BTC USD 34,012.6 Gold USD 1,782.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Modal Hanya sekali.. Jana pendapatan seumur hidup!

kruleznickzam85

Active+ Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
3,315
Reaction score
31
Points
30
Assalamulaikum sume Geng CG..

Saya admin kepada TeamDymiumdotCom, ingin mengajak anda menyertai kami dalam satu bisnis Online. Mungkin anda diantara mereka2 yang telah tawar hati dengan Program Online yang karam ditengah jalan.. Tpi sy berharap anda Jgan segera membuat andaian Program kami adalah sama dengan program tersebut.. Jika ya, anda silap! TeamDymiumdotCom merupakan group yang menjalankan bisnis MLM Edymium Network. Syarikat baru berusia 2 tahun.. Syarikat yang terkenal dengan produk Gelang Magnetnya.. Syarikat yang berdaftar.. Jadi jgn takut untuk menyertai kami..

Kenapa anda perlu sertai kami??
1) Plan pemasaran yang mudah
2) Modal hanya sekali.. RM270 (1gelang magnet+kad keahlian+starter kit)
3) Sistem dalam TeamDymiumdotCom - Spillover dan Randomizer
4) Website replika TeamDymiumdotCom percuma
5) Anda hanya perlu mempromosikan url anda, kami lakukan selainnya.
6) Baru dilancarkan, 6/01/09 (jadilah antara terawal)
7) Online support - terus ke saya, admin TeamDymiumdotCom
8) Bonus peribadi dari TeamDymiumdotCom
Dan byk lagi..

Lawati: www.teamdymium.com
hubungi: khairul (admin) 0132213994
Email: [email protected]
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Cam best jer.... nak kena cari orang jugak ker?
 

kruleznickzam85

Active+ Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
3,315
Reaction score
31
Points
30
Cam best jer.... nak kena cari orang jugak ker?

kalu nak cepat kene la promote.. tugas awak promote jer.. yang lain kami buatkan.. xpromote pon boleh kerna sistem spillover ngan randomizer boleh membantu.. :)cgrock :)cgrock
 

kruleznickzam85

Active+ Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
3,315
Reaction score
31
Points
30
pic22.jpg

Artis: Ac Mizal, Bagio Damasutra, Rahmat Mega, dll..

20081224_4.jpg

Artis: Ustaz. Asri (rabbani)​

Ramai artis dah join.. anda bila agi??
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
kalu nak cepat kene la promote.. tugas awak promote jer.. yang lain kami buatkan.. xpromote pon boleh kerna sistem spillover ngan randomizer boleh membantu.. :)cgrock :)cgrock

Tengah tengok web dia...
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Yang iklan kat TV ni... Oh... Gelang... produk ni kan... Dymium
 

kruleznickzam85

Active+ Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
3,315
Reaction score
31
Points
30
Yang iklan kat TV ni... Oh... Gelang... produk ni kan... Dymium

Aha.. tapi TeamDymiumdotCom baru dilancarkan.. Satu2nyer group online guna sistem Randomizer dan spillover.. Ini membantu anda mendapatkan downline..:)cgrock:)cgrock
 

kruleznickzam85

Active+ Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
3,315
Reaction score
31
Points
30
Jika anda inginkan program bisnis untuk jangka masa lama.. TeamdymiumdotCom adalah jawapannya.. Plan Pemasaran Edymium sesuai untuk jangka masa panjang dan bakal pendapatan anda boleh diwarisi kepada anak cucu anda.. bukankah ini lebih bagus??:)cgrock :)cgrock
 

kruleznickzam85

Active+ Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
3,315
Reaction score
31
Points
30

DST008G_v2.gif
DST016G_v2.gif
DST054G_v2.gif
DST086S_v2.gif
DST102S_v2.gif
DST025S_v2.gif
DST001S_v2.gif
DST017G_v2.gif
DST607S_v2.gif
DSN016S_v2.gif
DST054S_v2.gif
DST168S_v2.gif
DST250S_v2.gif
DST252S_v2.gif
DST556G_v2.gif
DST556S_v2.gif
DST086G_v2.gif
DST144G_v2.gif

Anda pilihlah rekaan gelang yang anda suka..
Menjaga kesihatan sambil bergaya, sambil menjana pendapatan..
Sertai TeamdymiumdotCom..:)cgrock :)cgrock
Untuk Rekaan Gelang lain sila lawati: www.teamdymium.com
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register