Modus Operandi Tuan Hj Annuar Abdul Aziz muncul semula.

Recommended Brokers


faris_sn

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2009
Messages
14,319
Reaction score
12
Points
115
abang ipo aku hidup dia colapse pasal org tua ni ler...
 
Sponsored Post

neocortex

Active Member
Joined
Jun 11, 2012
Messages
2,343
Reaction score
75
Points
30
GPLF ventures Square inc pada sabtu 15/01/2011..resit pon simpan lagi...hahahah
Global Loving Peace Family ler tu..
Dia buka lepas 3A kutip dekat rm150j
*Sumber internet.
 

Andre

Fun Poster
Joined
Apr 14, 2008
Messages
954
Reaction score
2
Points
15
Bapak member aku ni koordinator dalam GPLF, daripada yg aku tengok, banyak juga gplf kuarkan duit utk bantu orang. Nasib baik aku search dulu sini.
 

x35

Active Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
1,581
Reaction score
148
Points
33
abang ipo aku hidup dia colapse pasal org tua ni ler...
ramai yg merana pasal 3A ni
tak tahu lah mcm mana 3A & the gang nak cari tiap orang yg jadi mangsa kat padang mahsyar nanti
 

wak man

Fun Poster
Joined
Jul 31, 2010
Messages
891
Reaction score
2
Points
15
salam
wak salah sorang yang terkena dgn Hj Anuar 3A ni.Wak terkena sebab kawan wak yg ajak masuk. Dia jumpa Hj n group masa kat Mekah lak tu, satu khemah dgn
Tn hj. Wak tak terus masuk bila di ajak. wak gi office banglo jalan Ampang, mereka buat bacaan Yassin, ramai gak yg datang lepas Isyak Tn hj bagi ucapan activiti dia yg terkini. ( Actually dia nak cairkan BG Nusantara) billion billion jugak laa. Tapi sebab aktiviti keagamaan ni nampak mcm betul jer... dah 6 bln wak monitor baru wak masuk dibawah kwn wak tu. wak terkena dlm 5kRm janjinya dapat dalam 3 JutaRM kalau masuk 1 lot dalam 10k akan dapat pulangan 6J.
Sampai sekarang kawn wak tah kemana Hj pun tah kemana hilang lesap ada blog Hibah 3A beribu pages jugak laa ada yg percaya mati mati akan dapat Rm tapi ramai jugak yg maki hamun sbb habuk pun tarak. Yg kaya Tn Hj dah buat rumah (istana ) kat melaka kat kg cincin kalau tak silap di jasin. wak dah tak ambik kisah dah halalkan tapi kawan kawan warga CG janganlah ada yg tertipu dgn Tn Hj ni. Wak kata jangan tertipu!!!!!!!!!!!
jumlah ahli di Mesia dalam 12000 orang dinegara lain dalam 3000 orang terkena. Indon, China Hk, Arab pun ada.UK Us pun ada gak kalau tak silap.
Nak ceta panjang lagi belanja wak teh tarik kat Rempah bonda pinggiran USJ.
Salam
 

wak man

Fun Poster
Joined
Jul 31, 2010
Messages
891
Reaction score
2
Points
15
Salam
Yang pinjam kawan ok lagi tapi ada yg sanggup pinjam Along konon konon 3 bulan saje dah dapt pulangan sekarang dah lebih 10 tahun rasanya.
Modus dia memang bagi makan. masa kat Ampang dulu tumbang lembu n kambing lagi........hu huhu mengancam dehhh....
Jangan tertipu. !!!!!!
Tn Hj kalau tak silap pakai Porshe Cheyenne Rumah bukan rumah tapi Istanan kat Jasin.........kalau tak silap.

wak man
 

wak man

Fun Poster
Joined
Jul 31, 2010
Messages
891
Reaction score
2
Points
15
Salam
Info dlm Blog ramlee tu sangat sangat betul. Ramlee ni kalau tak silap wak QC manager wak masa kat Panasonic. Dia mungkin terkena banyak betul sbb rasanya dia ada group sendiri yg mana org bawahan amat hormat dgn dia, dan melabur dlm group En ramlee ni tapi terkena jugak dgn Hj nuar ni.
Lagi sekali wak nak nasihat warga CG jangan masuk Global loving peace ke apa jadah yg hj nuar ni tubuhkan. dia memang licik seangkatan dengan Pak man telo hu hu hu....melarikan diri ke Indon dah senyap balik Mesia. bila kecoh cabut ke HK n Swiss. la ni timbul semula....

wak man
 

faris_sn

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2009
Messages
14,319
Reaction score
12
Points
115
ramai yg merana pasal 3A ni
tak tahu lah mcm mana 3A & the gang nak cari tiap orang yg jadi mangsa kat padang mahsyar nanti
syukur aku tak terjebak...abg ipor penat memujuk aku masuk dulu....

berpeluang gak aku hantar abg ipo aku ke rumah org tua kutuk tu kat Damansara dulu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register