BTC USD 62,741.9 Gold USD 1,802.78
Time now: Jun 1, 12:00 AM

MOD carigold tak nak buat open house utk warga cg ke..??

Status
Not open for further replies.

kelicap

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2011
Messages
3,562
Reaction score
144
Points
33
Geng,
:):D
MOD cg tak nak buat open house utk forumer cg ke..?? Best jugak berkumpul reramai ngan semua forumers...boleh kenal kenal dan sembang sambil makan makan..

Kalau nak jimat kos buat kat padang jer..or kita gotong royong masak bersama ramai ramai, then kita makan serentak..best tu..:)cgrock:)cgrock

Amacam geng...best tak idea aku ni..??:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

Lamaliff Ent.

Active Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
1,002
Reaction score
10
Points
25
Geng,
:):D
MOD cg tak nak buat open house utk forumer cg ke..?? Best jugak berkumpul reramai ngan semua forumers...boleh kenal kenal dan sembang sambil makan makan..

Kalau nak jimat kos buat kat padang jer..or kita gotong royong masak bersama ramai ramai, then kita makan serentak..best tu..:)cgrock:)cgrock

Amacam geng...best tak idea aku ni..??:)cgrock:)cgrock

Best dan sokonggg....
 

strom

Legendary Member
Joined
Jul 18, 2011
Messages
17,847
Reaction score
4,715
Points
191
haha..nak jugak joint.. :)
 

pressuresprayer

Active+ Member
Joined
Jun 6, 2010
Messages
4,003
Reaction score
107
Points
33
Mod ni sambut raya ker? Aku igt tahun bru cine....sori sbb tktau....
 

puyuk

Active+ Member
Joined
May 2, 2011
Messages
2,529
Reaction score
1
Points
25
brape riban cgrian yg dtg???rmi 2....hahahaha,,.x terjaga nt mod..penin..
 

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
di pandang sepi nanti thread nie...
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register