[MOD boleh LOCK]3 bijik kereta utk dijual; Estima / Pajero / Kancil

CG Sponsors




lifecome

Junior Member
Joined
Oct 26, 2009
Messages
56
Reaction score
0
Points
6
Salaam,...

Erm,... Rasanya model 660 macam tu la..
Eden pun tak pasti sangat,...
Cer try kontek nombor depan tu, maybe orang tu tau..
;)

yg mencari ilmu
faisal_moukei
Thnks tt...berminat, tp jauh sgt la....klu dkat dah sambar kot...hehe
 
Sponsored Post

faisal_moukei

Active+ Member
Joined
May 17, 2010
Messages
3,928
Reaction score
50
Points
30
Salaam,...

Kemaskini harga kereta :



RM 67 500

mencari rezeki
faisal_moukei
 

BIDI

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2010
Messages
737
Reaction score
2
Points
15
cuba U all tengok betul2 estima yang kat atas dgan yang sebelah bapa TT.itu bukan estima yg sama 2......
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
Masih xdpt jual lg ek estima tu
 

Siddique87

Active+ Member
Joined
Apr 30, 2010
Messages
3,503
Reaction score
94
Points
40
terminat pulok ambe dekat keta kanchil tu...TT knfirmkan balik nak jual ke idak kancil tu...
 

Skydancer

Fun Poster
Joined
Feb 6, 2013
Messages
176
Reaction score
0
Points
10
kancil boleh adjust lagi tak harga tu TT...ade pembeli yg serius nak cari kereta....
 

saripdon

Freshie
Joined
Mar 16, 2013
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
bro akum saya nak cari pajero v speck murah 2 bawak 20 k dalam tahun 95 ,96 tgk kalau ade call saya 0104263242
 

faisal_moukei

Active+ Member
Joined
May 17, 2010
Messages
3,928
Reaction score
50
Points
30
Salaam,...

Kesemua kereta yg ditawarkan telah selamat ditukar hak milik..
Terima kasih atas kesudian melawat thread ni..

:)

mencari rezeki
faisal_moukei
 

saveMe

Active Member
Joined
Jul 28, 2009
Messages
1,459
Reaction score
37
Points
30
fuuuuhhhh... 2tahun baru terjual... guane gamoknye used car ek...keta dok peram2 xterjual bertahun2...

mungkin kedai used car kna buat iklan mcm TT buat kompem laku...hihi
 

steelheart

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2012
Messages
799
Reaction score
78
Points
30
Kakak TT pon dah kawin aku rasa.. 7 tahun dah berlalu..:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register