Mizz Nina & Noh Sah Bertunang

CG Sponsors




voda

Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 23, 2010
Messages
2,322
Reaction score
83
Points
35

Mizz Nina

PETALING JAYA: Pasangan yang dikatakan sedang hangat bercinta, vokalis kumpulan Hujan iaitu Noh Salleh dan Mizz Nina atau Shazrina Azman sah bertunang pada 6 November lalu.

Menurut sumber yang boleh dipercayai, majlis pertunangan tersebut diadakan secara ringkas dengan dihadiri keluarga terdekat kedua belah pihak sahaja.

"Alhamdulillah, majlis itu berjalan dengan lancar di rumah keluarga Mizz Nina di Ampang Jaya, Selangor.

"Tidak sampai 150 orang tetamu yang hadir kerana hanya keluarga rapat sahaja yang dijemput.


Noh Salleh

"Setakat ini saya tidak boleh mengulas lanjut mengenai perbincangan yang dibuat antara kedua-dua belah pihak.

"Cuma mereka akan melangsungkan perkahwinan pada tahun depan," kata sumber itu kepada mStar Online, di sini, Jumaat.

Tambahnya, Mizz Nina dan Noh akan mengumumkan pertunangan mereka pada sebuah sidang media khas yang akan berlangsung pada 16 November ini di restoran Sri Melayu.

Mereka akan menjelaskan segala persoalan yang berbangkit berkenaan dengan hubungan mereka itu.

Mizz Nina dan Noh dikatakan mula bercinta ketika mereka bekerjasama dalam projek album penyanyi wanita itu, What Are You Waiting For.

Dalam album tersebut mereka turut berduet menerusi lagu Kurnia yang kini sedang hangat dimainkan di stesen-stesen radio.
 
Sponsored Post

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
bagus la dah bertunang cepat2 kawen.............
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
masyuk le noh .... blh tido atas katil emas
 

cyborg

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
4,576
Reaction score
101
Points
43
Lah ingat nak tunang dengan banker, rupanya tunang dengan ahli muzik jugak !
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
boleh tahan mizz nina..
 

weztwood

Fun Poster
Joined
Jan 12, 2009
Messages
667
Reaction score
4
Points
15
kena tukar nama dah ni,.
jadi MADAMZ NINA
 

jagat

Fun Poster
Joined
Feb 24, 2009
Messages
170
Reaction score
0
Points
10
noh2..dulu aku igt lagi dia pnah ckp kat tv3 wktu dia [email protected] ape ntah..dia ni anak org kampung je asalnya,dia pn sangka ape yg akan dia dpt time tu.. la ni kawen lak ngan anak tan sri azman...pasni masyukk la ko noh..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register