Minyak hitam : diskaun seumur hidup

CG Sponsors




kodey

Fun Poster
Joined
Jan 1, 2009
Messages
347
Reaction score
1
Points
15
Maxoil memang glemer dengan kualiti dia.. Bermula dari 1992, Maxoil telah dbarndingkan sebagai minyak yg berkualiti dengan harga yg agak tinggi pada waktu itu..

Now, u can get Maxoil dengan harga diskaun.. Harga setanding dan ade yg lebih murah dari minyak dengan kualiti biasa yg berada di pasaran..

Apa yg perlu anda buat cuma dapatkan 'kad diskaun maxoil'.. Hanya RM10 sahaja seumur hidup

Sape2 yg x pernah try maxoil, aku cadang korang try dulu 3 kali, kalu x rasa apa2 perubahan pd prestasi kereta @ motor, xyah pakai lepas tu dan LUPAKAN MAXOIL..

Ok, Kalu nak buat kad diskaun aku blh tlg buatkan.. Atau nak tau ape2 info just..

sms @ call 0139212030

ni blog pasal xtvt geng2 maxoil kemaman..
www.maxoil.blogspot.com

 
Last edited:
Sponsored Post

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
la...terangkan bape harga dia..adakah berbaloi?
 

adil2604

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73
detail la lagi bro....ramai pemerhati ni...:)cgrock
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
more info geng,kasi pic lagi cun..
 

kodey

Fun Poster
Joined
Jan 1, 2009
Messages
347
Reaction score
1
Points
15
Ni harga dia..

ok..:D

pic 1

pic 2

Ok dengan Maxoil 2 perkara yg kita perlu faham..

1. Teknologi minyak hitam ni selari dengan teknologi enjin..
enjin 70an, 80an, 90an dan enjin terkini spec minyak yg digunakan adalah bebeza..

2. Dengan Maxoil kita blh dapat
i. harga diskaun semur hidup
ii. rebet vocer setiap belian
iii. belian RM1 = 1point (point2 ni boleh di redem dengan Maxoil
@ barangan lain dengan PERCUMA)

Dah ler kualiti, pastu jimat beb..
Cuma dapatkan akd diskaun dia je RM 10 seumur hidup..
 
Last edited:

kodey

Fun Poster
Joined
Jan 1, 2009
Messages
347
Reaction score
1
Points
15
Maxoil memang glemer dengan kualiti dia.. Bermula dari 1992, Maxoil telah dbarndingkan sebagai minyak yg berkualiti dengan harga yg agak tinggi pada waktu itu..

Now, u can get Maxoil dengan harga diskaun.. Harga setanding dan ade yg lebih murah dari minyak dengan kualiti biasa yg berada di pasaran..

Apa yg perlu anda buat cuma dapatkan 'kad diskaun maxoil'.. Hanya RM10 sahaja seumur hidup

Sape2 yg x pernah try maxoil, aku cadang korang try dulu 3 kali, kalu x rasa apa2 perubahan pd prestasi kereta @ motor, xyah pakai lepas tu dan LUPAKAN MAXOIL..

Ok, Kalu nak buat kad diskaun aku blh tlg buatkan.. Atau nak tau ape2 info just..

sms @ call 0139212030

klik sini utk tengok harga dia

klik sini utk satu lagi

ni blog pasal xtvt geng2 maxoil kemaman..
www.maxoil.blogspot.com
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
citerkan la kt sini semuanya
 

kodey

Fun Poster
Joined
Jan 1, 2009
Messages
347
Reaction score
1
Points
15
citerkan la kt sini semuanya
Jimat dia :
1. Harga diskaun seumur hidup
2. Rebet vocer utk setiap belian
3. RM1=1point (Boleh redeem dgn Maxoil PERCUMA)

Utk minyak kerete ade 8 jenis.. dan gred utk kesemua jenis berbeza2..
1. 100% Synthetic : Harga Pasaran RM 181 : Diskaun RM 158. Vocer RM14.30
2. Semi Synthetic : Harga Pasaran RM 86 : Diskaun RM 76. Vocer RM4.85
3. SL/CF 15w50 (utk enjin modern) : Pasaran RM65 : Diskaun RM 57. Vocer RM4.20
4. SJ/CF 20w50 (enjin 90an) : Pasaran RM 60 : Dis RM 53. Vocer RM3.95
5. SG/CD 20w50 (enjin 80an) : Pasaran RM 54 : Dis RM 47. Vocer RM3.50
6. SF/CD 20w50 (enjin 70an) : Pasaran RM 51 : Dis RM 45. Vocer RM2.40
7. SJ/CF 10w30 (Myvi, kembara) : Pasaran RM 60 :Dis RM 53. Vocer RM3.95
8. SJ/CF 10w30 (kancil, viva, kelisa) : Pas RM 48 : Dis RM 42. Vocer RM2.65

Vocer akan di pos ke alamat kita.. Utk belian seterusnya tunjukkan vocer dan kita akan dapat potongan dari harga diskaun.. Maknanya kita dapat 2 kali diskaun..
 

kodey

Fun Poster
Joined
Jan 1, 2009
Messages
347
Reaction score
1
Points
15
la...terangkan bape harga dia..adakah berbaloi?

minyak 90an


minyak kancil

Jimat dia :
1. Harga diskaun seumur hidup
2. Rebet vocer utk setiap belian
3. RM1=1point (Boleh redeem dgn Maxoil PERCUMA)

Utk minyak kerete ade 8 jenis.. dan gred utk kesemua jenis berbeza2..
1. 100% Synthetic : Harga Pasaran RM 181 : Diskaun RM 158. Vocer RM14.30
2. Semi Synthetic : Harga Pasaran RM 86 : Diskaun RM 76. Vocer RM4.85
3. SL/CF 15w50 (utk enjin modern) : Pasaran RM65 : Diskaun RM 57. Vocer RM4.20
4. SJ/CF 20w50 (enjin 90an) : Pasaran RM 60 : Dis RM 53. Vocer RM3.95
5. SG/CD 20w50 (enjin 80an) : Pasaran RM 54 : Dis RM 47. Vocer RM3.50
6. SF/CD 20w50 (enjin 70an) : Pasaran RM 51 : Dis RM 45. Vocer RM2.40
7. SJ/CF 10w30 (Myvi, kembara) : Pasaran RM 60 :Dis RM 53. Vocer RM3.95
8. SJ/CF 10w30 (kancil, viva, kelisa) : Pas RM 48 : Dis RM 42. Vocer RM2.65

Vocer akan di pos ke alamat kita.. Utk belian seterusnya tunjukkan vocer dan kita akan dapat potongan dari harga diskaun.. Maknanya kita dapat 2 kali diskaun..
 
Last edited:

pak borhan

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2008
Messages
194
Reaction score
0
Points
10
voucher maxoil ni valid kat mane je bro??

story la sket..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register