To Sell Minyak enjin/hitam pasukan F1 RENAULT-bila nak beli??

CG Sponsors




duskcircle

Active Member
Joined
Sep 6, 2007
Messages
1,018
Reaction score
67
Points
30


Elf Super Sporti ADV 15W50

MANFAAT:

1. Minyak ni sesuai betul dgn iklim kita. So, senang ler kerja nak hidupkan enjin bila time pagi2. Jimat Petrol anda RM1.80/seliter pada lebih RENDAH LAGI, JIMAT-JIMAT

2. Standard minyak mineral terkini. Disyorkan untuk semua enjin petrol dan diesel. Turbo, berbilang injap, dengan atau tanpa pengubah bermangkin.

3. Enjin keter pun jadi sangat bersih dan apa lagi operasi enjin lagi power la...,

4. Enjin keter korang dapat lagi Perlindungan tambahan untuk menghidupkan enjin korang pagi2(tak le susah kelam kabut nak hidupkan enjin keter), nak panaskan enjin dan memandu dengan pemanduan normal. Jadi enjin keter anda macam baru ajer.

5. Hayat enjin lebih panjang.
6. Kurang le keluar duit korang untuk mantainance.

............

SPECIFIKASI :


*SAE 15w50

*API SM/SF, ACEA A2/96,
B2-98 isu 2
*Paras detergensi/dispersansi tinggi
*Teknologi baru untuk perlindungan enjin

*Mengurangkan kelusuhan

*Mengurangkan mendapan

*4 liter


................

HARGA :



RM 66.00 - BOTOL

RM 10.00 - PENGHANTARAN

NOTA :
1. KAlau korang beli berapa botol yg korang suka caj penghantaran sama je - RM 10.00
2. Jika korang beli 2 botol dan ke atas potongan diberikan kepada RM 63.00 sebotol

Contoh:

1 botol RM66.00 + RM10.00(caj penghantaran) = RM 76.00
2 botol RM63.00(RM63.00 x 2)= RM 126.00 + RM10.00 = RM136.00 -->Jimat RM6.00

TERHAD!!!!! : SIAPA BETUL2 NAKKAN MINYAK NIH, BOLEH PM SAYA SEGERA.
YG PM SAYA AKAN DIBERI HARGA PROMOSI.
TERBUKA PADA YANG MEMANG BERMINAT SAHAJA.
BUKAN TANYA UNTUK HARGA. TAPI MEMANG DIA NAK MINYAK NI.


Amacam, kena try nih, baru power enjin keter korang, balik kampung senang, pegi kejer pun senang..., tak susah kepala korang

PERCUMA : STIKER MAKLUMAT PERTUKARAN MINYAK PADA MASA AKAN DATANG.




>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Ini bukti dah 40 tahun elf dan renault berganding antara satu sama lain.



ELF and Renault: 40 years of shared passion

Renault and ELF have been united by a unique relationship and exclusive partnership since 1968. Renault and ELF have combined their efforts and their innovative capabilities so that their common clients can experience this same passion: the excellence of their products and services.

For 40 years the "Renault recommends ELF" signature has not only been printed on the pages of the owner's handbooks and displayed on vehicle rear window stickers, it has also been engraved on the collective unconscious. Renault and ELF have unceasingly reinforced their technical, sales and sporting links over four decades. This initially French partnership extended geographically as the two groups developed internationally to become the worlds leading players in their respective fields. The figures speak for themselves: ELF collaborates with Renault in more than 50 countries and offers a complete range of lubricants specially designed for Renault engines and transmissions, with 70 research engineers and 9 bench tests dedicated to Renault ! And last but not least, the two partners have won 13 world titles together in Formula 1 which is an unequalled research laboratory and a formidable communications relay. This partnership thus owes nothing to chance, but to the common desire to take up the automobile sector's challenges in a shared quest for excellence.



Motorsports

Formula One: what better laboratory for the excellence of our products, both from the standpoint of the RENAULT engines and chassis, and the ELF lubricants? The power and reliability benefits of ELF products are contributing to the remarkable success of the RENAULT F1 Team: 13 worldwide titles won together since 1979, notably including the double title of World Champion Constructor and Drivers in 2005, a magnificent double success that was repeated in 2006.





Amacam, terjawab ker persoalan anda??:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
338
Points
136
nk jual minyak hitam ke bro...
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
:-?
ASlm, korang nak performance enjin kereta ke motor ke pakai elf ni mmg berbaloi..,naper??

1. Minyak nih terbukti bagus sebab digunakan di F1...,
2. Org yg dah pakai kata, minyak nih rasa mcm enjin mcm baru jer.
3. Kajian dibuat dan dibuktikan, penjagaan enjin seumpama baru.
4. Banyak lagi....,

kena try baru tau, bila try baru la boleh komen, berani kerana benar. Betul kan??:)cgrock
mana gambar? harga? :-?:-?:-? kalo murah,mmg aku nak
 

azarulez

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
8,354
Reaction score
1,152
Points
151
produk amway la ni..hehehe
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
kami nak tengok gambar..cam best jer ni....
 

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
338
Points
136
klu murah,aku pn nk angkat jgak nie..sbb kete pn bleh service lg nie...hehe..
 

duskcircle

Active Member
Joined
Sep 6, 2007
Messages
1,018
Reaction score
67
Points
30
4 liter utk kereta.

Harga RM76.00 + penghantaran

Berminat??Try tgk, saya dah guna, so far smooth enjin, biasa la minyak hitam. Tp minyak ni lebih kepada minyak berasaskan sumber mineral...., dikaji memang utk PENJAGAAN ENJIN, PRESTASI ENJIN.

Ada sorang jiran rumah saya pakai utk keter proton iswara, dia kata mcm enjin baru je...,
 
Last edited:

duskcircle

Active Member
Joined
Sep 6, 2007
Messages
1,018
Reaction score
67
Points
30
xdela..ade member yg promote..dia join amway..:D
ic, kira tau la, dah try dah??. Biasanya try baru tau dianye power camne..., kalau tak mmg tak tau la...,

dia amway yer...., emm..., elok la tu, tanya le member ko tuh...,:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register