Minyak Kelapa Dara Bio-Asli - Suami Power, Kamar Sutera

CG Sponsors




myteamkit

Fun Poster
Joined
Jun 19, 2007
Messages
113
Reaction score
0
Points
10
Minyak Kelapa Dara Power 31 (Suami Power) Bio-Asli

Kelebihan pada suami :
- Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama
- Isteri boleh mencapai puncak sehingga 3 kali
- Menyegarkan dan menghangatkan
- Pelayaran lancar dan jauh

Cara penggunaan :
Suami disyorkan memakai VCO31 selepas mandi petang (6.00pm hingga 7.00pm) iaitu 2-4 jam sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan atau “ spray “ 1 atau 2 titik sahaja (awas jangan lebih), kemudian sapu rata pada sekeliling di bahagian leher alat suami (terutama bahagian bawah/sensitive area) tidak perlu lumur keseluruhan. Ianya tidak terasa sejuk dan kebas.

Harga = RM35.00 (35ml)

Kod : VCO31

Minyak Kelapa Dara Bio-Asli

Membantu mengurangkan berat badan dan kegemukan berlebihan dengan meningkatkan angka metabolik

Mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dermatitis

Meningkatkan daya tahan tubuh

Membunuh virus, bakteria dan kulat

Mengurangkan kanser

*VCOP = RM40.00 (150ml)
*VCOHS = RM40.00 (150ml)
VCOH = RM40.00 (150ml)
*Juga terdapat dalam bentuk kapsul = RM40.00 sebotol (80 biji x 500mg)

Senarai produk lain keluaran Bio-Asli :
1) L3L - Lotion Power 3 Lines = RM50
2) LKS - Lotion Kamar Sutera = RM50
3) LVCO - Losyen Minyak Kelapa Dara = RM35
4) SVCO - Sabun Minyak Kelapa Dara = RM25
5) KKD - Kopi Kelapa Dara = RM40
6) THSMM - Teh Herba Mas Cotek + Misai Kucing + Stevia = RM40
7) T-POLO - Tonik Rambut Kelapa Dara Lelaki POLO = RM35
8) T-HUGO - Tonik Rambut Kelapa Dara Wanita HUGO = RM35
9) JHMM - Jus Herba Mas Madu = RM60

Barang akan dihantar terus dari kilang melalui :
1) Pos Daftar (1 barang) - 5 hingga 10 hari bekerja
2) GDex/PosLaju (2 atau lebih barang) - 2 hingga 3 hari bekerja
*Bagi Sabah/Sarawak, penghantaran hanya melalui Pos Malaysia

Untuk keterangan lanjut, sila email kepada [email protected] atau YM ros_myteamkit
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Ada yang jual 1 liter RM120 saja
 

myteamkit

Fun Poster
Joined
Jun 19, 2007
Messages
113
Reaction score
0
Points
10
pengeluar berbeza, bahan2nya pun mungkin berbeza..mmg bnyk dah jual minyak kelapa dara tp harga semua lain2..keberkesanannya pun mungkin lain jugak..
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
pengeluar berbeza, bahan2nya pun mungkin berbeza..mmg bnyk dah jual minyak kelapa dara tp harga semua lain2..keberkesanannya pun mungkin lain jugak..
so bukan satu brand saja ler...ok alasan diterima...:D
 

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
Minyak kelapa dara bagus untuk penyakit kulit, especially ruam pada kanak2 :)
 

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
Aku layan kopi kelapa dara bio-asli
 

myteamkit

Fun Poster
Joined
Jun 19, 2007
Messages
113
Reaction score
0
Points
10
saya mmg makan kapsul minyak kelapa dara + habbatus sauda tu..ada resdung..alhamdulillah dah tak teruk sgt dah..:)
 

Heart^BeE

Active Member
Joined
Nov 6, 2008
Messages
1,084
Reaction score
25
Points
30
Minyak kelapa dara bermaksud, minyak yang dikeluarkan dari buah kelapa cukup matang melalui proses khas dengan tidak merosakkan struktur asal atau khasiat semulajadi minyak kelapa yang terdapat di dalam buah kelapa tersebut

Kajian sains menunjukkan ianya amat berguna untuk kesihatan manusia sama ada bayi, kanak-kanak, dewasa warga tua lelaki atau wanita. Sesuai diminum, disapu pada kulit seluruh badan, boleh dijadikan minyak rambut atau boleh digunakan semasa bersama hubungan suami isteri dengan melumurkannya ke seluruh badan.


Minyak Kelapa Dara Power 31 (Suami Power) Bio-Asli
Kelebihan pada suami :
- Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama
- Isteri boleh mencapai puncak sehingga 3 kali
- Menyegarkan dan menghangatkan
- Pelayaran lancar dan jauh



Minyak Kelapa Dara Bio-Asli
-Membantu mengurangkan berat badan dan kegemukan berlebihan dengan meningkatkan angka metabolik
-Mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dermatitis
-Meningkatkan daya tahan tubuh
-Membunuh virus, bakteria dan kulat
-Mengurangkan kanser


Senarai produk lain keluaran Bio-Asli :
1) L3L - Lotion Power 3 Lines
2) LKS - Lotion Kamar Sutera
3) LVCO - Losyen Minyak Kelapa Dara
4) SVCO - Sabun Minyak Kelapa Dara
5) KKD - Kopi Kelapa Dara
6) THSMM - Teh Herba Mas Cotek + Misai Kucing + Stevia
7) T-POLO - Tonik Rambut Kelapa Dara Lelaki POLO
8) T-HUGO - Tonik Rambut Kelapa Dara Wanita HUGO
9) JHMM - Jus Herba Mas Madu


TAWARAN HEBAT!!!!! Hanya sehingga 08/02/2009

Dengan setiap belian 2 produk free hadiah 60ml Minyak Kelapa Dara + Habbatus sauda


Berminat nak jadi ahli? Mudah je. Register FREE.

DAFTAR SEBAGAI AHLI DI SINI
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register