MOHON SUMBANGAN...kereta Gen2 saya sudah dijumpai setelah hilang lebih 5 tahun !!!

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

magnesium

Legendary Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
10,544
Reaction score
308
Points
131
berapa outstanding bank kalau full settlement?

biras pomen kat kelantan

kalau ada yg nak boleh suh dia tgk kan
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,467
Reaction score
80
Points
125
Assallamualaikum

Wow , macam cantik lagi ni

kereta simpan macam ni rasanya tak rosak.


JANGAN JALAN DULU!

Bawak pomen, tukar minyak hitam, tukar bateri, air , minyak stering dan apa apa yg patut tukar.

cable semua rasanya tak efek,..cuba tengok le kalau dah keras sangat.


NI, cari buyer dulu la. sebab kondisi dia memang elok lagi ni, macam baru! (sebab tak jalan)

tapi, ikut value semasa memang rugi TT.

Kalau saya,
Cuba car kawan2 , adik beradik yg sanggup beli.

kemudian, lepas runding harga dll, bawak kawan tu utk settle bank lah kot (saya pun tak tau)


Kalau tak dapat sesen pun tak apalah TT, janji settle problem.


Tapi, kalau sayalah, saya settle dgn bank.

dan kereta ni pakai sendiri.

Tapi, saya pun tak dak dui :D
betul tu tuan...masalah sy sekrang ni mmg takder modal :((
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,467
Reaction score
80
Points
125
insyaAllah minggu depan kebetulan ada kawan nak balik ktan utk mengund...sy suh dia tgk kondisi keta tu mcm mana...yg penting nak mintak tolong dia basuh dulu huhuhh
 

d_conan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 24, 2011
Messages
24,174
Reaction score
866
Points
161
Alhamdulillah.. dh jumpa..
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register