BTC USD 38,784.9 Gold USD 1,804.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Education Mohon Pendapat Untuk Sambung Belajar PJJ ( Degree )

Sponsored Post

biomedik2

Super Active Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
5,887
Reaction score
1,867
Points
151
Aku jeles ngan org sambung master ni..... Ahahaha... Lg2 yg buat pjj...

Teringin jugak, tp... takut... X cukup kuat.... Masih berfikir.. Degree pon dekat2 nak lemas, master hanyut banjir trus la kot.... Ahahaha...

Master ni kena pandai bahagi masa je. Tak susah. Kena rapat dengan prof
 

juhan

Active+ Member
Joined
Mar 30, 2010
Messages
4,379
Reaction score
757
Points
81
Tuan ada info tak uni mana yang boleh apply degree dengan SPM..
setakat yang sy survey, atleast kena ada STP
Bnyk lah kalau x silap.. Uum ada, ukm pun ada, upm pun ada.. Tp ada syarat keja brp tahun mcm tu lah. Utm pun ada
 

biomedik2

Super Active Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
5,887
Reaction score
1,867
Points
151
Tuan ada info tak uni mana yang boleh apply degree dengan SPM..
setakat yang sy survey, atleast kena ada STP

Setahu saya jika UM, jika nak degree kn ada stpm. Uni lain saya tak pasti.
 

[email protected]

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,567
Reaction score
124
Points
83
satu lagi nak tanya sahabat sekalian, boleh ke sambung degree PJJ just guna SPM?
kene rujuk Uni yang tuan nak sambung...
biasanye...SPM ni ada tempoh die....

tapi kalau OUM rase, memang lebih utamakan pengalaman kerja...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register