Misteri yg Ditinggalkan Jepun di Tapak Pendaratan Setan Jepun Menakluk Malaya

CG Sponsors




Sponsored Post

redship

Active Member
Joined
Sep 10, 2010
Messages
1,111
Reaction score
24
Points
25
terima kasih juga kepada anda dengan isu-isu & perkongsian maklumat kat CG nie, teruskan berkongsi dgn harapan berkongsian itu dpt membuka minda & jiwa kita yg selama ini terkongkong dengan 1001 rahsia
Harapan & doa saya supaya angin perubahan akan berlaku di 'tanah tumpah darahku ini'
terima kasih
 

jamtulenmurah

CG Top Poster Club
Joined
Mar 11, 2009
Messages
25,458
Reaction score
7,721
Points
316
terima kasih juga kepada anda dengan isu-isu & perkongsian maklumat kat CG nie, teruskan berkongsi dgn harapan berkongsian itu dpt membuka minda & jiwa kita yg selama ini terkongkong dengan 1001 rahsia
Harapan & doa saya supaya angin perubahan akan berlaku di 'tanah tumpah darahku ini'
terima kasih
beribu tahun Melayu menguasai rantau ini.

Sampai menjadi bangsa yg bongkak kepada Tuhan.

Then turun bala Melayu dibelasah 5-6 conquistador.

Dijajah selama ratusan tahun.

Segala ilmu dan teknologi bangsa Melayu dilenyapkan.

Segala kehebatan Melayu dihancurkan.

Akhirnya Penjajah menanam diminda Melayu itu haperak.

Even soltan haperak menghina Melayu NAK BUAT JARUM PUN TAK RETI, INIKAN MAHU MERDEKA?

huhu. Selama ni self esteem Melayu diinjak injak.

InsyaAllah kini bangsa Melayu mula sedar.

Bangsa Melayu mula bangkit semula.

Alter Terahsia Bangsa Melayu kembali PULIH!!! :)paid:)cgrock
 

NoobFTT

Banned
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,799
Reaction score
4
Points
25
gerun jugak bila baca kisah2 tentera jepun ni.. kejam sihh
 

Qrash

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 10, 2012
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
atok aku cakap masa zaman jepun kalo nak bukak pelita dalam rumah kena lletak selimut 7 lapis kalo dak jepun bom umah..
tapi inggeris dia buat jahat dalam baik (kaut hasil bumi tanah melayu)
jepun pulak kekerasan secara terus...2-2 x elok..tp kalo inggeris x dtg, x wujud sume nih, kalo jepun tak datang, entahlah apa yg x wujud.. :)paid
 

gunungemas

Active Member
Joined
Oct 7, 2007
Messages
2,035
Reaction score
39
Points
30
Salah jawapan TT.

Sebenarnya Jepong nakkan hasil kayu-kayan kita. Sampai sekarang mereka masih nakkan kayu Malaysia especially dari Sabah.
 

jamtulenmurah

CG Top Poster Club
Joined
Mar 11, 2009
Messages
25,458
Reaction score
7,721
Points
316
Salah jawapan TT.

Sebenarnya Jepong nakkan hasil kayu-kayan kita. Sampai sekarang mereka masih nakkan kayu Malaysia especially dari Sabah.
ahahhaa.

nak jana reaktor guna kayu kayan? hebat hang ni.
 

kerunai

CG Top Poster Club
Joined
Sep 2, 2007
Messages
24,973
Reaction score
46
Points
120
fuhh..bleh buat movie mcm d day nih...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register