BTC USD 40,850.2 Gold USD 1,838.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

"Moga Ada Saham Aku Yang Dibawa Oleh Arwah Siti Sarah,"-Ramai Meluat Dengan Rizalman?

hiduprakyat

Super Active Member
Messages
6,524
Joined
Dec 6, 2010
Messages
6,524
Reaction score
465
Points
91
Nama arwah Siti Sarah disebut-sebut sejak pemergiannya pada Isnin.

Banyak amalan kebaikan yang dilakukan semasa hayatnya menjadi buah mulut rakyat Malaysia.
162322d0u2fu0zy64e0xnz.png

Lain ceritanya dengan Rizalman apabila dia memuat naik status dengan kapsyen, "Moga adalah saham aku juga yang dibawa oleh Allahyarhamah."
161659ntuu7lqlqgdtgemy.jpg

Menurut gambar yang ditunjukkan, arwah Sarah ada follow dirinya namun Rizalman tak mengikutinya kembali.

Rata-rata netizen tak faham apa yang cuba disampaikan oleh pereka fesyen terkenal itu.
161659lpg3phf3vpiy3hlg.jpg

Namun di Twitter ada yang bagi penjelasan.

Baca di sini:
161826qjnhsn9xnn0qo00n.png

Meninjau komen-komen, ramai pula yang meluat dengan Rizalman.

Motifnya apa muat naik status begitu? kata mereka.
162039heoge6ug6b52u5hj.png
162039t7sqr4spup4njznu.png
162039cecsd2zzq8ccg8nu.png

162039bn88mgg8nimfanm7.png


Entahlah, apa pun boleh ke main claim pahala begini?-Cari
 
Sponsored Post

lau_kau

Legendary Member
gem
Messages
18,022
Top Poster #5
Joined
Aug 2, 2007
Messages
18,022
Reaction score
3,125
Points
261
Awards
1
Udah2 la tu doa baik2 dh la sejarah biarkan jd sejarah
 

no trade

Super Active Member
Messages
9,404
Joined
May 16, 2008
Messages
9,404
Reaction score
415
Points
96
Setiap hari beratus yang meninggal kes c19 dekat malaysia ni. Move forward la.
 

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,424
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,424
Reaction score
22,255
Points
1,831
Awards
1
Private jet. Mantap eh

Kuala Lumpur: Percutian pereka fesyen ternama, Datuk Rizalman Ibrahim bersama dua anak lelaki ke Langkawi baru-baru ini cukup menarik perhatian netizen apabila tular di media sosial berhubung keberangkatan beliau ke pulau terkenal itu menaiki jet peribadi.

Ia lebih menjadi bualan hangat pada kalangan netizen apabila jet peribadi dinaiki Rizalman dan keluarganya itu didakwa adalah milik sendiri. Malah, rata-rata warganet yang menonton perkongsian beberapa video dari sebuah akuan Facebook itu berasa sangat kagum.

 

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,424
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,424
Reaction score
22,255
Points
1,831
Awards
1
Baca komen rm5k utk appointment je. Jadi order baju ke tak belakang kira
 

shah_ae

Legendary Member
gem
Messages
16,504
Joined
Oct 27, 2008
Messages
16,504
Reaction score
988
Points
171
tak paham sudah...
takde kene mgene dgn hidup ko pun post die tu...
 

Penbiru

CG Top Poster Club
gem
Messages
24,547
Joined
Jan 12, 2008
Messages
24,547
Reaction score
4,074
Points
261
Awards
1
Dia ni kaya..tapi pertuturan kadang mencarut....aku tak respek langsung mamat ni...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register