To Sell MINUMAN SUPER MAXX 5+1 - Turun 4-5 Kg Dalam Masa 7 Hari! (Updated : Video Page 1)

CG Sponsors




dbah

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2010
Messages
350
Reaction score
2
Points
15


KINI DIJUAL PEK PERCUBAAN 3 SACHET RM 10.
Dapatkannya segera. Cuba dulu, baru tahu.

Minuman Super Maxx 5 yang sedap bukan sahaja memberi kesan ketara untuk menjaga bentuk badan tetapi juga menghalang pengumpulan lemak.
Dapatkan PEK PERCUBAAN sebagai permulaan.


email ke [email protected]

Syukur alhamdulillah. :) Sudah ada yang memberi testimoni yang memberangsangkan dan mereka juga mulai terangsang untuk terus mengamalkannya untuk mencapai target mereka.
Bagaimana dgn anda?
Testimoni dari anda amat dialu-alukan malah anda akan dapat SPECIAL GIFT dari kami.
Jom cuba! Promosi! Beli 3 kotak dapat FREE SHAKER.




MINUMAN SUPER MAXX 5+1




RM55.00 (Semenanjung) & RM60.00 (Brunei/Sing/S/Srwk)

CARA SELAMAT UNTUK LANGSING & PENJAGAAN KESIHATAN.

Murah! Selamat! Berkesan! Tanpa Kegemukan Semula!
Super Maxx 5 bukan sahaja untuk LANGSING tetapi mampu mengekalkan kesihatan anda sepanjang hayat.


ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH DIBAWAH?

Gempal dan Gemuk?
Perut Buncit? Boroi?
Mengeleber? Obesiti?
Sembelit? Kencing Manis?
Penyakit Jantung? Darah Tinggi?
Tiada Masa Untuk Bersenam?
Selera Makan Yang Tinggi?
Mempunyai Ingatan Yang Lemah?
Masalah Kulit Oren dan Selulit?
Bosan Dengan Pelbagai Produk Yang Menjanjikan Habuan Yang Palsu Dengan Harga Yang Tinggi
Tetapi Tidak Berkesan?



TURUN 4 - 5 KG DALAM MASA 7 HARI !



FORMULA DR. RAMLI




PROGRAM SUPER MAXX 5.
CARA MUDAH. SELAMAT. BERKESAN. TANPA KEGEMUKAN SEMULA.



Pengguna boleh mengamalkan sarapan pagi seperti biasa, tetapi pada kalori yang lebih rendah iaitu 800kcal. Super Maxx 5 diambil pada sebelah pagi dan petang sebelum makan malam. Campurkan serbuk Super Maxx 5 dengan 300ml air sejuk atau (ais kiub) untuk lebih enak.


Super Maxx 5 yang diambil pada waktu pagi mula menjalankan tugasnya dengan mula mengaktifkan sel-sel untuk menukar gula kepada tenaga dan memecah lemak kepada tenaga-tenaga, ia mula aktif merangsang sel-sel otak untuk menghasilkan neuro-transmitter serotonin yang menghilang rasa lapar dan menjadikan anda bertenaga. Physlium Husk, Plum Sterol, Chitosan dan Beta Carotine menjadikan perut anda berisi dan kenyang, serta melawaskan pembuangan najis. Pastikan anda tidak mengambil sebarang makanan yang berkalori 1 jam selepas mengambil Super Maxx 5, ini membolehkan “FAT BURNER” dalam Super Maxx 5 mengaktifkan lipolisis dan menjana tenaga.

ANDA PERLU AMBIL BAHAGIAN AKTIF dalam program Super Maxx 5, anda perlu yakin jus ini mampu membuat anda rasa bertenaga, kenyang dan tidak ingat makan. Anda perlu jauhkan dari makanan yang berkalori tinggi yang mengandungi karbohidrat, protein dan lemak yang tinggi, yang terkandung dalam makanan seperti NASI, MEE, PIZA, KFC, KEK sebaik sahaja mengambil Super Maxx 5 dan pastikan minum lebih banyak air (ekstra 500ml dari amalan biasa) untuk menyihatkan berjuta sel dalam badan anda yang aktif dan anda perlu mengambil makanan yang ringan seperti buah-buahan dan sayur-sayuran sekitar jam 6 ke 8 malam. HANYA JIKA PERLU.

Jika anda benar-benar telah melakukan cara seperti yang dianjurkan, JAMINAN 100% anda pasti mengalami penurunan berat badan. TANPA LAPAR, TANPA LETIH dengan MINDA YANG AKTIF. PASTI SELAMAT!

Kandungan formulasi yang terbaik seperti Chitiligo, Guar Gum Powder, Oat Powder, Vitamin B Compex dan Beta Carotine menjadikan perut anda berisi dan kenyang serta melawaskan pembuangan najis. Adalah diingatkan, anda perlu minum air lebih dari 500ml ke 2000ml setiap hari untuk Program Diet Super Maxx 5.


MINUMAN SUPER MAXX 5
Bukan Sahaja Untuk Langsing, Tetapi Mampu Mengekalkan Kesihatan Anda Ke Tahap Maksimum!


Penyelesaiannya :


*Membantu mendapatkan berat badan yang ideal.
*Kaya dengan kandungan serat yang tinggi.
*Membantu mengekalkan tenaga yang berpanjangan.
*Membantu tidur dengan nyenyak.
*Membantu kecergasan minda.
*Membantu mencantikkan struktur kulit.
*Tanpa Gula-Sesuai untuk penghidap diabetis.
*Kaya dengan Anti-Oksida.
*Membantu melangsingkan badan dalam masa yang singkat.




TANPA PEWARNA. TANPA GULA. TANPA PERASA TIRUAN. SEGALANYA SEMULAJADI DAN SELAMAT.



SIHAT, CANTIK, LANGSING DENGAN
SUPER MAXX 5.



Berminat?

Boleh PM saya atau balas di thread ini.
Jika terdapat apa-apa pertanyaan, silalah hubungi Puan Faridah.

SMS or CALL Puan Faridah - 0162809624
atau e-mel kepada
[email protected]
Jangan rasa segan untuk bertanya apa-apa soalan tentang produk ok.


Lihat Cara Pembayaran & Pembelian Di Muka Surat 5.
 
Last edited:
Sponsored Post

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
nak kasi naik berat badan ade tak..? :D
 

dbah

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2010
Messages
350
Reaction score
2
Points
15
hehehe. produk ni hanya untuk turunkan berat badan. harap maklum. :)
 

dbah

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2010
Messages
350
Reaction score
2
Points
15
Testimoni pengguna-pengguna Super Maxx 5.
Belilah segera untuk mendapat hasil terbaik seperti mereka.


SITI AMIRA
Aku pernah mencuba bermacam2 produk untuk kuruskan badan...kalau diIkutkan mmglh berat aku normal 62Kg tetapi dengan ketinggian160cm..aku rasa mcm besar sgt...kalau dikutkan BMI aku hampir ke paras berat badan berlebihan...orang kata aku ni berat daging..kategori yang susah turun...aku pernah mencuba produk yg bernilai rm200lbh...dahlaa aku kena ambik 2 kali sehari..baru 10 hari..kalau sebulan..berapa kotak dah...selera aku pun makin naik...haii..orang lain boleh turun..nape aku sorang x turun2..PELIK....kalau dikira dgn produk yg aku beli tu..dah hampir beribu aku habiskan duit untuk membeli produk slim..sayang duit woii.....aku pernah try tanya diorang yg turun..jawapan dier sama jer..aku dah ikut..tapi still x turun jgk...semasa belajar di terengganu aku diperkenalkan dengan Super Maxx 5...tengokkan produk..lebih kurang sama mcm yg aku pernah perabihkan duit dulu...tapi produk ni murah rm55 jer sekotak...kwn sebilik aku ni..dier dealer benda ni...hari2 dier mintak aku try...sbb dier kata produk ni laris kt sini..dan produk slim yg paling TOP KAT TERENGGANU...aku ni dah naik muak ngan benda2 gini...tapi x pelah..ape salah aku mencuba...so moral of the story...Aku berjaya mengurangkan 5KG DALAM MASA 10 hari ni pun lambat skit...sbb aku ni berat daging.....berbaloi..baloi...dahla murah..berkesan pulak tu...

MIA
Mia dah cuba mcm2 produk...sebelum ni ada jgk cuba produk jenis jus...tapi x berkesan..lagipon produk mahal..mia ni kan student..manalh mampu nak beli 3-4 kotak sebulan..setakat sekotak tu..bolehlaa...mia dah bosan dah nak cuba..tapi suatu hari kt area terengganu ni ada buat promotion ttg Super Maxx 5 ni...kak yg jual kt situ explain kt mia cara2 nak ambik produk ni...produk ni pon..murah..berbaloilh kalau beli 3-4 kotak..mia try cuba 2 sachet sehari...dalam masa sebulan mia dapat turun 6 Kg susah jgk tu nak dapatkan gitu..alhamdulillah dari 78Kg dah turun ke 72Kg..sekarang tgh nak turun ke 55kg..hehe..seronok betul dapat turun...Murah dan Berbaloi..

ZIZIE
kwn2 sekolej semua cakap produk ni berkesan n murah...zizie trylh cubalh try...aritu masa balik kampung..family semua cakap.."kau dah kuruslah..."hehe...sedap telinga dengar...timbang punya timbang dah turun 4kg..kira oklah tu..2 kotak turun 4Kg...zizie nie susah turun...

FAUZIAH BT ABD

NORFAATIHAH FATIN

ROHAYZA BT OTHMAN

ROZI BT MOHD TAHIR

SITI ARYATI BT MOHAJIN

ZALILI BT ABDUL
 

dbah

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2010
Messages
350
Reaction score
2
Points
15
Testimoni pengguna Super Maxx 5.
Belilah segera untuk mendapat hasil terbaik sepertinya.


SITI ARYATI BT MOHAJIN


Ini gambo kita selepas besalinkan... anak yang ke 4--2009.... cute kan...hehe masa ni 67.5 kg.


Diharap anda semuanya sihat-sihat sentiasa....
saja nak sembang-sembang,
sambil tu leh lah tengok gambor yg saya emailkan ni.....
gambor yang dengan baby tu diambil ketika masih di hospital lagi.
wad bersalin -hospital sg buloh gitu...


lepas je pantang saya mengamalkan minum Maxx5.
iaitu produk terbaru keluaran r&z cosmetics.

minum sejam samaada selepas atau sebelum mengambil makanan.
dan mengurangkan pengambilan nasi, mengambil makanan protin
(ikan) dan sayur dalam kuantiti yang agak lebih sedikit
dari biasa.

contoh
pagi:
minum maxx5 kul 8 a.m tunggu 1jam kul 9 pagi baru breakfest.

petang /malam:
minum maxx5 kul 7 pm. dan jam 8 mlm boleh lah diner
(makan malam).
di syorkan agar minum air dengan banyak.

lepas habis je 2 kotak ,berat badan turun 11kg.
nilah hasilnya...(lihat gambo) kat akhir email ya
diharap bagi anda di luar sana yang masih tercari-cari
produk pelangsingan mana yang paling berkesan ,
murah, cepat lagi selamat.....

Saya menyusui baby sepenuhnya .Baby sihat montel .
Tiada memudaratkan Baby dan Air susu badan juga banyak.

Maxx5 lah jawapannya
Gunakan sekarang tanpa was-was..
amat sesuai untuk semua golongan lelaki dan wanita.
(yang mengalami berat badan je....)
anda pasti berpuas hati dengan hasilnya.

sedikit pesanan dari saya.....
jika anda tidak memerlukaknya tetapi anda perihatin
pada orang tersayang yang mengalami masalah seperti saya
fwd.kan /sampaikan email ini pada kenalan anda.
itulah tanda kasih anda kepada mereka....
kegemukan lah punca 3 penyakit (3serangkai) menyerang orang tersayang.
dan mungkin mereka akan PERGI sebelum and puas BERMANJA dengan mereka.

Ini gambo selepas bersalin .Saya menggunakan Produk keluaran
R&Z Cosmetics Maxx5 untuk kelihatan anggun.Inilah hasilnya..
lepas habis je 2 kotak jus SUPER MAXX 5,berat badan turun 11kg.
(dari 67.5 kg =<> 56kg)
nilah hasilnya...(lihat gambo)







HARI ANUGERAH PENGEDAR R&Z COSMETICS DAN PELANCARAN RODUK BARU -Oktober- 2009


Lihat testimoni lagi di muka surat 8.
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register