BTC USD 56,939.8 Gold USD 1,777.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mitsubishi triton vs toyota hilux?

saeif

Fun Poster
Messages
266
Joined
Apr 5, 2008
Messages
266
Reaction score
4
Points
15
salam u all....nak tanya pendapat semua,mana lebih baek hilux ngn triton???dari segi spec dia ..pape la....tq:)
 
Sponsored Post

KaZZ

Active+ Member
Messages
2,510
Joined
Jul 16, 2008
Messages
2,510
Reaction score
13
Points
25
dari segi spec, performance, comfortability, hilux memang yg lebih baik, mantap, bawak jalan jauh pun sedap, tak bouncy

triton..nampak lagi sporty, tak sure sebab tak pernah pakai, tapi ikut kata orang mmg hilux lagi baik
 

saeif

Fun Poster
Messages
266
Joined
Apr 5, 2008
Messages
266
Reaction score
4
Points
15
tq...tq mg hilux la pilihan pertama sy...tq bro
 

abahmu

Legendary Member
Messages
17,952
Joined
Feb 21, 2007
Messages
17,952
Reaction score
126
Points
123
enjin power triton lg..aku dh drive 2 2..cuma triton bouncy skit je...

seat blkg triton lg selesa
 

saeif

Fun Poster
Messages
266
Joined
Apr 5, 2008
Messages
266
Reaction score
4
Points
15
ooo..mcm tu plak ker???lagi ssh nk plih ni...
 

abahmu

Legendary Member
Messages
17,952
Joined
Feb 21, 2007
Messages
17,952
Reaction score
126
Points
123
ooo..mcm tu plak ker???lagi ssh nk plih ni...

klu nak lg best..tunggu Volkswagen buat masuk pickup dia tahun dpn kat malaysia..lg power..
 

KaZZ

Active+ Member
Messages
2,510
Joined
Jul 16, 2008
Messages
2,510
Reaction score
13
Points
25
betul la tu rasanya enjin triton lagi power, dulu saya pakai storm pun terasa power betul..cuma storm ni banyak minor problem..minor problem yg banyak makan duit drivernya.. sekali repair problem kecik mau ratus-ratus, sampai ribu-ribu pun ada
 

saeif

Fun Poster
Messages
266
Joined
Apr 5, 2008
Messages
266
Reaction score
4
Points
15
betul la tu rasanya enjin triton lagi power, dulu saya pakai storm pun terasa power betul..cuma storm ni banyak minor problem..minor problem yg banyak makan duit drivernya.. sekali repair problem kecik mau ratus-ratus, sampai ribu-ribu pun ada

oooo..yeker mcm tu bro...kire kureng jgak la enjen die???
klu dari segi penjimatan minyak,ketahanan, cm ner ek?
 

zhang

Fun Poster
Messages
761
Joined
Jul 28, 2006
Messages
761
Reaction score
0
Points
15
Bg aku triton interior best tip top,klu segi tahan lasak hilux la..coz aku pernah bw bapak aku triton 2.5 n triton ada turbo he..he..nak overtake senang je
 

KaZZ

Active+ Member
Messages
2,510
Joined
Jul 16, 2008
Messages
2,510
Reaction score
13
Points
25
oooo..yeker mcm tu bro...kire kureng jgak la enjen die???
klu dari segi penjimatan minyak,ketahanan, cm ner ek?

tak..enjin dia ok..power, knocking sikit tapi lagi power dari ranger ( pomen masa repair aritu ckp ) ,

cuma storm ni byk problem aircond, radiator, ngan oil pump..radiator yg slalu overheat la problem yg paling popular kalo storm ni asek full cargo load

dari segi FC, biasa je, rasanya triton ngan hilux lagi jimat, sebab enjin teknologi baru kan..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register