Modus Operandi Tuan Hj Annuar Abdul Aziz muncul semula.

Recommended Brokers


faris_sn

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2009
Messages
14,319
Reaction score
12
Points
115
Salam
Yang pinjam kawan ok lagi tapi ada yg sanggup pinjam Along konon konon 3 bulan saje dah dapt pulangan sekarang dah lebih 10 tahun rasanya.
Modus dia memang bagi makan. masa kat Ampang dulu tumbang lembu n kambing lagi........hu huhu mengancam dehhh....
Jangan tertipu. !!!!!!
Tn Hj kalau tak silap pakai Porshe Cheyenne Rumah bukan rumah tapi Istanan kat Jasin.........kalau tak silap.

wak man
siap buat Open House Raya kat titwangsa lagi wooooo
 
Sponsored Post

neocortex

Active Member
Joined
Jun 11, 2012
Messages
2,343
Reaction score
75
Points
30
 

neocortex

Active Member
Joined
Jun 11, 2012
Messages
2,343
Reaction score
75
Points
30
tak kuar bro gambor
Mana plak link tadi..
Gambo program dorang bebaru ni..ada member group raub kata setiap peserta dapat rm1000.
*dengar cerita plak, aritu jugak la dato anuar kena amik dengan polis.
Wallahuaklam.
 

hafizuka

Super Active Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
6,955
Reaction score
259
Points
81
Mana plak link tadi..
Gambo program dorang bebaru ni..ada member group raub kata setiap peserta dapat rm1000.
*dengar cerita plak, aritu jugak la dato anuar kena amik dengan polis.
Wallahuaklam.
dasattt...
 

Boboi

Fun Poster
Joined
Jul 14, 2010
Messages
648
Reaction score
47
Points
20
ke mana menghilangnya HJ Annuar , di mana dia sekarang ??:))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register