BTC USD 48,164.0 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Misteri lelaki ini..........asik die je aku nampak????

munir183382

Fun Poster
Joined
Dec 2, 2008
Messages
608
Reaction score
0
Points
10
Hari ni aku sambil2 aku wat tesis aku pasal berkaitan dgn MLM di malaysia......so aku surf2 la tenet .....jumpe la satu laman web www.cari.gold

so dalam website ni memang bagus la wat rujukan ni . itu bukan misteri nye....then sambil tgk link2 y ada kat citu contoh nya
http://eb-sb.com/classroom/component/option,com_attend_events/Itemid,26/

kalau ko pasan ada awek 2 org seko jantan....then penat ngadap tesis aku aku break kejap...layan paper ...paper aku semestinya http://harakahdaily.net/

so di sini la bermula nya misteri ini yang mana aku perasan
anta iklan kat http://harakahdaily.net/ ni ...aku terperasan seorang lelaki y rasa nya baru tadi aku nampak kat website lain

tp kat http://harakahdaily.net/ ni gaya die lain skit ....baju sama....cuma pakai songkok.....ala ala ustaz ..dan aku usha lagi tgk link die http://www.easyhost2u.com/easyhost.html
yang mana link ni tak de kaitan pon ngan aku nampak kat cari.gold

mungkin bagi korang tak pelik kan....tp bagi aku ini sebuah misteri ....siapa kah lelaki ni ......

adakah die seorang

1. tokoh korporat

2. atau seorang ustaz y ajar budak2 ngaji

3. atau usahawan internet

4 atau model sambilan terkemuka kat internet ni ( mana tau muka elaris ke....muka boleh perut tak leh)


jadi sekiranya ada sesiapa kenal ngan beliau ni .....leh citekan siapakah die ni .....

kenapa gambar die kat situ.....

ini menimbulkan keraguan pada org ramai .....

sbb sekiranya die benar2 pelaris ......mesti ramai kenal

so ada sapa2 boleh bagi tau misteri lelaki ini?




Itemid,26
 
Last edited:
Sponsored Post

fadel

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
3,016
Reaction score
60
Points
35
..uishhh!!!!..menarik nie..kasi tepek pic bley..?..kekeke!!..jgn maree..
 

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
xjumpe pun gambar lelaki yg encik maksudkan itu..


bolehkah encik tampalkan gambar beliau.. munkin kengkawan MLM kenal siapakah gerangannya lelaki yg encik maksudkan itu..
 

SedBen

Super Active Member
Joined
Sep 26, 2006
Messages
6,968
Reaction score
1
Points
65
Tak silap aku nick dia di forum lain ialah formattedsolution.

Nak tau lebih lanjut sila search sendiri.
 

khairilhusni

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
yups. pakar MLM malaysia. otai HYIP dulu2 tu.

dalam 360 aritu pun kuar interview dia.
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
tepek la gmbar sekali....:D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register