To Sell Minyak Seribu Khasiat, Yang Berkehendak Badan Sihat & Penglihatan yg BAIK..

Recommended Brokers


bell&ross

Active+ Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
3,797
Reaction score
139
Points
33
Minyak Seribu Khasiat(Virgin Coconut Oil) RM55 sebotol siap pos..

Khasiatnya dapat menguatkan badan/pulihkan badan dari penyakit2 kronik.
1.Sakit jantung
2.Darah tinggi
3.Kencing Manis
4.Buang segala drug yg ada dalam badan,tidak perlu lagi panadol/paracetamol
5.Gastrik
6.Sakit sendi
7.Haid yg tidak menentu
8.Dsb

Setiap penyakit ada penawarnya.
Yang berkata telah mencuba bermacam-macam produk utk pulih dari penyakit..!!!
Jangan putus asa..!!!!!!!!..Anda harus cuba minyak ini dan saya jamin pencarian anda pasti berakhir.

Harga tak mahal.

Minyak Seribu Khasiat(Virgin Coconut Oil ) sebotol siap pos..

#TAKCUBATAKTAU


Minyak Rabun Rm55 sebotol siap pos..

Sangat baik untuk pemulihan:..
1.Rabun Jauh/Dekat/Silau
2.Mata Berair
3.Sakit Mata
 
Sponsored Post

chulax12

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2012
Messages
5,395
Reaction score
631
Points
151
simpan untuk hari tua
 

bell&ross

Active+ Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
3,797
Reaction score
139
Points
33
simpan untuk hari tua
yup...dicipta khas utk simpanan kesihatan di hari tua anda... (y)

bukan duit je yg perlu dilaburkan...tetapi...kesihatan juga perlu dilaburkan dari sekarang...

dizaman ni...jgn rasa pelik bila umur menjejaki usia 40an dah kena mcm2 penyakit merbahaya...

ada orang seronok masuk hosiptal...berehat katanya...tak perlu bayar...insuran dah cover semuanya...layanan terbaik dari nurse yg comel2 belaka...🥰

ada orang sanggup belah kepala lutut utk masukkan skru atas kepercayaan boleh berjalan seperti dahulu kala....hasilnya...?.....😂...

p/s:nasihat saya...untuk siapa2 yg akan melakukan major operation..terutamanya jantung/ketumbuhan dalam perut...anda harus cuba "minyak seribu khasiat" ini dulu...kalau selepas pembedahan berlaku...minta maaf...tak dapat nak membantu lagi..!!!!
 

chulax12

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2012
Messages
5,395
Reaction score
631
Points
151
yup...dicipta khas utk simpanan kesihatan di hari tua anda... (y)

bukan duit je yg perlu dilaburkan...tetapi...kesihatan juga perlu dilaburkan dari sekarang...

dizaman ni...jgn rasa pelik bila umur menjejaki usia 40an dah kena mcm2 penyakit merbahaya...

ada orang seronok masuk hosiptal...berehat katanya...tak perlu bayar...insuran dah cover semuanya...layanan terbaik dari nurse yg comel2 belaka...🥰

ada orang sanggup belah kepala lutut utk masukkan skru atas kepercayaan boleh berjalan seperti dahulu kala....hasilnya...?.....😂...

p/s:nasihat saya...untuk siapa2 yg akan melakukan major operation..terutamanya jantung/ketumbuhan dalam perut...anda harus cuba "minyak seribu khasiat" ini dulu...kalau selepas pembedahan berlaku...minta maaf...tak dapat nak membantu lagi..!!!!
4. Sesuai untuk minyak senaman lelaki..
boleh bagi keterangan tak tt...senaman macam mana tu?
 

bell&ross

Active+ Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
3,797
Reaction score
139
Points
33
Minyak Seribu Khasiat(Virgin Coconut Oil) RM55 sebotol siap pos..

Khasiatnya dapat menguatkan badan/pulihkan badan dari penyakit2 kronik.
1.Sakit jantung
2.Darah tinggi
3.Kencing Manis
4.Buang segala drug yg ada dalam badan,tidak perlu lagi panadol/paracetamol
5.Gastrik
6.Sakit sendi
7.Haid yg tidak menentu
8.Dsb

Setiap penyakit ada penawarnya.
Yang berkata telah mencuba bermacam-macam produk utk pulih dari penyakit..!!!
Jangan putus asa..!!!!!!!!..Anda harus cuba minyak ini dan saya jamin pencarian anda pasti berakhir.

Harga tak mahal.

Minyak Seribu Khasiat(Virgin Coconut Oil ) sebotol siap pos..

#TAKCUBATAKTAU


Minyak Rabun Rm55 sebotol siap pos..

Sangat baik untuk pemulihan:..
1.Rabun Jauh/Dekat/Silau
2.Mata Berair
3.Sakit Mata
 

bell&ross

Active+ Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
3,797
Reaction score
139
Points
33
Minyak Seribu Khasiat(Virgin Coconut Oil) RM55 sebotol siap pos..

Khasiatnya dapat menguatkan badan/pulihkan badan dari penyakit2 kronik.
1.Sakit jantung
2.Darah tinggi
3.Kencing Manis
4.Buang segala drug yg ada dalam badan,tidak perlu lagi panadol/paracetamol
5.Gastrik
6.Sakit sendi
7.Haid yg tidak menentu
8.*Lemah tenaga batin...

Setiap penyakit ada penawarnya.
Yang berkata telah mencuba bermacam-macam produk utk pulih dari penyakit..!!!
Jangan putus asa..!!!!!!!!..Anda harus cuba minyak ini dan saya jamin pencarian anda pasti berakhir.

Harga tak mahal.

Minyak Seribu Khasiat(Virgin Coconut Oil ) sebotol siap pos..

#TAKCUBATAKTAU


Minyak Rabun Rm55 sebotol siap pos..

Sangat baik untuk pemulihan:..
1.Rabun Jauh/Dekat/Silau
2.Mata Berair
3.Sakit Mata
 

macellsprvive

Active Member
Joined
Mar 25, 2013
Messages
1,454
Reaction score
249
Points
33
ada yg dalam CG ni yg dah beli minyak rabun?
mcm mana kesannya?
share lah sikit, moga2 lebih ramai yg membeli nanti.
 

bell&ross

Active+ Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
3,797
Reaction score
139
Points
33
ada yg dalam CG ni yg dah beli minyak rabun?
mcm mana kesannya?
share lah sikit, moga2 lebih ramai yg membeli nanti.
Apa kata abang cuba dulu..?...jgn risau..ni bukan produk timbang kilo..

Insyallah penyembuhan utk rabun/silau adalah benar..👍👍 (y)
 

bell&ross

Active+ Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
3,797
Reaction score
139
Points
33
Minyak Seribu Khasiat(Virgin Coconut Oil) RM55 sebotol siap pos..

Khasiatnya dapat menguatkan badan/pulihkan badan dari penyakit2 kronik.
1.Sakit jantung
2.Darah tinggi
3.Kencing Manis
4.Buang segala drug yg ada dalam badan,tidak perlu lagi panadol/paracetamol
5.Gastrik
6.Sakit sendi
7.Haid yg tidak menentu
8.*Lemah tenaga batin...

Setiap penyakit ada penawarnya.
Yang berkata telah mencuba bermacam-macam produk utk pulih dari penyakit..!!!
Jangan putus asa..!!!!!!!!..Anda harus cuba minyak ini dan saya jamin pencarian anda pasti berakhir.

Harga tak mahal.

Minyak Seribu Khasiat(Virgin Coconut Oil ) sebotol siap pos..

#TAKCUBATAKTAU


Minyak Rabun Rm55 sebotol siap pos..

Sangat baik untuk pemulihan:..
1.Rabun Jauh/Dekat/Silau
2.Mata Berair
3.Sakit Mata
 
Sponsored Post
Top
Log in Register