BTC USD 38,217.1 Gold USD 1,798.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mintak tolong nak belajar merge coding

epi_san

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,364
Reaction score
26
Points
70
Sponsored Post

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
693
Points
161
wee lawa template.. :D
tak reti la bab2 coding nie.. bro tmwtww musti tau bab ni
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
sila ke www.eppyhours.com
dan sila ke http://www.revolutiontwo.com/demo/charred.html

ceritanye gini..
aku nak guna theme yg ade skarang ni. tapi aku x berminat nak simpan FEATURED CATEGORY #1 , FEATURED CATEGORY #2 dan BOTTOM FEATURED CATEGORY dan saya nak gantikan dengan apa yg ada seperti dekat http://www.revolutiontwo.com/demo/charred.html ..

Sesape leh bantu aku mengharapkan sgt !!
mekaseh !

www.eppyhours.com ni guna revolutionLifeStyle theme

http://www.revolutiontwo.com/demo/charred.html ni guna charred theme.

sama ke bro??? :-?:-?:-?:-? lain jenis kan??
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
www.eppyhours.com ni guna revolutionLifeStyle theme

http://www.revolutiontwo.com/demo/charred.html ni guna charred theme.

sama ke bro??? :-?:-?:-?:-? lain jenis kan??

Iyelah 2 benda yg sangat berbeza mungkin kurang penerangan kat mana dia mahukan? Adakah dia nak sidebar macam revolutiontwo.com nyer dan header cam eppyhours.com nyer..Semua masalah dia ni misteri sangat sebab kita tak tahu apa dia nak sebenarnya? :)

Yg laling faham = Tak faham :((
 

epi_san

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,364
Reaction score
26
Points
70
adoi .. susah nie nak terangkan .... katil telah memeluk aku ...
takpe2 .. aku try carik ..
 

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
tak ade org tlg lg ke??

ok lah, kalo bro tak nak FEATURED CATEGORY #1 , FEATURED CATEGORY #2 dan BOTTOM FEATURED CATEGORY tu, bro kena buang kat file index.php.

Then bro kena add code baru utk jadikkan sama mcm theme charred tu

Bro kne bekup file index.php dl, takot error nanti..

atau bro attached file index.php tu kat sini, blh laa tlg tgk2 kan...
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
Last edited:

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
kat bwh page ade tulis

* With the purchase of the Pro/Pro Plus packages, you receive benefits for ALL themes. Download unsupported version.

aku dowlod bro, then aku try edit.. kalo dpt t aku ksik bro...
tp tak janji time nyer, takot lak terbz ngan urusan lain..

aku cuba ek...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register