Ask/Help Minyak Dagu Dah Tak Releven??

CG Sponsors




Minyak Dagu Masih Relelven


  • Total voters
    0

TengkuHaadi

Active+ Member
Joined
Mar 24, 2008
Messages
4,340
Reaction score
468
Points
41
so, apa pendapat korang ngn penggunaan minyak dagu ni. Still releven ke? Sebabnya skrg ni dah ada macam produk n servis yg bleh korang guna utk memancing awek... antaranya penggunaan phero-x n lawan sosial spt facebook.

x macam dulu, hidup cam tertutup je...

skrg ni memang dah terbuka luas n also skrg ni kalu korang nak pancing awek mat saleh pun bleh je...:))

So, masih releven atau x? Adakah korang tergolong dlm dolongan yg terdesak sampaikn terpaksa guna minyak dagu? :-?

by the way, nak ngurat awek kena kenal dulu diorang ni jenis mana sebab ada 8 jenis awek sebenarnya...ambil ujian ni then korang tahu lah awk korang , or bakal awek korang dari jenis mana...

Rahsia Awek
http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=188507

p/s daripada aku guna minyak dagu, baik aku guna phero-x...:D
 
Sponsored Post

msaifziec

Active+ Member
Joined
Aug 4, 2010
Messages
2,571
Reaction score
62
Points
30
bukan stakat x relevan.haram lagi..men.gong.
 

zulqarnain

Active+ Member
Joined
Jul 8, 2010
Messages
3,677
Reaction score
290
Points
41
aku rasa samada minyak dagu atau pheromon tu, dua2 xrelevan....
 

mrlan09

Legendary Member
Joined
Nov 10, 2009
Messages
10,661
Reaction score
183
Points
923
mengurat/mengayat awek.....macam main muzik/menyanyi/berlakon/melukis...dll....semua tu bermula dgn bakat semulajadi,...walaupun skilnya boleh dibelajar tapi takkan sama dgn bakat semulajadi yg ada dlm diri seseorang....:D...yg ada berduit...ada keta lawa/keta org kaya kata thread sebelah..:))berlambak dop reti ngorat,...alih-alih muka dopok ni jugok yg diajak utk ayat awek...:)):))
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
xrelevan ...n dari dulu lagi xpernah relevan ..harem minyak dagu nie ....boleh menghantui orang yg pkai kan??..
 

kasmarol

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
9,938
Reaction score
59
Points
80
minyak dagu syirik #:-S#:-S
 

qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
ntah laa..berkesan sangat ke minyak dagu nih?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register