BTC USD 61,293.6 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mohon Pandangan - Honda Freed 2010 hege 65K

Sponsored Post

asdi

Active Member
Joined
Dec 14, 2010
Messages
1,763
Reaction score
1
Points
35
Mmg terasa jgk underpower bro. Tukar gear xsmooth..
Ini semua sbb murah je.Kalu tak tk pernah terpikir aku nk amek freed ni :)):))

hmm..okla tu sbb bro sendiri pun dh tau kan apa kelbeihan dan kekurangannya..

sekali dh beli x bleh buat apa dah bro..

kita beli mpv ni mesti nk nk bawa family jalan2.. kalo dah mak ayah ikut sekali, sendat dan x selesa la ..:D
pastu time cruising terasa macam "kancil 660 aircond ON" jer.:D

duit gaji insyaAllh akan bertambah.. alang2 beli, baik amek harga yg lebih kurang, tp lebih baik in term of space, perfomance, etc..

cth mcm yg kwn2 sblm ni dok suggest..
used Livina 1.6.. kalo 1.8 rasa kena up lagik budget.
 

H-S

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
4,143
Reaction score
79
Points
30
kene pilih.. nk ikut poket ke nk ikut nafsu
 

nazry

Active Member
Joined
Mar 22, 2006
Messages
1,673
Reaction score
3
Points
25
hmm..okla tu sbb bro sendiri pun dh tau kan apa kelbeihan dan kekurangannya..

sekali dh beli x bleh buat apa dah bro..

kita beli mpv ni mesti nk nk bawa family jalan2.. kalo dah mak ayah ikut sekali, sendat dan x selesa la ..:D
pastu time cruising terasa macam "kancil 660 aircond ON" jer.:D

duit gaji insyaAllh akan bertambah.. alang2 beli, baik amek harga yg lebih kurang, tp lebih baik in term of space, perfomance, etc..

cth mcm yg kwn2 sblm ni dok suggest..
used Livina 1.6.. kalo 1.8 rasa kena up lagik budget.

tq atas pendapat bro :)cgrock
 

nazry

Active Member
Joined
Mar 22, 2006
Messages
1,673
Reaction score
3
Points
25
Kene survey brg2 spart part \freed ni dlu la cmni.Kalu susah mau dpt..dh xyah pikir dh
 

zam2010

Active+ Member
Joined
Jun 22, 2008
Messages
3,440
Reaction score
5
Points
25
bagi aku lawa jer...
tukar sportrim besar skit..
lowedkan skit jgn sampai hilang keselesaan..
mengancam rupanya nanti...
 

myvi sporty

Active Member
Joined
Mar 16, 2009
Messages
1,743
Reaction score
35
Points
30
bro kalo x nak bagi aku... pm pelase..aku tengah cari 2nd car dalam monthly 600rm..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register