Mohon Bantuan : Nak pinjam 10k bayar balik 11k dlm 2 - 3 minggu

CG Sponsors




RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
Salam semua,

atas dasar simpati aku nk tolong membe aku yang nak melansungkan perkahwinan dia. aku cube sedaya upaya fikirkan idea, tp xdpat nk tolong jugak.just tlg sekadar aku ade saja. so terfikir nk minta bantuan korang warga CG ni (kalau sudi).
aku di minta oleh die untuk minta bantuan dari ahli CG yang sudi menghulurkan bantuan meminjamkan RM10k

Pinjaman anda akan di bayar balik sebanyak 11k dlm tempoh 2 - 3 minggu (boleh diskus ngan membe aku ni) dengan perjanjian bertulis .pastu pulak, membe aku tawarkan bagi percent dlm keuntungan company die selama setahun.nanti leh diskus.

sebab2 membe aku ni nak pinjam, sbnya die dh nak nikah 25hb dec ni dan duit tersangkut sbb buat projek kelas F. nk clear dlm 2 3 minggu lagi. so, nk pinjam bank mmg dh xsempat memandangkan ada 2 hari saja lagi nk akad nikah. jadi, hanya ini saja yang boleh ade idea.nk pinjam along.takut 2 3 ari kawin.kena tembak plak.:-?:-?. rumit jugak

so, sesaper di sini yang duit byk, harap sudilah membantu membe aku ni.die akan buat kontrak dengan anda dan cagar apa yg die ada sebagai jaminan.

harap sudilah membantu

anda boleh terus call die untuk bincang

019-5584046 (Faizol)
 
Sponsored Post

jebatderhaka77

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
2,712
Reaction score
6
Points
25
Salam semua,

atas dasar simpati aku nk tolong membe aku yang nak melansungkan perkahwinan dia. aku cube sedaya upaya fikirkan idea, tp xdpat nk tolong jugak.just tlg sekadar aku ade saja. so terfikir nk minta bantuan korang warga CG ni (kalau sudi).
aku di minta oleh die untuk minta bantuan dari ahli CG yang sudi menghulurkan bantuan meminjamkan RM10k

Pinjaman anda akan di bayar balik sebanyak 11k dlm tempoh 2 - 3 minggu (boleh diskus ngan membe aku ni) dengan perjanjian bertulis .pastu pulak, membe aku tawarkan bagi percent dlm keuntungan company die selama setahun.nanti leh diskus.

sebab2 membe aku ni nak pinjam, sbnya die dh nak nikah 25hb dec ni dan duit tersangkut sbb buat projek kelas F. nk clear dlm 2 3 minggu lagi. so, nk pinjam bank mmg dh xsempat memandangkan ada 2 hari saja lagi nk akad nikah. jadi, hanya ini saja yang boleh ade idea.nk pinjam along.takut 2 3 ari kawin.kena tembak plak.:-?:-?. rumit jugak

so, sesaper di sini yang duit byk, harap sudilah membantu membe aku ni.die akan buat kontrak dengan anda dan cagar apa yg die ada sebagai jaminan.

harap sudilah membantu

anda boleh terus call die untuk bincang

019-5584046 (Faizol)
adeh2, sampai gitu sekali teruknye.:D berat juge cite ni. nak akad 2 hari lagi. duit takda#:-S
 

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
adeh2, sampai gitu sekali teruknye.:D berat juge cite ni. nak akad 2 hari lagi. duit takda#:-S
Duit dia sangkut semenjak minggu lepas. itu la, galak sgt pi buat projek balai BOMBA kelas F tu. payment sangkut itu ini lah plak.
saya pun poning cara nk bantu die

duit nk on the spot ada tu mmg die dh pening nk cari.kalau delay nikah semggu 2 lg mgkin boleh die dpat duit projek die tu. tp ni dh tinggai 2 ari.:eek::eek:
 

reefqie

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2007
Messages
517
Reaction score
5
Points
15
aiyarkkk...mcmmana mau tolong... aku pun tgh nak carik duit jugak nihh... adehhh:-?:-?:(:(
 

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
ermm...byk gak tu tapi maso dah suntuk...sori aden tak dapek nak bantu member tuan tanah
 

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
yang kayo2 n duit byk aje tepon die:)):))
duit byk xtau watpe tu, elok tlg jap:)):))

insyaAllah aku jamin , minta tlg sms or call die sendiri.
nnt kalau aku urus, korang xpercaya plak
 

soduku

Fun Poster
Joined
Dec 4, 2008
Messages
483
Reaction score
7
Points
15
kalo tak ada yg bantu bawa mas kawin je lah dulu, hantaran bayar 2 minggu lagi..tu pun kalo keluarga yg perempaun percaya..kalo tak kena pikir habis2 lah ni..
 

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,832
Reaction score
240
Points
43
kalo tak ada yg bantu bawa mas kawin je lah dulu, hantaran bayar 2 minggu lagi..tu pun kalo keluarga yg perempaun percaya..kalo tak kena pikir habis2 lah ni..
betul tu... kalau bakal bini sendiri xcaye, apa lagi org lain yg tak kenal langsung:D
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
Salam semua,

atas dasar simpati aku nk tolong membe aku yang nak melansungkan perkahwinan dia. aku cube sedaya upaya fikirkan idea, tp xdpat nk tolong jugak.just tlg sekadar aku ade saja. so terfikir nk minta bantuan korang warga CG ni (kalau sudi).
aku di minta oleh die untuk minta bantuan dari ahli CG yang sudi menghulurkan bantuan meminjamkan RM10k

Pinjaman anda akan di bayar balik sebanyak 11k dlm tempoh 2 - 3 minggu (boleh diskus ngan membe aku ni) dengan perjanjian bertulis .pastu pulak, membe aku tawarkan bagi percent dlm keuntungan company die selama setahun.nanti leh diskus.

sebab2 membe aku ni nak pinjam, sbnya die dh nak nikah 25hb dec ni dan duit tersangkut sbb buat projek kelas F. nk clear dlm 2 3 minggu lagi. so, nk pinjam bank mmg dh xsempat memandangkan ada 2 hari saja lagi nk akad nikah. jadi, hanya ini saja yang boleh ade idea.nk pinjam along.takut 2 3 ari kawin.kena tembak plak.:-?:-?. rumit jugak

so, sesaper di sini yang duit byk, harap sudilah membantu membe aku ni.die akan buat kontrak dengan anda dan cagar apa yg die ada sebagai jaminan.

harap sudilah membantu

anda boleh terus call die untuk bincang

019-5584046 (Faizol)
owh bagus betul ye bantu sahabat :)

:)cgrock
 

akay

Banned
Joined
Jan 30, 2008
Messages
14,865
Reaction score
17
Points
115
wat je PD cheque xleh ke..
yang penting majlis akad nikah nye
 
Sponsored Post
Top
Log in Register