MODERATE NETWORK SDN.BHD ( 668088-T ) ( AJL 931564 ) - www.moderate2u.com

CG Sponsors




Sponsored Post

ramzi

Freshie
Joined
Dec 7, 2008
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
biasa la bro..xtra income tgh gawat ni..bergetah lagi, operasi lbih kurang sebulan. dah tengok attacment ke?
 

ramzi

Freshie
Joined
Dec 7, 2008
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
buat masa ni capsule & kopi red yeast..baik utk pengaliran darah dan tenaga..bulan jan nnt byk produk akan banyak masuk..kalau yg suka main trading produk senang masuk market.
sampai satu level kita tunggu order sahaja.
 

hisham71

Active+ Member
Joined
May 13, 2008
Messages
3,453
Reaction score
7
Points
25
Salam semua

sapa2 yang berminat dengan moderate2u boleh lah hubungi saya di 0123295197/0182111710 , PM saya atau YM saya danielhisham71 .. saya di klang valley area dan available 24 hours.

Kelebihan program ini:-

1.boleh bermula dgn RM150 sahaja. Dengan mrktg plan yang ada, setiap ahli akan terpaksa upgrade stage by stage kerana setiap pakej mempunyai income limit.

2. ROI/Pasive Income Bonus -dengan hanya menaja 2 org, pulangan pelaburan dijamin 2-3x ganda bergantung kepada pakej anda eg. untuk pakej RM2100, anda pulangan balik RM6300. Selepas mendapat pulangan RM6300, anda boleh menimmati semula bonus ini dengan cara top up RM2100 di lot yg sama. Secara tdk langsung, ia menjana semula sale dan juga bonus2 lain ( sponsor, pairing, matching etc ).

3.CEO bumiputera yang mempunyai rekod yang bersih, tidak menipu, bekas networker yang memahami masalah dan asam garam networking dan yang paling penting jujur dalam pembayaran bonus.

Kalau ada apa2 soalan boleh lah aju kan di sini. Insyaallah saya dan saudara Ramzi akan cuba jawab.

Marilah bersama2 kita meriahkan moderate2u.com. Insyaallah
 

hisham71

Active+ Member
Joined
May 13, 2008
Messages
3,453
Reaction score
7
Points
25
salam

semoga biznes bertambah meriah minggu ni

aminnn
 

amirrash

Active+ Member
Joined
May 27, 2008
Messages
2,842
Reaction score
10
Points
25
Salam semua

sapa2 yang berminat dengan moderate2u boleh lah hubungi saya di 0123295197/0182111710 , PM saya atau YM saya danielhisham71 .. saya di klang valley area dan available 24 hours.

Kelebihan program ini:-

1.boleh bermula dgn RM150 sahaja. Dengan mrktg plan yang ada, setiap ahli akan terpaksa upgrade stage by stage kerana setiap pakej mempunyai income limit.

2. ROI/Pasive Income Bonus -dengan hanya menaja 2 org, pulangan pelaburan dijamin 2-3x ganda bergantung kepada pakej anda eg. untuk pakej RM2100, anda pulangan balik RM6300. Selepas mendapat pulangan RM6300, anda boleh menimmati semula bonus ini dengan cara top up RM2100 di lot yg sama. Secara tdk langsung, ia menjana semula sale dan juga bonus2 lain ( sponsor, pairing, matching etc ).

3.CEO bumiputera yang mempunyai rekod yang bersih, tidak menipu, bekas networker yang memahami masalah dan asam garam networking dan yang paling penting jujur dalam pembayaran bonus.

Kalau ada apa2 soalan boleh lah aju kan di sini. Insyaallah saya dan saudara Ramzi akan cuba jawab.

Marilah bersama2 kita meriahkan moderate2u.com. Insyaallah
hebat betul. anyway good luck.:)
 

hisham71

Active+ Member
Joined
May 13, 2008
Messages
3,453
Reaction score
7
Points
25
tq bro
insyaallah mantap
mai la join sekali...RM150 pun blh start dah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register