mohon penjelasan teringin buat apps tp tak tahu asas coding

Recommended Brokers


who_care

Active+ Member
Joined
Mar 23, 2011
Messages
2,574
Reaction score
40
Points
30
kena tetapkan nak belajar apps ape...
mobile apps?desktop apps?online apps?website?
 
Sponsored Post

who_care

Active+ Member
Joined
Mar 23, 2011
Messages
2,574
Reaction score
40
Points
30
Kelas untuk jadi Apps Developer untuk android dan iOS dah ada sekarang di seksyen 14 PJ..
Kalau berminat boleh pm.. saya sedia berkongsi maklumat..
weekday ke weekend tu?
:D:D:D
 

tommy22

Super Active Member
Joined
Aug 19, 2008
Messages
6,559
Reaction score
10
Points
65
weekday ke weekend tu?
:D:D:D
weekday.. 5 hari straight..
hari kelima inshaa Allah dah blh buat apps dah..

FYI, saya dah jumpa lebih 10 jutawan muda dari Korea.. semua jd kaya sebab buat apps..
 

darkriez

Super Active Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
6,825
Reaction score
7
Points
65
kat perak takde ke member2 yg pandai coding?aku teringin la nak buat apps game online...
 

darkriez

Super Active Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
6,825
Reaction score
7
Points
65
weekday.. 5 hari straight..
hari kelima inshaa Allah dah blh buat apps dah..

FYI, saya dah jumpa lebih 10 jutawan muda dari Korea.. semua jd kaya sebab buat apps..
wow...hebatnya..apa app yg dorg buat tu?
 

jom

Active+ Member
Joined
Jun 18, 2012
Messages
2,566
Reaction score
69
Points
30
weekday.. 5 hari straight..
hari kelima inshaa Allah dah blh buat apps dah..

FYI, saya dah jumpa lebih 10 jutawan muda dari Korea.. semua jd kaya sebab buat apps..

Kos bape pulak ??
 

denel235

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2013
Messages
597
Reaction score
4
Points
15
weekday.. 5 hari straight..
hari kelima inshaa Allah dah blh buat apps dah..

FYI, saya dah jumpa lebih 10 jutawan muda dari Korea.. semua jd kaya sebab buat apps..
peh rare.. brape kos .. ad contoh apps yg da buat?
 

quackk

Active Member
Joined
Oct 27, 2012
Messages
1,456
Reaction score
74
Points
30
Kalau tt boleh layan add math bermakna tt bole cuba main coding..
 

wawantow

Active+ Member
Joined
Oct 20, 2011
Messages
3,329
Reaction score
230
Points
33
bina lojik dia dulu bro , flow apps tu dan condition dia camane
 
Sponsored Post
Top
Log in Register