` Misteri Gambar Baby Separuh..

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131

Pelik TAPI benar! Gambar diambik berdekatan Perigi Hang Tuah. Semasa adik saya ambik gambar ni, tiada sesiapa pun berdekatan dengan kami ambik gambar tu. Selepas snap, adik perasan gambar ini pelik, macam ada mahkluk tumpang bergambar(kat hp dia gambar tu samar-samar tapi nampak macam budak kecik). Bila ditransfer ke pc, baru jelas gambar tersebut adalah seperti yang anda lihat. Macam baby yang baru lahir dibedong. Tiapkali saya dan adik melihat gambar ini, rase seram pun ada. Berdiri bulu roma!

In this photo: Baby sapa kah ini???
aku nak story skit pasal pic misteri ni.. pic comment kat atas tu aku copy paste dari facebook mak aku ..

sampai sekarang misteri ni tak terungkai.. mak aku dok pelik macam mana bule terselit pic half baby tu.. :-? :-? :-?
 
Sponsored Post

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
erm..tipu je ni..sj je diorg nak maen2 gurau2...
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
erm..tipu je ni..sj je diorg nak maen2 gurau2...
ini real bro.. buat apa aku nak tipu.. ~X(

mak aku tunjuk sendiri kamera yg dia gunakan utk snap pic ni.. . aku tgk memang blank je kat tepi kiri.. tak nampak lak pic baby ni.. bila mak aku upload ke pc ini la hasilnya..
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
ini real bro.. buat apa aku nak tipu.. ~X(

mak aku tunjuk sendiri kamera yg dia gunakan utk snap pic ni.. . aku tgk memang blank je kat tepi kiri.. tak nampak lak pic baby ni.. bila mak aku upload ke pc ini la hasilnya..
bole letak gamba asal tak?
 

heartnet

Active Member
Joined
Apr 29, 2008
Messages
1,317
Reaction score
33
Points
30
ini real bro.. buat apa aku nak tipu.. ~X(

mak aku tunjuk sendiri kamera yg dia gunakan utk snap pic ni.. . aku tgk memang blank je kat tepi kiri.. tak nampak lak pic baby ni.. bila mak aku upload ke pc ini la hasilnya..
tapi nampak cam crop/tampal punye je..

beli kat mne kamera tu? entah2 gambo anak towkey tu(die set ke) :eek:

jangan marah yek..gurau je :)cgrock
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
apa yang nak disampaikan?? blur saya.. huuh
misteri pic baby tu la.. adoii..

sori la mak aku tulis korang tak paham - orang sarawak.. g perigi hang tuah kat melaka saja cuti² mesia :)paid :)paid
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
bole letak gamba asal tak?
adoi.. ini la gambar asal.. ~X( ~X( huhu.. buang masa aku jek edit².. lagikpun aku tak reti edit pic ni..

aku dah agak mesti korang komen ni pic edit.. :((
 

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
ni mcm gambor bebey yg elly wat avatar tu jer
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register