mohon penjelasan teringin buat apps tp tak tahu asas coding

Recommended Brokers


Sponsored Post

tommy22

Super Active Member
Joined
Aug 19, 2008
Messages
6,559
Reaction score
10
Points
65
Kelas untuk jadi Apps Developer untuk android dan iOS dah ada sekarang di seksyen 14 PJ..
Kalau berminat boleh pm.. saya sedia berkongsi maklumat..
 

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,367
Reaction score
874
Points
161
outsource.. tapi tak best ler... nanti develop apps yg ada potensi, developer tu yg untung nanti... haha...
 

tommy22

Super Active Member
Joined
Aug 19, 2008
Messages
6,559
Reaction score
10
Points
65
outsource.. tapi tak best ler... nanti develop apps yg ada potensi, developer tu yg untung nanti... haha...
Tempat ni dia sedia kan marketing platform sekali.. dorang markket kan apps kita..
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
15,212
Reaction score
942
Points
166

3n61n33r

Junior Member
Joined
Feb 2, 2015
Messages
51
Reaction score
0
Points
6
Boleh start dgn software2 mudah dipelajari mcm Scirra Construct 2 atau GameMaker. 2 software mostly utk game, tp nt dah faham asas2 coding bru la move on ke program language yg diminati, bru buat apps guna native code.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register