[MOD boleh LOCK]3 bijik kereta utk dijual; Estima / Pajero / Kancil

CG Sponsors




Sponsored Post

kawe

Fun Poster
Joined
Apr 4, 2008
Messages
371
Reaction score
0
Points
20
tt..amacam kete2 tu dah sold out ker?
dah lamo sonyap yo den tengok
 

faisal_moukei

Active+ Member
Joined
May 17, 2010
Messages
3,928
Reaction score
50
Points
30
tt..amacam kete2 tu dah sold out ker?
dah lamo sonyap yo den tengok
Salaam,..

Setakat ni semua kereta belum terjual...
Cuma PAJERO dah ada org konfem nak ambik..
Kancil tu pulak ada member abah nasihat supaya jgn jual,
so family pun tgh pikir2 balik samada nak jual atau tidak..
Estima tu still on..

Cuma kalau nak berurusan tentang Estima tu,
kena tepon wakil dia la..
Tuan dia dah ke oversea semula..
Nmbr macam yg tertera kat page depan..
;)

yg mencari ilmu
faisal_moukei
 

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,467
Reaction score
90
Points
80
ko biar betul tt..mak ekau pakai pajero??ke terbalik ni??
 

mfazy121

Fun Poster
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2006
Messages
425
Reaction score
12
Points
15
hahaha....iklan tersempoi pernah tgk.....kipidap :D
 

oimates

Active+ Member
Joined
May 10, 2009
Messages
2,933
Reaction score
42
Points
30
meleleh tengok estima tu...agak2 loan blh lepas brape ek?
ni mesti bila terjual je estima ni, si tuan empunya akan beli kete yg lagi best dgn gunakan AP duduk kat obersea tu..
 

amaar

Active Member
Joined
Jul 13, 2006
Messages
2,191
Reaction score
25
Points
30
estima tu boleh sambung bayar tak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register