2008
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
Baru balik dari HQ. Rugi siapa yang tak buat Monavie.

Pembantu rumah Steve & Gina Merrit pun sudah jadi Black Diamond. Company bagi Mercedes SL. Tanyalah diri - kalau maid boleh buat kenapa kita tak boleh?
 

adminx

Freshie
Joined
Jun 14, 2010
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
aku dah rasa minum ni..sedap oo hhehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register