To Sell Minuman Herba Fadhilat..dalami rahsia kebaikannya

CG Sponsors




infosinar

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
3,723
Reaction score
4
Points
35
Minuman Herba Fadhilat
(Rujukan: KKM-163/S/16)​

Dirumus khas daripada Pokok Kemunting Cina dan Melada Pahit.

Sesuai untuk dijadikan air minuman kesihatan untuk semua peringkat umur.

Baik untuk penyakit:

1. Kencing Manis

2. Kanser

3. Sembelit atau Pelawasan Sistem Pencernaan Badan

4. Buasir atau Gastrik.

5. Ghaut

6. Paru-paru Berair.

7. Kulit [email protected] dan Kulit Kering.

8. Migrain/Resdung.

9. Asma, Semput dan Lelah.

10. Rasa lenguh2 atau kebas anggota badan.

11. Masalah Keputihan, Haid Tidak Teratur dan Senggugut.

12. Mengeratkan Hubungan Suami Isteri.

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:

Rafi:012-682 9858/017-686 3658 @ PM sy @ email sy di [email protected]

Untuk penerangan lanjut,sila download broucher.


Stokis/Pengedar Diperlukan.Sila hubungi sy utk keterangan lanjut.

:)paid:)paid:)paid
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

infosinar

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
3,723
Reaction score
4
Points
35
Dia ada 3 jenis:
1. Manis (botol ungu)
2. Pahit (botol putih)
3. Pure

bg yg ada [email protected] awal mcm yg dinyatakan kat post sblm ni,blh guna botol ungu..
tp klu da kira kronik mcm stndby nk kene potong(kencing manis) atau asma tegar(sntiasa stndby inhaler/tong oksigen kt umah) blh minum yg botol putih..

insyaallah peratus utk baik tinggi sbb ramai customer aku byk penyakit mcm ni..2-4minggu alhamdulliah da ok.

nk tgk live/gambar testimoni blh la jenguk2 kt websitenya..

harga adalah amat2 berpatutan dan mmg mampu sgt blh dbeli klu stakat keje amah..

utk harga promosi,kita ada buka keahlian utk dptkan harga keahlian..

produk minuman fadhilat masih lg baru dan disahkan berkesan oleh profesor perubatan herba di USM dan byk membantu memulihkan pelanggan kami yg menghidap penyakit yg dnyatakan.

setiap penyakit insyaallah ada ubatnya..
 

ladygrandis

Fun Poster
Joined
Mar 21, 2008
Messages
685
Reaction score
3
Points
15
Dia ada 3 jenis:
1. Manis (botol ungu)
2. Pahit (botol putih)
3. Pure

bg yg ada [email protected] awal mcm yg dinyatakan kat post sblm ni,blh guna botol ungu..
tp klu da kira kronik mcm stndby nk kene potong(kencing manis) atau asma tegar(sntiasa stndby inhaler/tong oksigen kt umah) blh minum yg botol putih..

insyaallah peratus utk baik tinggi sbb ramai customer aku byk penyakit mcm ni..2-4minggu alhamdulliah da ok.

nk tgk live/gambar testimoni blh la jenguk2 kt websitenya..

harga adalah amat2 berpatutan dan mmg mampu sgt blh dbeli klu stakat keje amah..

utk harga promosi,kita ada buka keahlian utk dptkan harga keahlian..

produk minuman fadhilat masih lg baru dan disahkan berkesan oleh profesor perubatan herba di USM dan byk membantu memulihkan pelanggan kami yg menghidap penyakit yg dnyatakan.

setiap penyakit insyaallah ada ubatnya..
salam,

apa kegunaan utk ke tiga2 botol tu & apa beza nya
 

infosinar

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
3,723
Reaction score
4
Points
35
salam,

apa kegunaan utk ke tiga2 botol tu & apa beza nya
yg botol ungu tu,rasanya kurang pahit dan ada manis sikit..sesuai utk penyakit yg kurang kroniknya dan ringan..blh juga dijadikan sebagai minuman penambah tenaga..so stakat budak2 blh minum..

yg botol putih tu rasanya agak pahit,penggunaanya lebih klu penyakit da tahap kronik,aku proposekan yg ni mcm resdung yg tahap gaban(tiap2 pagi meleleh je),asma yg teruk atau kencing manis yg [email protected] kritikal..byk customer aku guna ni alhamdullillah sembuh 2-3minggu..janji kene amalkan selalu la..

yg botol ketiga tu patinya..mmg pahit gile,aku pun xsanggup nk minum..kesan dia mmg cepat,cth mcm resdung 1-2hari dia akan bersin teruk hingga ada yg kluar hingus yg terlalu pekat..lepas tu kene follow up guna botol putih baru ok sikit2..

yg membezakan ketiga2 botol tu dr segi kepahitannya dan tahap kronik penyakitnya..

sila tgk testimoni pd website yg aku [email protected] yg aku attachkan..

yg penting kemujarabannya bergantung pd displin kita minum air ni..klu stakat 2-3 hari skali nmpak kurang kesannya atau jangka panjang..

cth terbaik customer aku yg kakinya da konfirm nk kene potong lg 2minggu tp bila dia amalkan minuman ni,operation potong kaki dia dibatalkan,postphone bln dpn dan akhirnya doktor sahkan kaki dia ok..

TQ

:)paid:)paid
 

infosinar

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
3,723
Reaction score
4
Points
35
smenanjung malaysia rm20
sbh/srawak rm35
penghantaran rm5
 

infosinar

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
3,723
Reaction score
4
Points
35
utk harga agen rm14/botol,minimum 3kotak(1kotak 12 botol)

utk harga stokis rm9/botol,minimum 10kotak(1kotak 12 botol)

yuran pendaftaran utk agen/stokis rm50,anda akan dpt 1kad keahlian+brocher produk A4 200pcs+bunting produk(stokis shj)+poster produk(stokis shj)
 

infosinar

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
3,723
Reaction score
4
Points
35
cara penggunaan:

minum 1/4 gelas pd waktu pagi dan petang..
amalkan setiap hari,kesannya anda akan rasa 3-4hari selepas itu..
insyaallah,perubahan kpd lebih baik dpt dilihat pd minggu pertama..
tp bg yg darah jenis O,perubahan tu nmpak kesannya cuma agak lambat..
 

infosinar

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
3,723
Reaction score
4
Points
35
jenis minuman ni aku attachkan gmbrnya skali
 
Sponsored Post
Top
Log in Register