BTC USD 47,660.9 Gold USD 1,782.13
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Mlife hyundai hyd400ef

wiramerah

Fun Poster
Messages
117
Joined
Sep 22, 2008
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
Laptop murah untuk di let go. Free ngan antivirus AVG OEM 8.0

Specnya:):):)

Intel celeron 2.27 GHZ
736 ram
windows xp service pack 2
kaspersky internet security 2009 expire 8/4/2009
cd rom
infrarate
ada camera

Harganya RM699 boleh nego:-?:-?:-?

Tolonglah beli aku nak pakai duit...

call/sms : 0133099210

Maaf kawan-kawan laptop ni dah jual.Terima kasih kawan kita yang beli laptop ni kat KL Sentral.
Admin boleh delete thread ni...
 

Attachments

  • Doc1.doc
    277.5 KB · Views: 29
Last edited:
Sponsored Post

adamma

CG Top Poster Club
Messages
23,639
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
AVG ada kaspersky pun ada...
 

shah_azli

Active+ Member
Messages
3,045
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
aku tolong up gambar notebook tuan tanah ni...
condition cmne??COD kat mn?? aku tgh carik jg laptop2 murah ni...tp dengan ko aku berani COD je:-?...harga kasi kurang skit lagi..:)cgrock

1.jpg

2.jpg

3.jpg


p/s : aku dah tolong up gambo ni....xde pe2 ke??:D
 

afbizz

Fun Poster
Messages
466
Joined
Feb 2, 2007
Messages
466
Reaction score
2
Points
15
HD bape saiz ek? aku x jumpe plak model ni bile google..
bateri bape lama boleh tahan ni?
 

wiramerah

Fun Poster
Messages
117
Joined
Sep 22, 2008
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
Kalau korang nak cod boleh.Aku tinggal kat Selayang Selangor.Harga boleh runding lagik.Tentang laptop ni ok jer.
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register