BTC USD 38,072.8 Gold USD 1,776.54
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Mod....Boleh close thread ni.......

Status
Not open for further replies.

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Hanya 1 sahaja untuk dijual.

Harga:

cuma RM22.00

No booking please, immediate payment!

Hanya 1, siapa cepat, dia dapat!

Shipping/handling RM7.00 via Pos Laju.

Terima kasih.
 
Last edited:
Sponsored Post

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
ok, yg ni pun aku nak sambar jugak, :)
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
ok, yg ni pun aku nak sambar jugak, :)

ok, kos shipping/handling boleh combine macam biasa. cuma kena tambah sikit nanti sebab syiling ni lebih 'berat' :D
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
ok, kos shipping/handling boleh combine macam biasa. cuma kena tambah sikit nanti sebab syiling ni lebih 'berat' :D

ok,apa2 pun nanti pm

p/s: cadangan utk TT patut consider pos express plak lepas ni sebab lebih murah, just beli readymade sampul surat :)cgrock
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register